מה הכתובת של האתר `רוטר` לסלולרי? תודה.
א אושי USHI New member 26/3/04 #3 אפשר רק בחלק מהמכשירים ורק לצפות ולא להשתתף. אם היו יכולים להשתתף שם איש לא היה נכנס לפה.
א איש היער New member 26/3/04 #15 תן כתובת. איך אתה יודע שאפשר לצפות,גלשת באתר? אז תן את הכתובת לתועלת החברים. מכיר את הפתגם "מי שאוכל לבד מת לבד?..."
תן כתובת. איך אתה יודע שאפשר לצפות,גלשת באתר? אז תן את הכתובת לתועלת החברים. מכיר את הפתגם "מי שאוכל לבד מת לבד?..."
B BigKay New member 26/3/04 #8 יש ויש. אצלי יש רוטר, ועם מכשיר יותר מתקדם יש גם היידפארק, תשאל את מיודעינו רפוש
1 1שאלתיאל New member 26/3/04 #12 ביגקאי אני באורנג עם נוקיה 6100 ולא מצליח להכנס עם הסימניה שפעם נתנו פה בפורום אז אולי תעלה את הסימניה שלך לטובת כולם ואני בתוכם
ביגקאי אני באורנג עם נוקיה 6100 ולא מצליח להכנס עם הסימניה שפעם נתנו פה בפורום אז אולי תעלה את הסימניה שלך לטובת כולם ואני בתוכם
א איש היער New member 26/3/04 #21 ביגקיי. תודה,ואם השרשור הזה יתדרדר כבר לאנשהוא אז אל תהסס לפתוח שרשור חדש זה שווה את זה.
א איש היער New member 26/3/04 #18 מיודעינו רפוש. עדכן אותנו איזה מכשירים תומכים בהייד פארק? כל המכשירים הצבעוניים? או שאין קשר...?
ר רפוש rafush New member 26/3/04 #23 בפורמט הישן של אורנג`... היה אפשר להיכנס להייד פארק וכן לסקופים ברוטר, אך היום אורנג שינו את הפורמט ואי אפשר להכנס.
בפורמט הישן של אורנג`... היה אפשר להיכנס להייד פארק וכן לסקופים ברוטר, אך היום אורנג שינו את הפורמט ואי אפשר להכנס.
א איש היער New member 26/3/04 #24 כמה שאלות 1. מה בדיוק הם שינו שעכשיו אי אפשר להכנס? 2. איך אפשר להכנס לאתרים שמורידים דרך גוגל או ג`ואיש?
כמה שאלות 1. מה בדיוק הם שינו שעכשיו אי אפשר להכנס? 2. איך אפשר להכנס לאתרים שמורידים דרך גוגל או ג`ואיש?
ר רפוש rafush New member 26/3/04 #25 שכחתי פרט קטן... לרוטר אפשר להכנס מידי פעם אך רוב הפעמים הוא כותב שהדף גדול מידי לטעינה. לגבי הפורמט הוא שונה טיפה ואני לא יכול להעביר בדיוק איך. לגבי גוגל אז שכתוב באנגלית רינגטון פוליפיני וכדומה ואז תגיע לאתרים של רינגטונים וכדומה.
שכחתי פרט קטן... לרוטר אפשר להכנס מידי פעם אך רוב הפעמים הוא כותב שהדף גדול מידי לטעינה. לגבי הפורמט הוא שונה טיפה ואני לא יכול להעביר בדיוק איך. לגבי גוגל אז שכתוב באנגלית רינגטון פוליפיני וכדומה ואז תגיע לאתרים של רינגטונים וכדומה.