מה הכי הייתם רוצים?

kokonet

New member
מה הכי הייתם רוצים?

אהלן אנשושים אני עושה סקר קצר...... איזה עיתון יותר שווה ראש1 או מעריב לנוער ולמה? מה הייתם רוצים לקרוא בעיתוני נוער? וגם...אם יש לכם נושאים לכתבות או סיפורים מעניינים בסבבה יצאתי מדעתי...תיכף אשוב

ליאת666

New member
וואו, שאלה קשה

שני העיתונים בעיקרון הם אותו דבר, וקראתי את שניהם כשהייתי בערך בת 12-13 ונורא עצבן אותי שכל עמוד שני יש פרסומת... אררררררר. כמובן שעכשיו אני כבר לא קוראת כי התחרפנתי לגמרי מכל הפרסומות המעצבנות האלה

מיקה86

New member
בתכלס

אני מנויה על מעריב לנוער לאבא שלי היה מבצע לפני 6-7 שנים ומאז אני איתו. אני מאמינה שאם המבצע היה של ראש 1 אז עד עכשיו הייתי איתו. מה הייתי רוצה לראות בעיתון? פחות פרסומות!!! ויותר כתבות ארוכות אני מסיימת את העיתון ביום אחד.

heaven is here

New member
כן גם אני מנויה למעריב לנוער

וזהו, פחות פרסומות יהיה בהחלט שווה יותר. והכתבות די קצרות, ויותר סיפורים. אהבתי!

ענת1986

New member
זה קשור לעיתון ביצפר? ../images/Emo9.gif

אם כן, אני כותבת בעיתון אצלנו בביצפר ומנסיון החבר'ה אוהבים רכילויות, לראות את עצמם בעיתון, הרבה תמונות, מדורים מיוחדים (בדיחות, 10 דברים שלא ידעתם על, דשי"ם ועוד...) כמובן שיש כתבות רציניות, ואנשים קוראים ונהנים, אבל צריך גם את הדברים המשעשעים. צריך שילוב בין השניים
דוגמאות לכתבות שהיו לנו בעיתון ואנשים נורא אהבו: 10 דברים שלא ידעתם על פיצה
, על שוקולד ועל קולה. כתבה על התנועה הקיבוצית, על קיבוצים באזור. כתבה על מרכז "הפוך על הפוך" כתבה על מורה, אישה, שעשתה שבועיים מילואים מעבר לקו הירוק
(המורה שלי למתטיקה!) כתבה על מכינות קדם צבאיות על משתמטים מהצבא על בעלי חיים ועל ההתעללות בהם. על מין... מקווה שעזרתי

Stillwater

New member
לא זה וזה לא!

הייתי קוראת את עיתוני הנוער האלה עד כיתה ז' או ח' בערך... אין פשוט מה לקרוא שם! הכל זה או פירסומות, או כתבות על בריטני ספירס והמורדים!

Ez sLeeP

New member
למזלנו, המורדים טרם היו קיימים

בתקופת ה'אני מטומטם מספיק בשביל לקנות כל זבל שמוכרים לי' שלנו. אם כן, תארו לכם איך היינו מתקיימים בימים כתיקונם. זכורה לי תקופה של כחודשיים בהם אהבתי את בריטני ספירס. אהבתי, שתבינו. תקופת עילגות מטורפת. מאז הבנתי שהיא בעצם שליחתו של לוציפר עלי אדמות, וכבודה במקומו מונח. בין שני חזונותיה.

or 343

New member
גמני בעיתון בצפר../images/Emo11.gif

אבל שלנו מחתרתי...
בעיקר הומור שחור ופשיזם מצחיק , והרבה ציטוטים של מורים

Ez sLeeP

New member
אם אפשר להוציא את שניהם מן

ההוצאה לאור, אני אודה לעולם. רייטינג זה העיתון (/מגזין). לכל דבר. לא צריך יותר מזה. טוב, אולי קצת הארץ - לאקטואליה. הכתיבה חובבנית, הפרסומות בעיצומן, הנושאים טפלים. מיותר. נדבו'ש.

למעלה