מה הכי נורא

meroi

New member
מה שאנחנו קוראים לו משחק

זה בעצם אימון לחיים כמו שגורי חתולים משחקים וככה לומדים לצוד בנות משחקות בהכנת אוכל וטיפול בבובות, וזה חיקוי של עולם המבוגרים ואימון לחיים השאלה האם זה הנורמה הרצוייה לנו- שבנים הם לוחמים וחיילים לעתיד תארו לכם שכל האמהות בעולם היו מתנגדות לזה ומפנות את הבנים לכוונים פחות אלימים- לא היו מלחמות... צריך להתייחס מאוד ברצינות למשחקי הילדים, וגם למסרים שהם מקבלים מההורים, מהטליוזיה, ממשחקים אלה דברים שנקלטים אצלם חזק בתת מודע, דווקא בגלל שהם כל כך רכים ופתוחים לעולם

פלגיה

New member
תיארתי לעצמי

ואם כל האימהות היו מתנגדות לזה ומפנות את הבנים למשחקים פחות אלימים - היו לנו כאן מבוגרים הרבה הרבה הרבה יותר אלימים. משחק זה הכנה לחיים, אבל משחק זה גם חלק מניתוב רגשות. כמו שילדה משחקת בבובה תינוק ולפעמים חונקת אותה וחובטת בה ומרביצה לה, והתוצאה היא שהיא לא עושה את זה לאח התינוק האמיתי שלה, כך הילד "יורה" מתוך משחק ומתגבר על המון פחדים פנימיים שיש לו, מרגיש מאוד בטוח בעצמו ומפנה לעצמו רגשות כדי להתגבר ולהיות אדם שוחר שלום ושוחר טוב.

galgal21

New member
לפי מה שקראתי בעתון, יש

בארץ ילדים בני 5 שיורים ומתאמנים ברובה או אקדח אמיתי (במטווח עם ההורים ועם מדריך).

פלגיה

New member
אין לי ממש דירוג

אבל ילד משחק ברובה הוא זה שממש לא מפריע לי. מה שהכי מפריע לי לא מופיע כאן - פירסינג בלשון. אבל גם עגילים אצל תינוקת עושה לי רע לראות.

מאיו

New member
הכי נורא לא מופיע כאן

ובאופן קונקרטי: הכי נורא זה להכאיב לתינוקת בלי שום סיבה מוצדקת.

פלגיה

New member
אני העתקתי סקר כלשונו

יש הרבה דברים נוראים שלא מופיעים בו.

למעלה