מה הלאה

melancholy man

New member
עם כל הכבוד

מה שכתוב באתר של ברייטמן היא דעה, דעה המבוססת על ספרות, מוסברת הייטב, אבל עדיין דעה, ואפילו דעה שמקובלת על מרבית חוקרי המוסיקה, אלא על חלק מאוד ספציפי שלהם. ואין שום דבר מכוער בפופ, כל אמני הרוק המפורסמים, יוצרים בתוך הפופ, כולל אגב, פינק פלוייד.

itaikuskus

New member
אתה שוב לא מבין אותי נכון

אני לא אמרתי שפופ זה טוב ולא אמרתי שהוא רע. אמרתי עובדה שהביטלס נחשבו ללהקת פופ עד כמה שזה נשמע רע היום...יעני...אומן שהוא פופ היום לרוב עושה מוסיקת זבל, אלקטרוני ולרוב גם לא כותב לעצמו תשירים. הביטלס הכניסו את הרוקנרול למיינסטרים וזה בנזונה. אל תאמין לכל מה שאתה קורא ב"אתר של ברייטמן" מתוקף היות אורי ברייטמן פרוג פריק (לא,לא פריק כמו שאתם חושבים, הכוונה היא שהוא פשוט פנאט בעניין,לא שאני מכיר אותו אישית אבל אני עוקב אחרי האתר שלו לפעמים). וכן, המילה באה מ"פופולרי", שוב נכשלת לחדש לי משהו ולהעמיד אותי על טעותי (אני לא מבין למה אתה מנסה), ובקשר לזה,תחזור לתחילת ההודעה,התשובה שם תקפה גם לכאן.

brotos

New member
האמת שהיא אף פעם לא עשתה זאת

נכון, פעמים רבות ציף אמרה ש"פינק פלויד זה לא פרוג" ועוד, אבל הטיעונים שלה תמיד היו חלשים. כלומר, לכל בר-דעת ברור שפינק פלויד עשו *גם* פרוג. אל"א זה לא פרוג? אה, שכחתי זה פופ. באמת. פרוגפוביה זו מחלה פסיכוטית שגורמת לך להגיד על פ"פ שהם לא פרוג. נכון, פ"פ זה לא ממש פרוג (מה זה לעזאזל ממש פרוג?) אבל איך אמר פעם סנופקין? "זה פשוט שם וזה יפה" (לשאלתו של מומיןטרול האם העצים שצמחו להם ליד הבית יכולים להיקרא ג'ונגל). קשה לי להאמין שסנופקין אוהב פרוג. הוא נראה הרבה יותר בקטע של פולק-בלוז. יאללה, להתראות.

weird dust

New member
בקשר לדורז

האלבום הראשון שלהם הוא The Doors שיצא ב-Jan 1967 strange days יצא רק ב- Oct 1967 שניהם יצאו ב67 ולפי דעתי האלבום הראשון טוב יותר
הוא מספק יותר להיטים בסך הכל והוא טוב יותר למי שמתחיל לדעתי. אני בכללי אוהב מאוד את האלבומים של הדורז שיצאו בתקופת ג'ים מוריסון ויש להם הופעה ממש טובה ב68 משני האלבומים האלו ליפני שהוא התחיל באמת להתפרע על הבמה.

itaikuskus

New member
"מספק יותר להיטים"

יופי אז יש שם את light my fire ו-break on through. לשם השוואה, strange days לדעתי עולה על break on through unhappy girl בהחלט יותר טוב מalabama song my eyes have seen you יעלה על 20th century fox וwhen the music over עדיף על the end מספק יותר להיטים? בחייך, אתה בפורום פינק פלויד. ממתי להיטים משמשים כמדד?

strange days הכי טוב שלהם לדעתי.

גם אם הוא לא הצליח מסחרית כמו הראשון, יש בו שירים יותר טובים וyour lost little girl זה השיר הכי טוב שלהם לדעתי.

weird dust

New member
כמה דברים

לכל אחד יש את הטעם שלו, אבל בסוף מה שקובע מי טוב יותר או מי מייצר יותר להיטים זה אתה בעצמך לעצמך. אני מדבר באופ כללי, אני רואה יותר אנשים מכירים את השירים מהאלבום הראשון ולא השני. אני אוהב את שני האלבומים ומכיר את כל השירים ואם אתה רוצה להיווכח על טעם או להיט לדעתך אני לא ימשיך. גם פינק פלויד עשו להיטים, זה לא נכון להגיד שזה לא מדד אצל פינק פלויד. עובדה שהלהיט שכל ערס בבית ספר אצלי מכיר זה אנדר ברייק אין דה וול חלק שני. אז לא להגיד שאין להם להיטים. מישהו שם לב שמיקרוסופט משתמשים עכשיו בשיר של הדורס לפירסומת שלהם?

