מה הלאה?

Lord Buksht

New member
מה הלאה?

אוקיי אנשים, ההפגנה הלכה מצויין(אני בטוח שלא שמתם לב) השאלה מה אנחנו עושים הלאה אז תתחילו לפרסם רעיונות(לאוו דווקא דרך הפורום) ונצא לעבוד קצת

ysabban

New member
רעיונות - מה הלאה.

אני זוכר בזמנו דור שלום יצאו בקמפיין "מה עשית בשביל שלום" אז הנה כמה רעיונות שלי דבר ראשון - להציף את תוכניות הרדיו 1) להציף בפקסים את התוכנית של זהבי - שלא רק שאנשים ימין עולים לשידור, זהבי עצמו דואג ליאש את האנשים, גורם להם לאדישות ולחוסר מעורבות (ראו שיר החרא - למה כי כולםפ חרא אז חבל על הזמן) 2) תוכניות רדיו כמו יש עם מי לדבר - לימין יש מטה מאוגן של אנשים שמתקשרים וביום אחד מעבירים מסר ברור (כל הדוברים אומרים את אותו דבר) 3) לפקוד אנשים חדשים, זה הכי חשוב להביא חברים 4) לארגן חוגי בית ומפגשים עם חברי כנסת, אני בטחח שמזכירי הסניפים יעזרו לכם לאגן את זה. 5)לכתוב מכתבים, פקסים ודואר אלקטרוני, כל שבוע אפילו כל יום, ל120 חברים הכנסת, השרים וראש הממשלה. - מי שרוצה יש לי ספר כתובות של כל חברים הכנסת והגופים הממשלתיים במדינה (מתאים לאאוטלוק) 6) לכתוב בפורומים אחרים , של מפלגות אחרות כמו שינוי, לגרום לדיון ולסדר יום חדש ברחבי האינטרנט!! 7) לצאת לצמתים, 8) להדביק סטיקר על האוטו - ויש מלא.

ש

שלמה איזקסון

Guest
מה לעשות?הנה התשובות:)

1)לארגן באופן קבוע משמרות מחאה קולניות ופרובוקטיביות מול משרד הביטחון בקריה בתל אביב.ולאגן הפגנה של כמה אלפים בודדים בכיכר פריז בירושליעם שמול בית ראש הממשלה שמספיקים אלפים בודדים כדי למלאה.המסר צריך להיות ברור לשרון:אם אתה לא יוצא מעזה אנחנו מפילים אותך ולא ניתן לך שקט! רצוי אפילו להיות מצוידים בלפידים ולצעוד עימם באיזור בתור אקט סימלי בלבד כמובן. 2)מפלגת העבודה חייבת לתפוס את מקומה כאופוזיציה הראשית להצהיר שאין שום מקום או מצב בקרוב לממשלתא חדות ושמטרתנו היא להפיל את אריק שרון שהוא סרבן הפרדה !המפלגה חייבת לקיים מיד בחירות ליו"ר קבוע שירצה באמת להנהיג את האופוזיציה והמפלגה לבחירות ולא להיות שר החוץ של שרון! 3)להחתים על עצומות(כולל נגד ממשלת שרון) ולצאת למבצעי גיוסים לנוער העבודה ותנעות שמאל ציוני אחרות!

youvall

New member
מה הלאה?

דבר ראשון, חייבים לדאוג שהמומנטום ישמר...השמאל יצא לכיכר וחייבים לוודא שהוא ימשיך לנשום! נתנו לו את השוק החשמלי, עכשיו צריך עקוב אחריו עד שיוכל להתחיל ללכת לבד! בינתיים מה אני מציע? 1) שאריות של פלריגים מהעצרת שרשום עליהם את הסיסמא עם הלוגו של המפלגה-להמשיך לתלות! תמיד יכול לעזור! 2) לקחת עלינו את המלחמה בעבריינות מין, כי זה שזה אצל יח"ד לא מתאים...צריכים לברר מתי הפעם הבאה שניתנת פסיקה בנוגע לעבריינות מין וללכת להפגין נגד עונשים קלים. 3) כנ"ל על נהגים שהרגו מישהו! 4) לצאת להפגין באיזורי כבישים מוכי הרוגים! לסמן את החלקים הקטלנים.... 5) להתחיל להתארגן על מבצע חברתי גדול...משהו כמו הכנת ארוחה חינם וירידה לדרום ולחלק להם(אורז, קצת בשר, לחם וכו') 6) לבצע פעילות שגרתית שמחכים ליד הסופרים עם חולצות של הנוער ומבקשים מאנשים לתרום לעמותות כמו פיתחון לב, גם טוב ועוזר לחלשים, וגם טוב למפלגה! 7) לקיים מסיבת גיוס בערים ולהזמין חברי כנסת שהיו אנשי צבא שילהיבו קצת את הצעירים ויחדרו להם רעל לצבא! 8) לצאת במבצע ירוק, משהו כמו ניקוי חופים או ניקוי נחלים...בשקט אפשר לעשות את זה עם תנועו נוער!

