אז כנראה שאתה באמת לא מכיר את המילה
כל אחד ואחת הן טיפוסים מיוחדים, שאפשר להרחיב עליהם(ואפילו אתה עשית את זה), אם אתה שונא אותן או אם אתה אוהב אותן, קשה להשאר אדיש אליהן. ג'נה מבחוץ נראתה לכולם הדוגמנית הטיפשה והביצ'ית, אבל גם חוש הומור ואסטרטגיה לא חסר לה. היידי היא פשוט דמות. חבל שלא הראו את התוכניות ה*גאוניות* שלה(וזה אגב גם ציטוט ישיר מרוב ס.), אבל גם האישיות הקופצנית והשמחה והטיפשית שלה היו חלק בלתי נפרד ממנה והיא וג'נה היו דמויות מאוד נזכרות בסדרה בעיקר לאמריקקים שראו בהן את צמד המעודדות המרושעות. ומי עמדה מנגד בודדה בפינה? כריסטי כמובן. הלוחמת החירשת שלאט לאט מתגלה גם כקצת בכיינית אבל נקמנית ולוחמנית וקצת חולת כוח וסיימה את עידן הזהב המהיר שלה כשכל הכוח עלה לה לראש והיא רצתה להחזיק את כולם בקצר. וגם לבסוף היא התבגרה כשהיא בוחרת להצביע לג'נה למרות ההעדפה האישית למאט והשנאה העיוורת לג'נה. הבחורה ה"לא מקובלת" שלא מצליחה להשתלב בשום קבוצה אבל זה הרצון הכי גדול שלה. ג'ואהנה, הלוחמת התנכית שמכריחה אותם להתפלל לישו ולא הסכימה לגעת באליל העץ. ולא חסכה מאף אחד ריבים וקללות וגם לא מכריסטי(ואפילו הצליחה לגרום לה לבכות) ג'נט הייתה הזקנה שבאה בטוחה בעצמה שקלטה שהיא לא צעירה והתפרקה. אם זה לא מתאים לך עם הישרדות בטבע של צעירים ויפים ואסטרטגים אז חבל, כי זה לא הסדרה אם עדיין לא ראית. שונה היא בכלל דמות. חברה באליטת הכוסיות של האמזונוס, אבל היא הכוסית ה"נחמדה". עם הזמן היא התפרקה לגמרי להיות באמזונוס עם חבורת מופרעות. וכמו שאי אפשר לספר על איי הפנינה בלי להזכיר את אוסטין, אי אפשר לספר על האמזונוס בלי להזכיר אותה. זה חלק מעניין (ובצורה אכזרית קצת מבדר חייבים להודות) מהעלילה. וגם קצת יותר מאוסטין לדעתי כי זה גם שולב פה באסטרטגיה מעניינת, החברות שלה לא רצו להעיף חברת ברית שלהן כי הן צריכות את הקול שלה, אבל מצד שני היא מתחננת שיעיפו אותה, ולבסוף הן מחליטות לכלוא אותה באמזונוס ולא נותנים לה לצאת. ולאחר שהיא מתאוששת על ידי חרמנות מהבנים הבנות מחליטות שהיא קרובה מדי לבנים ומעיפות אותה בעל כורחה. ג'ין היא היחידה שלא הייתה מעניינת, וכשיש לך רק 1 בשבט שאין בה שום עניין ושום דבר להראות, זה מאוד נדיר כי בדרך כלל יש רק 1 או 2 שיש בהם בכלל מה להראות. דינה אני מניח שלא הזכרת אותה כי אתה מבין את הדמות. מה לעשות כנראה שגם אתה צריך קצת להתבגר ולראות מעבר לאגו שלך. רואים לפי התגובה שלך שישר תוקפת בחורות מסויימות מאוד, ומנסה לפגוע באופן אישי עם מלא קללות שאין ממש סיבה לקלל בבחורים מסויימים, רואים הרי שאתה שונא אותם. מה לעשות סימן שזה הזיז לך, הרי אם הדמויות היו רק משעממות ואותו דבר לא היית כל כך שונא אותם. חבל שאתה לא בוגר מספיק להודות שגם באנשים שאתה לא אוהב יש דברים טובים ושהם מעניינים בצורה כזאת או אחרת. לי אין בעיה להודות שכריסטי שאני לא ממש בכלל אוהב, היא הייתה דמות מעניינת מאוד שמאוד תרמה לעלילה(ורק בשבילך כדי שלא תתבלבל, עלילה ואסטרטגיה לא אותו דבר), וגם הייתה מצחיקה לא מעט פעמים. כנ"ל לגבי שאר דמויות שאני לא אוהב כמו כריס מואנואוטו, ג'וני פיירפליי, רופרט, כריסטה וכו'. וזה לא שאני ייחודי רוב האנשים פה מסוגלים לזה. ואני לא מצפה שעכשיו תתבגר ותודה בזה, אלא שתגיב בעצבים כרגיל, בלי לחשוב או לנסות להגבר על האגו שלך והכעס הראשוני ולהיות אובייקטיבי. אבל נו טוב. לפחות תדע אולי יום אחד תרגיע את עצמך עם הכעס והשנאה ותבין שכולם שם אנשים וכולם שם בני אדם ואין שום סיבה לשנוא אותם כי הם לא אמרו משהו שאהבת. וזה גם מראה משהו עלייך לדעתי אבל לא משנה. אהה ואגב בקשר לאייקיו, האייקיו של היידי ואלכס לא גבוה בהשוואה לשאר הקאסט, אלא בהשוואה לבנאדם הממוצע וכל השורדים מכל הזמנים. מבחני אייקיו לא מותאים אישית לכל קבוצה, אלא לכלל החברה שאתה חי בה. ככה שהוא אמר שהיידי קיבלה אייקיו יותר גבוה מצריך מדען טילים, הוא לא התכוון בהשוואה אך ורק לדייב, אלא בהשוואה לממוצע העולמי\אמריקאי.