גם אני הבנתי ככה
W wish2 New member 8/3/13 #114 גם זה דוג'י אני חולה על חלומות אירוטיים. אבל לרוב אני חולמת על ראשים כרותים ונשמות תקועות.
P puma141 New member 7/3/13 #86 לי? אתה. אבל באמת? להיות טוב. משם מתחיל הכל, מסתבר.. גם כשהפידבק לא כזה. לעשות טוב, כמה שיותר... בריאות כסף וכל מה שנאמר שם...בקיצור-אין חדש מבחינתי..
לי? אתה. אבל באמת? להיות טוב. משם מתחיל הכל, מסתבר.. גם כשהפידבק לא כזה. לעשות טוב, כמה שיותר... בריאות כסף וכל מה שנאמר שם...בקיצור-אין חדש מבחינתי..
P puma141 New member 7/3/13 #93 זיקן*** הקנאית עלי. נטר - ל אותה ממני... עוד שניה אני מעלה תמונה- כדי שלא תשני הלילה! אז תזהרי..יא נטולת חמצן באזור המח..
זיקן*** הקנאית עלי. נטר - ל אותה ממני... עוד שניה אני מעלה תמונה- כדי שלא תשני הלילה! אז תזהרי..יא נטולת חמצן באזור המח..
W wish2 New member 7/3/13 #96 זה קטע איתך חיוך קטן שלי מוציא ממך מפלצת. בעוד שנאומים שלמים שלך עלי מוציאים ממני... רחמים?
P puma141 New member 7/3/13 #99 לך=מעט, שאומר המון רוע..צביעות. אני? מוציאה כל מה שיש לי ברגע נתון. בלי שום דבר מאחורי.. את חיה בראש- אותי. ואני מרחמת עלייך בגלל זה.. באמת. זוזי..
לך=מעט, שאומר המון רוע..צביעות. אני? מוציאה כל מה שיש לי ברגע נתון. בלי שום דבר מאחורי.. את חיה בראש- אותי. ואני מרחמת עלייך בגלל זה.. באמת. זוזי..
G Giuseppe Petri New member 7/3/13 #97 איפה תמונה ? מאתמול המכופף מדבר על איזה כוסית שמסתובבת פה... אולי דיי כבר אם האיומים ?