מה היתם ממליצים לעשות?

מה היתם ממליצים לעשות?

אבא שלי לא בארץ נישארתי עם אמא שלי והאחים משום מה אמא שלי ראתה בזה זמן לפריקת העצבים(ללא אבא שלי שמאפס אותה) והחלה צועקת עלי על כול הצער והחוסר נחת שאני גורמת לה.עכשיו שאני כאן היא עדין מסננת מבין שפתיה קללות עסיסיות ואיחולים למוות בכול צורה אפשרית. מה היתם עושים?מגיבים/נותנים לגל לעבור/עוזבים תבית?

סוג ב

New member
וואוו

כואב לי לשמוע. תכתבי לה מכתב. מה את אומרת? פעם אחותי כתבה מכתב מזעזע לאבא שלי, זה די איפס אותו אני חושבת.

סוג ב

New member
חזרת לעבוד, נכון?

לכי להשכיר דירה עם שותפים/ות. אם אבא שלך יכעס, תסבירי לו אחת ולתמיד שאת לא מוכנה לתנאים האלה. את יודעת, לפעמים יש אנשים בוגרים שמתנהגים כמו ילדים. ילד למשל, אם תאיימי עליו או תדברי איתו מדי הרבה, הוא לא ממש יבין מה את רוצה ממנו. לעומת זאת, אם תדגימי לו ע"י מעשה, הוא ישר יבין. אולי זה מה שאמא שלך צריכה, תראי לה שאת שמה עליה קצוץ ועוזבת את הבית.

כבר פעם עשיתצ את זה

ובאמת המצב הישתפר אך שאבא שלי בחול היא מנצלת תזמן כי הוא לא מרשה לה להיתערב לי בחיים.מוצש אני יוצאת ויחזור רק למחורת בצהרים אחרי העבודה. הלב שלה יפול... חוצמיזה העבודה מטר מהבית לא שוה לשכור דירה

הברזתי

New member
מנסיון עבר, ובאחרונה גם הווה,

ספסל ברחוב מהווה אלטרנטיבה נהדרת. זה פחות מפחיד ממה שזה מצטייר.

nms24

New member
???

זה מה שאתה מציע לה לעשות? זה פיתרון גרוע מאוד ,בשביל בחורה לישון לבד על ספסל ברחוב.

הברזתי

New member
היית בשתי הסיטואציות?

אני מדבר מנסיון. אני גם יודע על יוצאת בשאלה שנאנסה ברחוב, ולא התחרטה על שעזבה את בית הוריה.

nms24

New member
כן

בגיל 18 ברחתי מהבית ישנתי על גג ושוטרים בסוף החזירו אותי , בידעבד זה הייה ניסיון בריחה מאוד גרוע , כשאני חושב על זה אם הייתי מתכנן את זה יותר טוב ובאמת מצליח להתנתק מהמשפחה שלי כבר אז המון המון סבל וכאב נפשי הייה נחסך ממני.

nms24

New member
כי זה לא פתרון

אחרי יום מקסימום יומיים בחוץ לא תהייה לה ברירה והיא תהייה חייבת לחזור הביתה. עדיף שתתכנן את זה מראש תחסוך כסף ותשכור דירה כך היא תוכל להתרחק מהבית לצמיתות.

הברזתי

New member
חיחוחה

תתפלא, יש אנשים עקשנים יותר, אמיצים יותר, בעלי עמוד שדרה חזק יותר, פחחת מפונקים, שלא יברחו אחרי יומיים לסינרה של אמא. שוב, מנסיון אישי.

nms24

New member
תקשיב טוב

מבחינתי אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה אני הצעתי את הפיתרון שנראה לי הכי מתאים למצבה. מכאן היא יכולה לבחור לבד,להיות חסרת בית או לבנות את עצמה לאט לאט לחסוך כסף ולדאוג לעצמה למקום לישון שלא נמצא בגן ציבורי.

mister xy

New member
../images/Emo45.gif אני איתך

אם כי יש בני אדם חריגים שהרעיון של המבריז טוב עבורם.....

אם אני רוצה

יש לי מספיק ידידים. ואינ בעיה של איפה לשון. ולחזור לסינר של אמא???אפ עם לא היתי שם!אני עצמאית מגיל אפס

moshe010

New member
מה עושים בחורף?

הרי אי אפשר לישון על ספסל כשיורד גשם

למעלה