R a m i D i s n e y
New member
מה הכי אהבתם בקורס?
מן הסתם - השאלה הזו מופנית בייחוד לאלו מכאן שעברו את קורס הדיבוב בנ.ל.ס. אבל יהיה מגניב אם גם כאלו שלא חוו אותו יישמעו חוויות של אחרים ויחליטו שגם הם רוצים קורס P: ואם לא הייתם בקורס אתם מוזמנים לבגיב ולשתף - מה הייתם רוצים שיהיה בקורס שלכם ועוד ועוד...
אני בכל אופן אהבתי את ההוויי עצמו. זה שונה מאוד כשאתה מגיע לאולפנים לעבוד. זה לא כמו שאתה מגיע לאולפנים בידעה שאתה תיכף נכנס לקורס. בקורס יש הרבה דברים מיוחדים לדעתי. אתה מכיר אנשים חדשים, שהופכים במהירות לחברים שלך, ובכלל... אתה עושה שם דברים משוגעים ביותר... ובגלל זה אתה מת להמשיך ולהישאר באולפנים אחר כך כמה שיותר. אני חושב שהקורס הוא זה שמשאיר את הטעם הטוב על מי שעובר אותו, והוא זה שגורם לו ומלהיט אותו לרצות יותר לעבוד ולבקר באולפנים ולדבב. אז קודם כל, כמו שכבר אמרתי - בקורס אפשר לפגוש המון חברים חדשים ואנשים מיוחדים... אני פגשתי ונהניתי מכל שנייה איתם שם. אהבתי גם את ההרגשה של להיות חלק מקבוצה כל שהיא... כשלכולנו היתה המטרה להיות מדובבים. זה כיף להיות בתוך קבוצה של אנשים שלכולם חלום אחד. וכמובן, דבר נוסף שאהבתי הוא שיעורי הבית שמקבלים. לפעמים המדריך מחלק שיעורי בית בסוף היום. כל אחד מקבל קלטת של סדרה מצוירת מסוימת וטקסטים. בבית עוברים על הטקסט ובישעור הבא כבר מדבבים אותו מול כולם
וזה היה... מיוחד ביותר, לפחות בשבילי. אני הרגשתי שיש לי סיבה להתכונן, ובכלל - מאוד אהבתי את כל הקטע הזה של השיעורים. אני זוכר שבתקופה ההיא זה היה ממש מדליק בעיני. ודבר אחרון (כדי להשאיר קצת גם לאחרים) - זה שבכל קורס מגיע השיעור האחרון שלו. ותאמינו לי... זה הדבר הכי מדהים שתרצו לעשות איי פעם - לעבור קורס בהצלחה ולהגיע לשיעור האחרון. אני לא יודע מה עם אחרים... אבל אני מאוד התרגשתי בשיעור האחרון. ובכלל - במש כל היום היתה תחושה כזאת של עצב. ידעתי שהיום זה היום האחרון של אחד הדברים המשמעותיים ביותר בחיים שלי - הכרתי המון אנשים וחברים מיוחדים ודיי היה לי עצוב כשזה נגמר. ביום האחרון כל האולפן היה מקושט בבלוניםם (לכבודינו, הבוגרים של הקורס, אלא מה? D: ) והיו המון ממתקים וחטיפים... והצטלמנו... והיה כל כך מיוחד... וכמובן קיבלנו את תעודת הסיום שלנו. אז כבר נפל האסימון שזה נגמר באמת... כשהתחבקנו עם נורית השולטת וצחקנו עוד קצת עם גבומן הטכנאי... וזהו... אז זה נגמר. אני מאחל לכל אחד ואחת (מאלה שלא עברו אותו עדיין) לעבור קורס כזה. ולא רק בגלל שאחריו אולי מדבבים על אמת... אלא בגלל שזאת חוויה של פעם בחיים. (למה מי יעשה שני קורסים? XD) בהצלחה 
מן הסתם - השאלה הזו מופנית בייחוד לאלו מכאן שעברו את קורס הדיבוב בנ.ל.ס. אבל יהיה מגניב אם גם כאלו שלא חוו אותו יישמעו חוויות של אחרים ויחליטו שגם הם רוצים קורס P: ואם לא הייתם בקורס אתם מוזמנים לבגיב ולשתף - מה הייתם רוצים שיהיה בקורס שלכם ועוד ועוד...