מה הכתובת של האתר "הקופים הירוקים" מעניין אותי לראות מה אתם חושבים על הצהובים
P pentagon89 New member 16/11/02 #1 מה הכתובת של האתר "הקופים הירוקים" מעניין אותי לראות מה אתם חושבים על הצהובים
פ פלאפון ירוק 2 New member 16/11/02 #3 לפי מה שהנתי האתר שלהם ניפרץ והפורץ התקין שם משהו שבעזרתו הוא יכול ליראות את המחשב שלך אני לא ממש בקיא בזה אז אני לא יודע אם זה אכן ניפרץ או ואכן הוא יכול ליראות את המחשב שלך בכל מיקרה אני לא רוצה להביא את האתר הזה לפה בסיבות אלו
לפי מה שהנתי האתר שלהם ניפרץ והפורץ התקין שם משהו שבעזרתו הוא יכול ליראות את המחשב שלך אני לא ממש בקיא בזה אז אני לא יודע אם זה אכן ניפרץ או ואכן הוא יכול ליראות את המחשב שלך בכל מיקרה אני לא רוצה להביא את האתר הזה לפה בסיבות אלו
פ פלאפון ירוק 2 New member 16/11/02 #5 לא אני לא רוצה שתבוא אליי בטענות או שאחרים יבואו אלי בטענות בגלל שניכנסו לאתר הזה אם אתה רוצה אני ישלך לך קישור במסר
לא אני לא רוצה שתבוא אליי בטענות או שאחרים יבואו אלי בטענות בגלל שניכנסו לאתר הזה אם אתה רוצה אני ישלך לך קישור במסר
פ פלאפון ירוק 2 New member 16/11/02 #7 סליחה סליחה סליחה ../images/Emo9.gif טעות שלי אני התבלבלתי עם אתר אחר תהנה http://www.green-apes.tk