מה היתן עושות?
קודם כל תודות לעונות על שאלת בת ה9 והסתובבות בקניון.
עזר לי מאוד לשמוע מגוון דעות והעלה לי שאלות ותהיות ובדיקות עצמיות חדשות.
עכשיו למשהו אחר : ) (בזמן האחרון יש לי הרבה התלבטויות)
הת 9 כתה ג'.
לפני פסח התחילו עניני בנות וברוגז / חרם עם הבנות בכתה.
במהלך הקיטנה הסתדר ונרגע
חזרו לבית ספר ולדבריה "כולן שלום שלום.. רגיל"
ואז אחת הבנות שהיתה חולה לפני החופש שאלה איך היה בליל הסדר והבת שלי סיפרה לה על האקשן שהיה (לדבריה"יכולתי להגיד שהיה הכל בסדר אבל אז זו לא האמת ויתגלה ואהיה שקרנית)
מפה לשם השאלות והבירורים של החברה העירו מחדש את האקשן
הבת שלי דיברה עם המורה בשישי שדיברה עם המובילה (שיצאה בוכה מהשיחה) והבטיחה שביום ראשון תמשיך לבירורים ועניינים
הבת שלי (ואנחנו) מאוד סומכים על הטיפול של המחנכת.
מסתבר שבאחת הפעמים שעמדו כולן מולה אמרה להן שתתקשר להורים שלהן לספר.
בשישי בצהרים התקשרה אחת הבנות (שנסחפה לחרם אחרונה) ושאלה אם אכן מתכוונת להתקשר לאמא שלה
הבת שלי ענתה שעוד לא החליטה ("לא אמרתי שאתקשר כי אז היתה שמה נייד על השתק ואמא שלה לא היתה שומעת צלצול")
בקיצור ולעניין.. הילדה רוצה להתקשר לכמה מהאמהות. את כולן היא מכירה היטב
לשתי אמהות שהבנות שלהן נסחפו לעניין רוצה להגיד "ג. אתמול ט. עשתה עלי חרם והבת שלך א. נסחפה אחריה. נראה לי שהיא לא רצתה להשתתף בזה אבל פחדה מהתגובה של ט. אולי כדי לדבר איתה על איך להתמודד במקרים כאלו כי זה ממש לא מתאים לה"
לשתי האמהות של המנהיגות (שהן מהחברות הטובות שלה) רוצה לומר "מ. אתמול ט התחילה חרם עלי ור. הבת שלך, הצטרפה אליה. מאוד נפגעתי במיוחד שהיא חברה טובה שלי כשהיא לא מחליטה לעשות חרם ואני חושבת שאת צרכה לדעת כי זה מאוד מעליב"
מה היתן עושות? נותנות לה להקשר.
איך היתן מגיבות אם חברה של הילדה היתה מתקשרת אליכן עם אימרה שכזו?
קודם כל תודות לעונות על שאלת בת ה9 והסתובבות בקניון.
עזר לי מאוד לשמוע מגוון דעות והעלה לי שאלות ותהיות ובדיקות עצמיות חדשות.
עכשיו למשהו אחר : ) (בזמן האחרון יש לי הרבה התלבטויות)
הת 9 כתה ג'.
לפני פסח התחילו עניני בנות וברוגז / חרם עם הבנות בכתה.
במהלך הקיטנה הסתדר ונרגע
חזרו לבית ספר ולדבריה "כולן שלום שלום.. רגיל"
ואז אחת הבנות שהיתה חולה לפני החופש שאלה איך היה בליל הסדר והבת שלי סיפרה לה על האקשן שהיה (לדבריה"יכולתי להגיד שהיה הכל בסדר אבל אז זו לא האמת ויתגלה ואהיה שקרנית)
מפה לשם השאלות והבירורים של החברה העירו מחדש את האקשן
הבת שלי דיברה עם המורה בשישי שדיברה עם המובילה (שיצאה בוכה מהשיחה) והבטיחה שביום ראשון תמשיך לבירורים ועניינים
הבת שלי (ואנחנו) מאוד סומכים על הטיפול של המחנכת.
מסתבר שבאחת הפעמים שעמדו כולן מולה אמרה להן שתתקשר להורים שלהן לספר.
בשישי בצהרים התקשרה אחת הבנות (שנסחפה לחרם אחרונה) ושאלה אם אכן מתכוונת להתקשר לאמא שלה
הבת שלי ענתה שעוד לא החליטה ("לא אמרתי שאתקשר כי אז היתה שמה נייד על השתק ואמא שלה לא היתה שומעת צלצול")
בקיצור ולעניין.. הילדה רוצה להתקשר לכמה מהאמהות. את כולן היא מכירה היטב
לשתי אמהות שהבנות שלהן נסחפו לעניין רוצה להגיד "ג. אתמול ט. עשתה עלי חרם והבת שלך א. נסחפה אחריה. נראה לי שהיא לא רצתה להשתתף בזה אבל פחדה מהתגובה של ט. אולי כדי לדבר איתה על איך להתמודד במקרים כאלו כי זה ממש לא מתאים לה"
לשתי האמהות של המנהיגות (שהן מהחברות הטובות שלה) רוצה לומר "מ. אתמול ט התחילה חרם עלי ור. הבת שלך, הצטרפה אליה. מאוד נפגעתי במיוחד שהיא חברה טובה שלי כשהיא לא מחליטה לעשות חרם ואני חושבת שאת צרכה לדעת כי זה מאוד מעליב"
מה היתן עושות? נותנות לה להקשר.
איך היתן מגיבות אם חברה של הילדה היתה מתקשרת אליכן עם אימרה שכזו?