מה הכי משתלם?

מה הכי משתלם?

אז ערסלייט כותב שהכי משתלם לנשים להתגרש, כמובן אם בעליהן מרוויחים היטב. ואני חושבת לעצמי, אולי בעצם אם בעליהן היו מרוויחים כל כך טוב, עדיף היה להן להישאר נשואות - כך יכלו לקבל את שכר בעליהן כל החיים וגם אחרי מותם דרך קרנות הפנסיה. בדרך יכלו לגדל 2-5 ילדים ואפילו יותר ברווחה. אז בסדר היו צריכים לשכב איתם מידיי פעם, ולכבס קצת, אבל מה זה לעומת שכר שווה. לי באופן אישי היה הכי משתלם לחסל את המנייק כי אז הייתי "זוכה" בביטוח החיים שלו שהיה למעלה ממליון שקל ועוד משכורת חודשית יפה עד שהילדים בני 20. בפועל וויתרתי על שתי האופציות האלה. תוהה למה ?!

חחחחחחחחחח..באמת למה?

ולפי התאור שלך..יש המון נשים שבאמת "מסתפקות" במערכת יחסים כזו על מנת לחיות ברמת חיים גבוהה ומסרסרות את עצמן..למען הכסף. לא למען הנשמה. כל אחת והשיקולים שלה.

ערסlight

New member
הכי משתלם.

ויתרת על חלק והתפטרת ממנו לגמרי. היפה פה שהכל חוקי. החוק גם ידאג שלא יזייף חלילה. [אם היית נשארת, היית סובלת ואת הרי רוצה עדיין את הרומנטיקה שבוא תבוא בע"ה ואם היית מחסלת ת'מניאק, אולי היו תופשים אותך על חם] וגם, אם לא יסתדר לך כמו שחשבת? את מי תאשימי?

כמה עצוב...

נו - טוב, דאגה אחת פחות...

למי שאי פעם תהיה בת הזוג שלי, אם בכלל תימצא הפראיירית שתסכים לחיות עם איש שחי בין הכוכבים ולמי שלא ברור הקשר - אז האוניברסיטאות בישראל לא ממש משופעות באמצעים ולכן המשכורות של הסגל הלא-זקן בהן די נמוכות. מתוך הדיונים כאן על הכדאיות הכלכלית של האהבה, הרי שיהיה זה מן ההגינות שאשב לי במעבדתי ואתמסר כל כולי למחקר, כי כ"עסק" אני די לא משתלם, ועדיף שלא אטריד את נשות העולם הגדול שמנסות לעשות "עסק-טוף" ממערכות זוגיות... ואני חשבתי שעוד נותרה מעט אהבה בעולם... האמנם תמה כולה, ורק "משתלם-כלכלית", או "משתלם-עד-מידה-36" נותרו בעולם? שאלה...

אפשר לעשות שידוך...

לא משתלם כלכלית עם לא משתלמת עד מידה 36.... דרך אגב, אפילו נועם פירגן לנו עד מידה 38. איזה מזל שאני אין!!!! אויש, איך שכחתי. גם גרושה, גם עם ילדים, וגם מעל גיל 24. וואלה אכלתי אותה.

ב ו ע ו ת

New member
אין מחיר לחופש

ובכלל, במדינות מתוקנות כש"מחסלים" את הבעל הולכים להשתלם בנווה תרצה לעשרים שנה לפחות. אני מקווה שעכשיו חדלת מלתהות. נעמה

למעלה