מה הכי חשוב בחיים ? *אין תשובות נכונות או לא נכונות
ס סוקרטס פה New member 7/3/13 #48 אני מתבייש ואם היא תגיד לא איך אני אוכל לפתוח פה עוד שירשורים עם זיקפה יציבה?
ל ליאור243 New member 7/3/13 #13 אני עם טלי ונסחפת לילוש,זוכרת את השירשור ההוא על 5 מילארד דולר או בריאות?
ס סpap New member 7/3/13 #39 ליאור, צא מהדפוס של נשים כוסיות לרגע ולך על הבטטה טלי נראה לי שבא לה עליך אז תעשה בטטה פעם מה קרה? אל תהיה סנוב זה אומנם יהיה כתם בקורות חיים שלך אבל זו מיצווה אחי
ליאור, צא מהדפוס של נשים כוסיות לרגע ולך על הבטטה טלי נראה לי שבא לה עליך אז תעשה בטטה פעם מה קרה? אל תהיה סנוב זה אומנם יהיה כתם בקורות חיים שלך אבל זו מיצווה אחי
ד דאגרוטיפ New member 7/3/13 #5 בריאותנו ושלום יקירנו. מילוי צרכינו הבסיסיים. ואחר כך: תבונה, אמנות, אהבה.
ס סוקרטס פה New member 7/3/13 #9 שאלה לי אליך האם אפשר להגיד שכל מה שאדם ממלא מעבר לצרכיו הבסיסיים זה רק מצד אשליות/דמיונות/מחשבות שווא ? אחרת למה לרוץ אחר דברים שאינך צריך ? ואת הסרט הראית במקרה?
שאלה לי אליך האם אפשר להגיד שכל מה שאדם ממלא מעבר לצרכיו הבסיסיים זה רק מצד אשליות/דמיונות/מחשבות שווא ? אחרת למה לרוץ אחר דברים שאינך צריך ? ואת הסרט הראית במקרה?
ד דאגרוטיפ New member 7/3/13 #10 לא לטעמי, סוקיהו. לא בכדי קיים מדרג צרכים. אלו הבסיסיים נחוצים לקיומנו, לשרידותנו. הנוספים, לאיכות ואריכות חיינו. (על כל המשתמע) - את חלקו, מודה שאני עדיין מתרשמת.
לא לטעמי, סוקיהו. לא בכדי קיים מדרג צרכים. אלו הבסיסיים נחוצים לקיומנו, לשרידותנו. הנוספים, לאיכות ואריכות חיינו. (על כל המשתמע) - את חלקו, מודה שאני עדיין מתרשמת.