מה היתרונות של #C

goldsoft

New member
מה היתרונות של #C

התחלתי ללמוד #C ואני לא רואה שום יתרון מול VB6 שאני יודע מעולה מה כל הרעש מ- #C ??? מה כל ההתלהבות ?? מה אני יכול לעשות ב- #C שאני לא יכול לעשות ב- VB6 ?? תודה לעונים

עידו פ

New member
סתם ככה קופץ לי לראש

אפליקציית web שלא דורשת התקנה של activeX בשביל לרוץ ?! אם תחכה עוד כמה שניות יעלו לי עוד כמה עשרות "קפיצות" שכאלו...

Nill ref error

בניית אפליקציות גדולות בצורה ששומרת על איכות הקוד. ל VB6 פשוט חסרים הכלים לעשות את זה בצורה נוחה ( delegates, inheritance ) Multi threading windows services ניהול זכרון אוטומטי - ולא, מה שיש ל VB6 לא מספיק טוב בניית reusable frameworks - הרבה יותר קשה לעשות ב VB6 בצורה נוחה. Object Relational Mapping אני יכול להמשיך ככה במשך יום שלם, לדעתי

goldsoft

New member
אבל בשורה התחתונה

הלקוח או משתמש הקצה בתוכנה, בשבילו הכל שקוף לא ? חוץ משיפור למתכנת ,למשתמש התוכנה יש איזשהו שיפור ? פיצ'רים חדשים ? בתודה מראש

Nil ref error

לא. היכולת שלך לעשות דברים ב .net (לאו דווקא C#) הינה גבוהה הרבה יותר. זה אומר שאתה יכול לתת ללקוח הרבה יותר

yonigold

New member
תחשוב שיווקית

אתה חושב על הלקוח וזה טוב, בשיווק יש מושג חשוב בשם - 'שרשרת הערך'. הרעיון הוא שהמוצר שהלקוח מקבל יוצר אצלו ערך, הערך נוצר מתחילת תאריך הייצור ועד לאספקתו. למשל בייצור מחשבים ניידים, כל ספק בדרך מוסיף קצת ערך למוצר, אינטל שמה מעבד, DELL אורזת את הכל, חברת הובלות מביאה לארץ, חברה מקומית נותנת שירות. הכל ביחד מצטרף בשרשרת ליצור לך ערך. אם חברת השירות תסכים לתת לך חמש שנים שירות - אתה תקבל יותר ערך ותסכים לשלם יותר. כאשר שפת תכנות, שהיא חלק משרשרת הערך של הלקוח, מקבלת כל כך הרבה יותר כוח, ללקוח חייב להיווצר ערך כתוצאה מהשינוי בשרשרת. C# מאפשר לתת מוצר מהר יותר, עם יכולת ליצור שינויים ושיפורים מהר יותר, עם ביצועים (תיאורטית) גבוהים יותר.

TheKipi

New member
מאוד תסכל אותי הOOP שם

ניסתי לתכנת בOOP בVB6 ובC# ואני יכול להגיד לך שיש הבדל ע-צ-ו-ם!

goldsoft

New member
השאלה שלי באה ממקום כזה ש....

אני מתכנת המון שנים ב- VB6 ומכרתי עשרות תוכנות ללקוחות פרטיים וכמו-כן אני מתכנת בחברה גדולה. אין דבר שאני לא יכול לבצע ב- VB6 (ותאמינו לי שכבר ביקשו ממני המון דברים מוזרים...) יש לי רצון לשדרג את עצמי ל- #C ואני תוהה אם זה לא בזבוז זמן...... (והזמן שלי מזה יקר....). הייתי שמח לקבל המלצה לספר טוב (אני יודע שיש מבול של ספרים ב- #C), אך מנסיון שלכם אשמח להמלצה. בתודה מראש

IdleThought

New member
אממ

אסבלי מוערך יתר על המידה ! איך כמו לצרוב את קוד המכונה שכתבת ישירות ל EPROM

nill ref error

אתה יכול לצרוב? אני הייתי צריך ללכת לנפח ולשים 000 111 ידנית עם פינצטה

למעלה