מה היתם עושים?

21דניאל21

New member
מה היתם עושים?

הלכתי עם ה6500S לאורנג להחליף גירסה ולסדר את המקשים שלפעמים עבדו ולפעמים לא, שמתי את הפלאפון יומיים אצלם, והחזירו לי אותו, הפקידה טענה שהחליפו את המוח של המכשיר(בדקתי והמס הסידורי השתנה)והיא אמרה שהחליפו גירסה וכו... אחרי יום המקשים שוב פתאום עבדו ופתאום לא אבל הם השתפרו באופן משמעותי, זה קורה... אבל מה שמעצבן זה שבדקתי גירסה עם פלאפון אחר שלא עשו לו עדכון גירסה (לחצתי כוכבית סולמית0000 סולמית) וזאת אותה גירסה! עבדו עלי, נשארו אותם הבעיות שהפלאפון לפעמים מאתחל את עצמו אבל הוא לא אומר כרטיס סים נכשל (לזכותם יאמר) מה עושים?

אליהו88

New member
זה לא יפה, אבל....

פשוט. תתקשר לאורנג ותגיד שלום. אני רוצה לנתק את הקו. וכשהם ישאלו אותך למה תספר להם. וככה הם יעבירו אותך לנציג קשרי לקוחות ונציג קשרי לקוחות הוא היחיד שיכול לעזור משהו בנידון

21דניאל21

New member
אממ

במילא אני צריך לקפוץ אליהם שוב לעדכון גירסה, עדיף לדבר איתם שם?

אליהו88

New member
לא נ``ל

יש דברים שהכוח של נציגים בטלפון עוזר יותר מנציגים במרכז שירות

מה אתה אומר??

ממש לא בנאדם. ראה הערה של מיין שכתב לך. הרבה פעמים חושבים שאנחנו הנציגים הטלפוניים יכולים לעשות פלאים! תפנימו. אנחנו נציגי רשת, שיכולים לתקן תקלות רשת, ותפעול מכשירים ואתר האינטרנט !!! זהו ! לא מעבר לזה.. די להתווכח איתנו על מרכזי שירות. יש לכם בעיה איתם? תפנו אליהם. אומנם נכון שאנחנו אותה חברה, אך סדר העבודה שלנו שונה. אין לנו שום קשר עם מרכזי השירות. אנשים חושבים שאם נציג ממרכז מסוים עשה להם א ב ג ד וכ'ו.. אז הם מתלוננים אצל מנהל טלפוני. למה נראה להם??? סתם עושים לנו רעש ומשגעים אותנו. מה שבנקודת שירות נשאר בנקודת שירות. מה שבטלפון, נשאר בטלפון. אגב, לא נראה לי שאשאר כתום הרבה זמן עוד, רק מהסיבה הזאת שהלקוחות הם זייני שכל שחושבים שמאחורי המחשב יושב קוסם!!

בטח שלא...

אין כמו שיחה טלפונית, ולאחר הערה במחשב תלך למרכז שירות, ותקבל יחס אנושי והגיוני....!

למעלה