מה הכי מפחיד אותכם?

2K שי

New member
מה הכי מפחיד אותכם?

באתר של הוצאת הספרים האמריקאית מדיד שבוע מופיע סקר על סיפרי הארי פוטר. הסקר של השבוע שעבר היה- מה הכי מפחיד אותך? א-בסילסקים ב-סוהרסנים -(דמנטורים) ג-וולדמורט *-היתה עוד אפשרות אבל אני פשוט לא זוכר אותה. ונה השאלה של השבוע- אם היית אנימאגוס-איזה חייה היתה רוצה להיות? א-חתול ב- כלב ג- עכברוש ד-stag (אני לא יודע את הפירוש של זה בעיבירת ואני ישמח אם מישהו היה מסביר לי....) כשיצא הספר הרביעי היתה שאלה שבה שאלו- איזה ספר הוא האהוב עלייך ביותר? א- הראשוןו ב- השני ג-השלישי ד-הרביעי התשובות שלי לסקרים- וולדמורט הכי מפחיד אותי,הייתי רוצה להיות האפשרות הרביעית בסקר של האנימאגוס כי נראה לי שהפרוש הוא-אייל. ובגלל שלא קראתי אעדיין את הספר הרביעי הספר האהוב עלי הוא השלישי. מצפה לטונה של תשובות שי נ.ב הייתי שמח אם הייתם מנמקים כל בחירה שלכם ושלכן

Padfoot

New member
תשובות

אני תמיד חשבתי שסטאג הוא מעין סוס, אבל מסתבר שזה צבי אני הייתי רוצה להיות כלב, כמו סיריוס (בגלל זה הכינוי שלי בפורום הוא פאדפוט-- איך תרגמו את זה לעברית?) ואני הכי מפחדת... נראה לי שגם מוולדמורט

2K שי

New member
הכינויים בעיברית

בעיבירית קוראים לסריוס בלאק -רך כף לגיימס פוטר קוראים-קרניים ללופין קוראים ירחוני ולפיטר אני לא זוכר איך קוראים.........

bagman

New member
תשובה

טוב בוא נראה... הכי מפחיד זה הדמנטורים כשאתה לא מצליח לעצור אותם והם מתקרבים עוד ועוד עוד ועוד ואומדים לשאוב לך את הנשמה!!! בבבבבבבווווווההההההה! אני מניח שהייתי רוצה להיות חתול כי הם יכולים להסתדר הכי טוב בעולמנו כי הם יחסית קטנים ודי אהובים. stag אכן שווה צבי. הספר השלישי היה הכי טוב לדעתי

למעלה