מה הלאה?

מצב
הנושא נעול.
מה הלאה?

מה הלאה?

עם תום המסחר היום,אפשר לאמר, שהפריצה של תבנית המשולש מובהקת למדי! אבל, מעשה שטן, הספקות מכרסמים בי.אוליי משום שהמדד היחידי שעולה הוא מדד המעוף-9 אחוזים משער הסגירה ביום פקיעת נובמבר לעומת 2 אחוזים בת``א 75-ואוליי משום שהשווקים בעולם שולחים מסרים דוביים!!שער הסגירה ביום שישי של הבורסה בפראנקפורט למשל,הראה על שפל חדש. שלא לדבר על הOEX(S&P100)ומנסיוני, ירידות חדות בפקיעה,כפי שהיו ביום שישי,מרמזות על המשך המגמה.מעניין לשמוע דעות נוספות

שוב חוזר ואומר

שוב חוזר ואומר

מה הלאה? עם תום המסחר היום,אפשר לאמר, שהפריצה של תבנית המשולש מובהקת למדי! אבל, מעשה שטן, הספקות מכרסמים בי.אוליי משום שהמדד היחידי שעולה הוא מדד המעוף-9 אחוזים משער הסגירה ביום פקיעת נובמבר לעומת 2 אחוזים בת``א 75-ואוליי משום שהשווקים בעולם שולחים מסרים דוביים!!שער הסגירה ביום שישי של הבורסה בפראנקפורט למשל,הראה על שפל חדש. שלא לדבר על הOEX(S&P100)ומנסיוני, ירידות חדות בפקיעה,כפי שהיו ביום שישי,מרמזות על המשך המגמה.מעניין לשמוע דעות נוספות
כמו שכבר הבחנת שירידות שערים בחו``ל לא משפיעות על מדד המעוף כלל וכלל וזה אומר הכל הצטרף לחבורה או קבל בעיטה!(ושוב מדד המעוף מוביל בגלל האופציות ותו לא) ושוב שים לב שביום שישי מדד הנסדאק נגע במהלך היום ברמת 2500 וקיבל משם תיקון שהגיע עד 1.2% בלבד כך שמבחינתי מדד הנסדאק עדיין ב RANGE כמו כן 5% שמאלה ימינה במדד כבר לא ישנו לאיש. נוסף לכל נתון שאולי לא הבחנת בו מדד האינפלציה שירד לשפל חסר תקדים תומך במגמת העליות. לכן רמת ה 530-540 נראית לי כרגע כרמה הוגנת לסגור איתה שנה. לאחר מכן יבואו בחירות והבעיות הרגילות אליהן נתייחס בבוא העת. כריש

ירון*

New member
פרש

פרש

מה הלאה? עם תום המסחר היום,אפשר לאמר, שהפריצה של תבנית המשולש מובהקת למדי! אבל, מעשה שטן, הספקות מכרסמים בי.אוליי משום שהמדד היחידי שעולה הוא מדד המעוף-9 אחוזים משער הסגירה ביום פקיעת נובמבר לעומת 2 אחוזים בת``א 75-ואוליי משום שהשווקים בעולם שולחים מסרים דוביים!!שער הסגירה ביום שישי של הבורסה בפראנקפורט למשל,הראה על שפל חדש. שלא לדבר על הOEX(S&P100)ומנסיוני, ירידות חדות בפקיעה,כפי שהיו ביום שישי,מרמזות על המשך המגמה.מעניין לשמוע דעות נוספות
בעת הנפילות הגדולות,טבע ניסחרה כנגד המגמה ומאז אני באופן אישי ניתחתי את השוק אל סמך גרף ת``א 100 זאת בכדי לנטרל במעט את השפעת טבע שייצרה עיוות מסויים בגרף ת``א 25. ומה שנראה בגרף 100 הוא אכן משולש עולה אבל בניגוד למעוף נכון להיום נימצא המדד על קו ההיתנגדות-500 נקודות ולכן מבחינתי עוד לא היתה פריצה.