ש

שלמה איזקסון

Guest
חבל על ההענות הנמוכה זה שרשור חשוב.

סלוניק

New member
תסביר לי בבקשה את 3 ו-4

האם ל"העבודה" יש עמדה המייחדת אותה ממפלגות אחרות בנוגע לתאונות הדרכים שיש טעם להפגין כנגד הממשלה בנוגע הזה? מה העמדה? אתם נגד תאונות?

youvall

New member
אוקיי, אני אסביר לך...

זה לא שאנחנו מתנגדים והליכוד תומך בתאונות דרכים... פשוט תאונות הדרכים לדוגמא היא מלחמה סזיפית שאין בה תהילה והפוליטיקאים לא כ"כ מתלהבים מלבצע אותה ואנחנו, כנוער העבודה, חייבים לעשות את זה, חייבים להעיר את המדינה שלנו ולהראות לה בפרצוף שהמדינה אחראית למותם של מאות אנשים ואף אחד לא מתייחס...

למה לא מתאים ליח"ד למחות

נגד עבריינות מין? בטח תגיד שגם התרמות מון לא מתאים ליח"ד, אבל אנחנו עושים את זה כבר יותר משנתיים אולי.

Lord Buksht

New member
אני יודע שנורא מציק לכם

אבל לא חייבים להגיב על כל שטות שמישהו אומר סה"כ אוספים רעיונות, ביקורת אח"כ

youvall

New member
לא אמרתי ש...

לא מתאים ליח"ד למחות.. אמרתי שלא מתאים לי שיח"ד מוחים על זה! סליחה באמת, אבל יח"ד היא קבוצת שוליים ואין לכם בכלל כוח, אתם בערך כמו האיחוד הלאומי רק מהשמאל! אתם יכולים לחלום על הגעה לראשות הממשלה אבל זה ישאר כחלום...בחיים לא יהיה רוב שיצביע לכם אם אתם מקבלים אפילו פליט אחד חזרה למדינת ישראל הריבונית!

חחחחח לא מתאים לך?

לי דווקא מאוד "מתאים". אם אנחנו יותר קטנים יש לנו פחות זכות למחות? אני רוצה לראות את נוער העבודה, הגדול, שלמפלגה שלו יש 19 מנדטים בכנסת עושה פעילות כמונו. יש לנו הרבה פעילות אז יש לנו הרבה כוח. אולי לא הרבה מנדטים ולא הרבה כסף אבל פעילות יש. אני לא חושב שהחזון הגדול שלנו הוא להגיע לראשות הממשלה.

Lord Buksht

New member
ההודעה למעלה

הייתה הכנה מראש, בין השאר בבקשה על תשנו את נושא השרשור אם אתם רוצים לריב על הפליטים עוד פעם, שרשור אחר,אני עדיין בתקווה שמישהו ירשום רעיונות פה)

youvall

New member
שיתיאם לך...

לא אמרתי שאסור לכם למחות... תמחו כמה שאתם רוצים, זה לא יביא לכם תועלת כי אתם מוכנים לקבל פליטים! ונוער העבודה הגדול, שלמפלגה שלו יש 19 מנדטים עשה פי 200 מכם באירגון העצרת, החל מפירסום העצרת בצמתים וכלה ביום העצרת שאנחנו עשינו את רוב העבודה של הקישוט! יש לכם הרבה פעילויות, אבל תכ'לס אף אחד לא מכיר אתכם ואף אחד לא שמע עליכם או על הפעילות שלכם... ולמפלגה העבודה אין כסף! התקציב שאנחנו הבאנו לעצרת(ורק אנחנו הבאנו לעצרת) הוא מתורמים שפרס הלך להביא מהם כסף! למפלגת העבודה אין תקציב בגרוש, אנחנו במינוס... אם כבר, אתם, שמקבלים כסף מיוזמת ז'נבה שמקבלת כסף ממדינות אנטישמיות ופרו-ערביות ואנטי ישראלית כמו שוויץ וצרפת ובכלל כל האיחוד!