One Echoe

New member
לאחד שמתחיל לשמוע איזשהי להקה,

תמיד עדיף לו להתחיל עם אלבום עם " להיטים ". ככה אני חושב, בכל אופן. זה כמו שמישהו יתחיל עם פינק פלויד, מה עדיף לו להתחיל? עם החומה או עם מידל? מידל... זאת דעתי בכל אופן. ואגב, להיטים זה בכלל לא מדד. לפינק פלויד יש להיטים אבל זה לא מה שהופך אותם לכאלו מיוחדים. ובכלל, פינק פלויד ידועה בשל אלבומיה, ולא שיריה בפרט.

One Echoe

New member
אה...

אני לא מכיר את הלהקה יותר מדי, אבל זה מוזר, יש לי מיליון במחשב(בבילון), והוא כותב: "סגול כהה (להקת רוק אמריקאית) " האמ...מילון טיפש

melancholy man

New member
בוא נראה

בריטי או אמרקאי מתיחס בד"כ למקום לידתם של חברי הלהקה ולמקום בו היא הוקמה: הלהקה הוקמה בהרטפורד שבבריטניה. חברי הלהקה: זו בעיה קצת יותר גדולה, בלהקה היו חברים 13 אנשים (לפי AMG אני חושב שהם החמיצו אחד או שנים), מרביתם בריטים וחלקם אמרקאים, אבל כשמתיחסים לדיפ פרפל מתיחסים בדרך כלל להרכב השני שלהם: בלקמור (אנגלי) לורד (אנגלי) גילאן (מידלסקס אנגליה) רוג'ר גלובר (ווילס) ואיאן פייס (נוטנגהם, אנגליה), גם הסולן הראשון, רוד אוונס והבסיסט הראשון, ניק סימפלר, הם בריטים, אז הייתי אומר שדי סביר להגיד שהם בריטים, אפילו היו בה טיפוסים חשודים כמו ג'ו לין טרנר שנולד בניו ג'רסי... וכן, מילון ממוחשב זה לא בדיוק המקום הכי טוב לקבל מידע על מוסיקה, מוזר שדיפ פרפל זה ערך שם, אני מניח שזו התקדמות יפה.

One Echoe

New member
כן, בהחלט התקדמות.

אגב, גם פינק פלויד, הביטלס, ועוד כמה להקות מפורסמות נחשבות ערך שם.

itaikuskus

New member
ג'ו לין טרנר חתיכת חמור

אפס אחוז נתונים ווקאלים, מאה אחוז פוזה. דיפ פרפל (וריינבואו) צריכים להתבייש שאיי פעם שיתפו איתו פעולה וגם שבאו איתו לארץ. סימפר,גלובר,יוז (בס),בלקמור,בולין,מורס,סטריאני (גיטרה),פייס (תופים), לורד,איירי (קלידים), אוונס,גילאן,קוברדייל,טרנר (שירה) אלו אם אני לא טועה הם חברי דיפ פרפל לדורותיה, סטריאני היה חלק מהלהקה רק במסע הופעות שלה בתחילת שנות ה90 אחרי שבלקמור עזב לאלתר. 14 איש. (13 אם לא סופרים את סטריאני). אני חושב שטרנר הוא היחיד שאמריקאי...ואולי סטיב מורס אבל אני לא בטוח.

One Echoe

New member
קודם כל,

החתימה שלך ממש יפה. חח. ב'-הלהקה הכי דומה לפלויד שאני מכיר היא פורקיופיין טרי, הלו הוא סטיבן ווילסון...וחבריו. הם נחשבים ללהקה " פינק פלוידית " יש כאלו שטוענים שהם מעתיקים. אני לא חושב ככה. הם מושפעים מפינק פלויד, כמו המון אמנים, וזה בסדר. להקה ממש טובה, יש להם אחלה אלבומים. אלבום מומלץ:סיגניפיי ולייט באלב סאן.

holo

New member
מצטרף להמלצה

פורפיוקיין טרי אחלה להקה, אני לא מדבר על הלהקה עם אביב גפן אלא על הלהקה שלפני..

One Echoe

New member
blackfield...

זה משהו אחר, וגם הם מומלצים מאוד. (וסטיבן לא עזב את פורקיופיין...זה פשוט פרוייקט מהצד)

למעלה