מה הכוונה?

biggoron

New member
מה הכוונה?

ערב טוב לכולם האם מישהו/י כאן יוכל בבקשה להסביר לי במה מדובר כשרשום שהזיכרון של הכרטיס מסך... "מיועד לוידאו" תודה רבה לעונים, ופסח שמח לכולם

ניראה לי טריק שיווקי

זיכרון הכרטיס מסך מיועד להצגת הנתונים על המסך. אין זה משנה אם מדובר בתמונה, קובץ אופיס או קובץ וידאו. סתם סקרנות באיזה מחשב מדובר ומי מציין זאת (לינק יהיה נפלא)

biggoron

New member
קישור למפרט

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3&prod=72433&saleNo=1458892 זה מצוין במפרט הטכני "זכרון 128 MB המיועד לוידאו"

biggoron

New member
הקישור לא עובד

סליחה על הדאבל פוסט, הנה המפרט... מעבד- AMD Sempron Processor 3000+ PowerNow! Technology מסך רחב בחדות גבוהה WXGA- with High Definition Widescreen 15.4" TFT זיכרוןDDR 333MHz - 512MB דיסק קשיח- .60GB 4200rpm -כונן DVD Writer dual format (+/-R,+/-RW) (צורב די.וי.די) עם תמיכת שכבה כפולה 54g 802.11 b/g WLAN?תקשורת גרפיקה- Ati Radeon Xpress 200M IGP זכרון 128 MB המיועד לוידאו

noa_f

New member
פעם היה זכרון יעודי לכרטיסי מסך,

שקראו לו VRAM. אולי מנסח המפרט, הוא מהתקופה ההיא... ואולי הכוונה היא, שכרטיס המסך הוא בעל זכרון משלו ולא משתמש בזכרון הכללי של המחשב, כמו כרטיסי מסך שיושבים על הלוח.

tomer1234

New member
את מדברת על

מחשב hp dv5105eu. ניראה לי שלמחשב הזה יש יתרון והוא המחיר. שימו לב שהמחיר שלו בסביבות 4,200 ש"ח. ניראה לי מחיר זול מאד יחסית למפרט עשיר יחסית וזאת בנוגע, כמובן, לשימוש רק לצרכי משרד פשוטים וגלישה באינטרנט. אם מישהו חושב אחרת, שיש בעיה עם המפרט, או שלא שמתי לב לחיסרון חשוב במפרט- אשמח לשמוע.

biggoron

New member
תודה רבה

תודה רבה לכולכם עזרתם לי המון, שיהיה לכם חג פסח שמח וכשר

למעלה