"אתם מוכנים לקבל פליטים".

זהו, שיתקת אותי. אני לא יודע כמה נוער העבודה עשה לארגון העצרת אבל באמת היה הרבה "העבודה" בהפגנה. עד כמה שאני יודע, בישיבה הראשונה של מטה הרוב הוחלט שלא יוקמו אוהלים בכיכר. אבל אני לא רוצה לריב על זה, אני הזדעזתי מהמריבות שהיו ביננו בכיכר. אין שלום במחנה השלום. "תכ'לס אף אחד לא מכיר אתכם". מי שמכיר מכיר, אני לא שומע על הרבה פעילות של נוער העבודה. הקטע עם המדינות האנטישמיות היה ממש מצחיק.. ה-SPD אנטישמים?

youvall

New member
מה לעשות...זאת האמת!

יח"ד אימצה את יוזמת ז'נבה במלואה ויוזמת ז'נבה כוללת קבלת "רצון השיבה" של הפלסטינאים, קרי כניסה של פליטים למדינה היהודית הריבונית! נוער העבודה אירגן את העצרת הזו! מי הלך כל יום בשבוע ויומיים האלה לתלות שלטים במבצעי לילה? ומי פתח צמתים? ומי עמד בקניונים ובמרכזי הקניות? רק מפלגת העבודה! ואם אני לא טועה, גם הוחלט שלא יוכנסו סרבנים וזה לא יהפוך לקרקס של תמיכה ביוזמת ז'נבה, נכון? גם אני, אני הזדעזעתי מזה שכשז'נבה ויח"ד הגיעו לפתע שלטים של מפלגת העבודה התחילו לרדת, פתאום! מי שמכיר מכיר, יופי ו? הרבה אנשים נטשו אותכם אחרי שבחרתם בביליין ליו"ר(ואני אישית מאוד קיוויתי שביילין יבחר ולו רק בגלל שזה ימשוך אתכם שמאלה עוד יותר ויתן לנו, למפלגת העבודה עוד קולות!) יש שלום, אבל אין אחדות... אתם יחד עם גוש שלום מוכנים לקבל את רצון השיבה ומתכופפים כל פעם השערבים מתקרבים...מה לעשות, ככה זה! זאת האמת! וצרפת לא אנטישמית? והאיחוד האירופאי לא פרו-פלסטינאי? בגלל זה הוא גינה רק אתהרס הבתים(הריקים) ברפיח ולא התייחס בכלל לזה שטבחו לנו ב13 חיילים בשבוע? או שזה בסדר שרוצחים חיילים כי הם אוכפים את הכיבוש הלא מוסרי כ"כ?

סליחה, נוער העבודה לא אירגן את

העצרת. עוד תנועות לקחו חלק בעצרת הזאת. זאת לא הייתה הפגנה של מפלגת העבודה, אלא של מטה הרוב. אפילו היו"ר הזמני שלכם אמר זאת. ועוד תנועות גם פעלו. אל תדבר שטויות. הכיכר הייתה מלאה בפלריגים שלכם רק בגלל שהקמתם שם אוהל כדי "לכבוש". להראות שאתם יותר טובים. אבל גם אנחנו יכולנו להקים שם אוהל ולישון. מה הקשר בין סרבנים וז'נבה? אנשים בכירים בצה"ל הם חלק מיוזמי היוזמה. הגענו וירדו שלטים? תגיד, באיזו שעה הגעת? אני הייתי שם מ-10 בבוקר. לא הורדנו אף פלריג שלכם. אני יכול לחתום לך. אני תמכתי ברן כהן אבל אני מכבד את בחירת חברי המפלגה שלי. אנחנו וגוש-שלום? על מה אתה מדבר? מי קיבל כסף מצרפת? והטענה הטיפשית שלך שהיה והיינו מקבלים כסף מארגון צרפתי כלשהו, ואם זה היה אז כמובן שזה היה חוקי, זה לא בסדר כי "צרפת אנטישמית". טיעון של ילד בכיתה ד'. עד כמה שאני יודע, יח"ד מקבלת רק מה-SPD הגרמנית כסף והכל נעשה באופן חוקי כמובן. גרמניה הייתה נאצית אבל אני מקווה שתסלח לנו על כך.

למעלה