ירון*

New member
בנוסף-המחזורים עדיין לא משהוא שניקרא פריצה-סוף.

בנוסף-המחזורים עדיין לא משהוא שניקרא פריצה-סוף.

פרש בעת הנפילות הגדולות,טבע ניסחרה כנגד המגמה ומאז אני באופן אישי ניתחתי את השוק אל סמך גרף ת``א 100 זאת בכדי לנטרל במעט את השפעת טבע שייצרה עיוות מסויים בגרף ת``א 25. ומה שנראה בגרף 100 הוא אכן משולש עולה אבל בניגוד למעוף נכון להיום נימצא המדד על קו ההיתנגדות-500 נקודות ולכן מבחינתי עוד לא היתה פריצה.

עם תום המסחר

עם תום המסחר

פרש בעת הנפילות הגדולות,טבע ניסחרה כנגד המגמה ומאז אני באופן אישי ניתחתי את השוק אל סמך גרף ת``א 100 זאת בכדי לנטרל במעט את השפעת טבע שייצרה עיוות מסויים בגרף ת``א 25. ומה שנראה בגרף 100 הוא אכן משולש עולה אבל בניגוד למעוף נכון להיום נימצא המדד על קו ההיתנגדות-500 נקודות ולכן מבחינתי עוד לא היתה פריצה.
נו,אז היום בתום המסחר ,יש לנו פריצה גם של ת``א 100. ויש גם גידול במחזור,וגם פער מחיר!!! אז אני מניח שמבחינתך,יידרש יום נוסף של סגירה מעל רמת ה500? אבל אתה כמובן צריך להבין שהרצון ללכת על בטוח,יגרום לכך שרגע הכניסה לשוק יתאחר עד מאוד.ואוליי בעצם יהפוך את הכניסה ללא כדאית,משום שלמרות שהייתי אופטימי עד עכשיו,אני חושש מכשל תבנית.

ירון*

New member
פרש

פרש

עם תום המסחר נו,אז היום בתום המסחר ,יש לנו פריצה גם של ת``א 100. ויש גם גידול במחזור,וגם פער מחיר!!! אז אני מניח שמבחינתך,יידרש יום נוסף של סגירה מעל רמת ה500? אבל אתה כמובן צריך להבין שהרצון ללכת על בטוח,יגרום לכך שרגע הכניסה לשוק יתאחר עד מאוד.ואוליי בעצם יהפוך את הכניסה ללא כדאית,משום שלמרות שהייתי אופטימי עד עכשיו,אני חושש מכשל תבנית.
הגדרותך אינם מדוייקות! אין לי כוונה ``ללכת על בטוח``,מיכוון שאין דבר כזה! אני פועל טכנית לחלוטין ,ומבחינה טכנית אכן היום ניפרץ משולש עולה ובמחזור גדול ביחס לשבעות האחרונים ולכן מי שפועל טכני פעל היום. אין צורך ביום נוסף וכו... יש סטופ ברור וזה מספיק. באשר לחשש לכניסה מאוחרת,אז מה,נראה פריצה ולא ניכנס רק בגלל שהשוק עשה מהלך ואמור להיתממש? לא-אנני סוחר יום וגם לא סוחר לטווח ארוך,אני מצטרף למגמה שזוהתה.נכון שאני לוקח בחשבון מימוש ולכן נכנס בהדרגה,כלומר בהחלט יש לקחת בחשבון חזרה לכיוון 500 נקודות וציפיה לתמיכה. לדעתי אין דרך אחרת,אלא לזהות מגמה ולהיצטרף בהדרגתיות.השיטה היא להיות בפוזיציות רווחיות כמה שיותר זמן ובמפסידות מעט. מידה והשוק ישבור תבנית נפסיד אחוזים בודדים,אבל אם התבנית תישמר אחוזי הרווח יהיו גדולים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה