מה הלאה?

youvall

New member
יש לי חדשות בשבילך!

מפלגת העבודה הייתה היחידה שאירגנה את העצרת! מפלגת העבודה הייתה היחידה שהייתה בצמתים בשבוע וקצת לפני העצרת ופירסמה את העצרת בפני הציבור הרחב! אני הייתי שם מ7:20 בבוקר, וכשהגעתי כל הכיכר הייתה מלאה בפלריגים של מפלגת העבודה, הגיעו הפעילים שלכם ופוף נעלמו השלטים שלנו! מה הקשר בין יח"ד לסרבנים? אתם תומכים בזה!!! מעולם לא שמעתי את הח"כים שלכם יוצאים נגד "יש-גבול" או "אומץ לסרב" אלא אתם אפילו מעודדים את זה!!! וצרפת אנטישמיים!!! רוב העם הצרפתי שונאים אותנו!

אני בעצמי עמדתי בצות שנוער

יח"ד עשתה ויזמה. לא כל הפעילות סובבת סביב התנועה שלך, יובל. הכיכר בהחלט הייתה מלאה, לא הורדנו פלריג אחד שלכם. אחד. אני מתנגד לסרבנות. אני לא יודע מה חושבים כל הח"כים שלנו. אני לא אדון איתך על האנטישמיות של אזרחי צרפת, זה לא רלונטי לדיון. מבחינתי הדיון הסתיים פה, אין יותר על מה לדבר בנושא. נוער יח"ד תמחה על כל מה שהיא רואה לנכון ותעשה זאת בדרך הטובה ביותר.

youvall

New member
הויכוח לא נגמר, כי אתה משקר!

נוע ריח"ד לא פתח ולו צומת אחת במהלך השבוע....ואני יודע את זה כי רבו איתכם שלא פתחתם צמתים בכלל!!! הכיכר הייתה מלאה, כי אחרי שהורדתם לנו את השלטים שלנו אנחנו הלכנו ותלינו מחדש...ככה זה! אותנו לא יזיינו בתחת כמו שאתם נותנים לערבים לעשות לכם!

עשינו צמתים, אפילו השתתפתי באחת.

שמע, אתה מדבר על ערבים שמזיינים אותנו אז הדיון נגמר פה.

youvall

New member
לא עשיתם צמתים!

לתלות שנים וחצי שלטים לא נחשב להרי צומת! ומי שמקבל את רצון השיבה של הפלסטינאים כמוהו כאילו הפלסטינאים כולם זיינו אותו בתחת!

youvall

New member
../images/Emo2.gifלא ידעתי שכל אחד

שמדבר מטעם עצמו והוא חבר בנוער העבודה ישר הופך לדובר הנוער... אולי ככה זה בנוער יח"ד כי יש רק בנאדם אחד..לא, זה בכל יח"ד כולה!

ש

שלמה איזקסון

Guest
יובל מיצג רק את עצמו כשהוא בעצבים):

כמו האיחוד הלאומי רק מהשמאל ../images/Emo35.gif

תגיד לי שכל של מלש"ב איפה אתה חי? כל הרעיונות שמרצ, ובגירסאות הקודמות שלה כרצ ומפ"ם בנוגע לתהליך המדיני, בנוגע להסתדרות ובנוגע ליחסים בין דת ומדינה מפלגת העבודה אימצה. הצרה שלנו - שאימצתם מאוחר מדי. שולמית אלוני דיברה על מדינה פלשתינאית בשנות ה70-' עוד, רן כהן דיבר על סיום הכיבוש בצורה כוללת עוד ב1967- כשהחברים שלך גולדה, אשכול, אלון, דיין ופרס היו עסוקים בלהקים התנחלויות ולבצר את השליטה הישראלית בשטחים לא-לנו. מפ"ם יציאה נגד מלחמת לבנון מההתחלה בעוד ששמעון פרס ויצחק רבין תמכו בה. לא רק תמכו בה - אלא רבין ז"ל גם אמר שצריך לנתק את מקורות המים לתושבי ביירות
שולמית אלוני קראה לנסיגה מסיני תמורת שלום ותמיכה ביוזמת יארינג וגולדה סירבה וסירבה, וקיבלנו את מלחמת יום כיפור רק בשביל שאחר כך בגין יעשה את מה שמפא"י הייתה יכולה לעשות בשקט. אנחנו קראנו להחזרת ירושלים, הגדה ורצועת עזה - ללא יוצא מן הכלל - עוד בתקופה שבה פרס ורבין לא הסכימו להגיד "מדינה פלשתינאית" וסירבו להכיר בשרים פלשתינאים כשרים, אלא אמרו "מחזיק תיק האוצר ברשות הפלשתינאית". את כל הרעיונות שלנו לגבי הפרדת דת מהמדינה, שאמנון רובינשטיין ושולמית אלוני דיבור עליהם עוד בשנות ה60-' אתם אימצתם רק ב99-' וגם זה היה רק בדיבורים ובסיסמאות (ה"מהפכה האזרחית" של ברק) ובדיבורים של מצנע לפני הבחירות האחרונות. חביבי - הגיע הזמן שתבין את זה, אנחנו אוונגרד, אנחנו הולכים לפני המחנה. אתם, איך לומר זאת בעדינות, נגררים אחרינו. כמו שעכשיו אתם לא מאמצים את יוזמת ז'נבה - אבל אל דאגה, עוד מספר שנים גם אתם תאמצו אותה.

youvall

New member
אני אולי שכל של מלש"ב..

אבל לפחות יש לי שכל!!! תקשיב לי, ותקשיב לי טוב! למפלגת העבודה יש קווים אדומים! לא לרצון השיבה(שאתם קיבלתם בהסכם ז'נבה)! לא למסירת ירושלים היהודית לידיים עוינות(שאתם הסכמתם בז'נבה)! לא למדינה פלסטינאית לא מפורזת(לא יודע מה עלה בגורל הסעיף הזה בז'נבה)! מפלגת העבודה היא לא מר"צ ב'! למפלגת העבודה יש אידיולוגיה משלה, ותודה לאל, היא לא קרובה כ"כ לאידיולוגיה שלכם!!! מפלגת העבודה זזה שמאלה עם הזמן, כמו כל המפה הפוליטית! הבעיה היא שכשאנחנו זזנו שמאלה הגענו לאיפה שאתם הייתם בתקופת בן-גוריון וכשאתם זזים שמאלה, אתם מגיעים למה שהערבים רצו בתקופת בן-גוריון, ולא, לא ערביי ישראל אלא האומות הערביות(מצרים,ירדן,סוריה, עירק וכו') בחיים לא נאמץ את הסכם ז'נבה כיוון שיש בו קבלה של רצון השיבה! ברגע שמפלגת העבודה תאמץ את ההסכם הזוועתי והאנטי-ציוני הזה היא תאבד את כל התמיכה של מגוש המרכז השמאלי ולמעשה תהפוך למפלגה לא-רלוונטית, אפילו יותר מכם!

tali_le

New member
בצורה שאתם מתנהגים - אין הלאה

עולה בי בחילה קשה מכל מה שכתוב כאן מהנסיון הפתטי שלכם להפוך את עצמכם לכוח אמיתי כי כוח אמיתי לא בונים ככה לא שואפים להשתלט על פרויקטים שמישהו אחר בונה, נוער עבודה מוזמנים להצטרף למטה במאבק באלימות נגד נשים ולקחת בו חלק - אבל אם מה שכתבת זה שלא מתאים לך שיחד הם אלה שעושים את זה - זה רק מוכיח לי מה אתם באמת רוצים - את הכוח הפוליטי ולא את השינוי החברתי... אם זה מה שחשוב לכם - אז זה מוכיח למה מפלגת בעבודה ובעיקר נוער העבודה נראים כמו שהם נראים ואל תגידו שזה שרשור רעיונות - כי אם מישהו כאן כותב דבר כזה ורק אנשים מנוער יחד מגיעים כדי למחות על זה - אז זה מראה שאף אחד כאן לא הזגעזע ממה שהוא כתב.... יחד היא אולי מפלגה קטנה ועם מעט כוח - אבל את מה שאנחנו עושים - אנחנו עושים מאידיאולוגיה, מאמונה, מרצון לשנות! טלי שמזמינה כל מי שכן רוצה להצטרף למאבק נגד ענישה קלה לעבירות מין להיכנס לכאן (המטה אגב הוא לא מפלגתי, יחד היא פשוט התנועה שהקימה אותו בתור התחלה, כל תנועה מפלגיתית אחרת מוזמנת גם להצטרף) ולהירשם לרשימת תפוצנ

Lord Buksht

New member
שמעי

אני לא מבין בזה יותר מדי, ולא יודע יותר מדי על מי גונב מה ממי וההכללות שלך בכלל לא מוצאות כן בעינייך לא על כל שטות שמישהו אומר צריכים לקפוץ שבע אנשים ולהגיד: "אה אה, זה מוכיח שכולכם ככה וככה וככה" אולי ביחד אתם שלוש אנשים בלחץ אז זה נכון לגביכם(למרות שאני יודע לספור עד ארבע...והגעתי לארבע...אז אולי יש יותר...אולי סתם דמיינתי) אבל אצלנו כל אחד חושב בשביל עצמו כל אנשי יחד המזועזעים, אתם מוזמנים להזדעזע בשרשור אחר, או בפורום אחר אני לא חושב שיש איזהשהוא טעם שתהיו בפורום של אנשים שלא עושים שום דבר בגלל אידיאולוגיה, אמונה, ורצון לשנות כי אנחנו בנוער עבודה, ואנחנו רוצים כוח פוליטי והשילוב הנהדר של כוח פוליטי, וחולצות חינם, יתן לנו את היכולת להשתלט על העולם!

youvall

New member
תקשיבי...

אם זה לא היה מפריע לי, עזבי אידיולוגיה..כי כולם, גם בימין וגם בשמאל, לא רוצים עונשים קלים לעברייני מין...אם זה לא היה מפריע לי, לא הייתי אומר שאנחנו צריכים להשתלט על זה! אבל זה מפריע לי, ונוער יח"ד קיצוני מידי, כמו יח"ד עצמה, וזה מוריד מהיכולת של ההפגנות האלה להשפיע, כי מי מקשיב לחבורה של 2.5 סהרורים שמוכנים לקבל את רצון השיבה של הפלסטינאים?

אוקיי,

אלינו להמשיך לחלק סטיקרים, פליירים וחומר הסברה לאנשים. מומלץ גם לפתוח אתר אינטרנת, "יוצאים מעזה, מתחילים לדבר". אסור לסיים בהפגנה הזאת, אם תוך חודש שרון לא יתחיל לצאת מעזה אז לעשות עוד הפגנה תחת הסימן "להחליף ממשלה, לא למלחמה".

Lord Buksht

New member
מסכים איתך פה

אבל כל הפליירים שלנו הם על העצרת, ואני לא חושב שיסכימו להוציא לנו עוד אנחנו צריכים לארגן הפגנות "הרוב קבע" מול משרד הביטחון וראש הממשלה בשיתוף עם ארגונים אחרים

למעלה