מה היתם עושים אילו....

ניקולי

New member
מה היתם עושים אילו....

השכרתם דירה .. ובדירה יש בחור/ה... התאהבתם.. יצאתם.. נהייתם חברים.. אך כמו לכל אחד הרגשתם לא מתאימים הרגשתם שזה לא בשבילכם... מה תעשו? א. תשארו בדירה ותאכלו את הלב? כי בטח יהיה לה/ו מאהב/ת אחרים? ב. תשארו בדירה ותשימו לכם מחסום לגבי מה שהיה? ג. תעזבו מיד את הדירה.. כי לא תוכלו לשאת את הכאב? ד. אני מספיק חזק/ה להתגבר על הפרידה..אני לא זז/ה לשום מקום. ה. אבקש ממנו/ה לעזוב את הדירה. בכדי שיהיה לי יותר קל לשכוח. *******אל תמהרו לענות, זה קשה********** שלכם ניקול*

mariana

New member
תלוי איך זה נגמר

בכל המקרים הייתי עוזבת את הדירה, כי אי אפשר לשכוח מישהו כשהוא קרוב אליך, אבל שוב תלוי איך זה נגמר, כי אם זה היה רק הידלקות אז אפשר עוד להישאר ביחד באותו דירה אבל, זה רק לגרום דווקא אחד לשני ניקולי מה את היית עושה?

ortal_sh

New member
טוב ניקולי, זה תלוי ........

זה תלוי מה הסיבה שממנה נפרדתם , עד כמה זה קשה, ומי הגורם שיזם את הפרדה. את האמת הניסוח לא בדיוק מובן כי רשמת "שהרגשתם לא מתאימים, הרגשתם שזה לא בשבילכם" - אם זה מוסכם משני על שני הצדדים למה שתהיה בעיה? במצב כזה אפשר להישאר ידידים ! שאלה מורכבת מאוד! אני יוכל לענות אם כונתך שהפרדה מפריעה לאחד הצדדים, ויש עדיין רגשות ומתח באוויר, קנאה ורצון להמשיך את הקשר , אבל זה לא מסתדר? אז ככה, הייתי עונה תשובה ג´ מכיוון שקשה נורא להשאר באותו מקום שהחבר לשעבר שוהה בו. או תשובה ה´ הייתי מבקשרת ממנו לעזוב את הדירה , עיקרון של שני התשובות דומות. לא להיות ביחד באותו דירה , זה הכי חשוב ! לא משנה מי יעזוב, אם הוא לא יסכין אני יעזוב! אורטל

ניקולי

New member
חברים יקרים../images/Emo24.gif

אני יודעת השאלה היתה שאלה קשה אולי גם לא מובנת: במקרה הזה שני הבני זוג החליטו שהם לא מתאימים!! לכן חתכו את הקשר. השאלה שלי היתה האם להמשיך בדירה או לא , או לאמר לבן זוג לצאת ממנה. והתשובה שאני הייתי עונה היא: אני אישית עוזבת את הדירה. מאחר ומאוד קשה לחיות עם מישהו שהיתה לי מערכת יחסים איתו אינטימית. אני מטבעי קנאית.. לכן ולמרות שלא יכולנו להמשיך כבני זוג.. אם הוא היה ממשיך בחיו ומביא מישהי אחרת הייתי מקנא ואוכלת את הלב...!! ממנו לא הייתי מבקשת לעזוב את הדירה וזאת מאחר והדירה לא שלי ושנינו משתתפים בשכירותה!! הדירה שייכת לבעלים ואין לי כל זכות להוציא אותו משם. ישנם דברים בחיים שלא הייתי מסוגלת לעבור אותם. תודה על תשובתכם....!! אוהבת ניקול*

~מעיין~

New member
לניקולי

אני בוחרת ב... ג- תעזבו מיד את הדירה.. כי לא תוכלו לשאת את הכאב אני ישר היתי עוזבת כי לא משנה אם זה נגמר בטוב או ברע הזכרונות עדין קיימים כל מקום שתהיה בבית יזכיר לך כל צעד שהיה בתקופה "הורודה" שהייתם יחד. תמיד עדיף לזכור את כל מה שהיה כמשהו טוב אבל זה בחיים לא יוכל להתבצע שכל מה שתעשי זכרון קטן יצוץ לו בראש שלך ורק ינקר לך בראש כמה טוב היה לכם יחד וחבל שעזבתם וזה לא תמיד רגש הדדי ככה לפחות אני חושבת מקווה שעזרתי.. ב-
ממעיין

ניקולי

New member
מעיינוש מתוקה

קראתי את מה שכתבת ואני מסכימה איתך הייתי עושה בדיוק אותו הדבר. נשמה השאלה לא היתה מכוונת אליי ... אני שאלתי את השאלה כי רציתי לדעת מה אתם חושבים אילו וכאשר .... שמחתי לקבל תשובות... לומדת להכיר אותכם באופן יותר אישי... את תכונותיכם, מחשבותיכם, והרגשתכם. תודה מכל הלב.

למעלה