מה????? הישרדות 6...

Boran

New member
אז ככה.

1. זה לא משנה את העובדה שהיא התבכיינה והתחננה שיתנו לה לצאת מהמשחק. גם אם 14 שורדים אחרים רצו לפרוש, עדיין היה את השורד ה-15, שלו בהכרח יותר מגיע לנצח. 2. לא, זה לא. גם קים ג' מאפריקה זכתה בשתי החסינויות האחרונות, זה לא עושה אותה ראויה לזכות. 3. אם היא עבדה במחנה אני מבטיח לך שהיו מספיק אנשים שעבדו יותר קשה ממנה. 4. כנ"ל 5. אז מה? זה לא הופך אותה לשורדת ראויה. לא מעניין אותי אפילו שתהיה מחוץ למשחק הומלסית, מה שמעניין אותי זה איזה שורדת היא בתוך המשחק. 6. נכון מאוד, אבל יש לי הרגשה שזה אחד מהשיקולים העיקריים שאתה אוהב את ג'נה, וכל השאר אתה מחפש סיבות למה הגיע לה לזכות. 7. לא, היא לא כנה, והיא לא ישרה, והיא לא שיחקה את המשחק טוב אלא רק ישבה בצל של בריתות שאחרים תכננו. 8. נכון, היא עשתה היסטוריה, אז מה? זה לא הופך אותה לראויה.

טוב על זה לעולם לא נסכים... אפילו ש

אני חושב שג'נה ראיוה לנצח ...... אתה לא טוב על טעם והריח הטעימים שלי אין מה להתווכח. נ.ב!!!! הדבר האחרון שאני חושב עליו זה שהיא יפה אולי היא לא השתתפה בכל הבריתות וישבה בצד אבל 1. היא הרוויחה חברה אמיתית!!! (היידי) שזה משהו 2. עובדה היא ניצחה!!! את כל אלה שתיכננו בריתות כל הזמן וריכלו על אחרים 3.ולא סתם היא קיבלה 6 קולות מחבר המושבעים(!) ושברה בכך שלוש שיאים(!) בהישרדות!!!!!

F o l k l o r e

New member
אני חייב להודות

שעד כמה שאני אוהב את ג'נה, ואני אוהב אותה מאוד, לא הגיע לה לזכות. אני ממש לא חושב שלמאט הגיע לזכות, אבל גם לא לה. אפשר להגיד מה שאתה רוצה על היופי שלה ועל האישיות שלה, ששניהם זה אחלה לדעתי, אבל שורדת טובה היא לא.

ran110

New member
בקשר לרוב

אין לי בעייה עם איך שהוא שיחק, אבל יש לי בעייה עם זה שהוא ירד על אנשים לפני המצלמה. הוא שחצן, רכלן ואדם רע ולא הגיע לו לזכות למרות האסטרטגיה שלו ואגב , מה פתאום ג'ינה אמרה שבוץ לא עשה כלום? הוא עשה שם יותר מכולם. בהשרדות הזאת לא הייתה שום הערכה למי שעובד קשה, בניגוד מוחלט להשרדות הקודמת

gig19

New member
אמממ.....

היו שם יותר אנשים שריכלו ובקבוצת אנשים יש רכילות הוא לו ממש אדם רע לא צריך להשחף אנחנו עדין לא מכירים אותו ולפי כללי המשחק הוא שיחק משחק של השרדות להיות בסדר עם כולם ועד הקטע שהוא העיף את אלכס אף אחד לא היה נגדו ומי שהיה נגדו היו רק היידי וג'נה ה"מלאכיות" והוא העיף את אלכם כי אלכס אמר שהוא יצביע נגדו באסיפת השבט האחרונה אז מה אתה היית עושה במקומו? ואם כבר בוץ' היה הכי אחלה עובד קשה מתחשב אישיות טובה והוא עף ברביעיה האחרונה בגלל ברית בתוך ברית שזה יש בכל עונה ועונה בהשרדות

ran110

New member
אל מה אתה מדבר?

אין לי שום בעיה עם זה שהוא העיף את אלכס המעצבן, ואין לי שום בעייה עם האסטרטגייה שלו, יש לי בעייה עם זה שהוא כל הזמן ירד על אנשים בשחצנות לפני המצלמה.

gig19

New member
הוא...

לא ממש ירד על אנשים הוא פשוט פרשן את המשחק בהומור

mmeny

New member
האדיוט של הישרדות

הוא ללא ספק הסנוב הוואהבל,המדען טילים,שחושב את עצמו למי יודע כמה. התפלצתי מצחוק ששמעתי את שאלתו "האינטלקטואלית", "על סמך איזה מנהיג מודרני ביססת את האסטרטגיה שלך"? ממש שאלה פלצנית,כמה זמן חשבת עליה?

mmeny

New member
אנטי ג'נה

קודם כל ל gigi לא,לא תמיד היופי מנצח את האופי(טוב אוליי בגיל 16-25 אבל לא אח"כ). סיבות לאנטי ג'נה,לא היא לא היתה ישרה,כי היא כל הזמן היתה בבריתות מלוכלכות,היא פסיבית ולא תיכננה אותם אלא רק היתה מאחורי הקלעים,אבל היידי(בשליחות ג'נה) 3 ימים התחננו לכריסטי,ובסוף בגדו בה,וכן היא שיקרה לדינה. אני לא ראיתי אותה מבשלת,אם כי ראיתי אותה אוכלת ובוכה. לא ראיתי אותה עובדת,וגם לא מתכננת בריתות אלא רק מצטרפת. היא קיבלה פרוטקציות כמו בית הקפה עם אלכס,מכתב שלא הגיעה לה(תראו את כריסטי שלא אכלה בשביל המכתב, "טוב יש למישהו התנגדות אם נציב עוד מכתב למכירה"). ותפסיקו ליפול בפח יסורי המצפון שלה 1)אמא שלי חולת סרטן 2)אין לי כסף (מדגמנת בחינם) 3)אני מוגבלת כי אני דוגמנית 4)ועוד בכיות כהנה וכהנה וגם כל מבחני החסינות בסוף לא כללו אלמנטים פיזים,דבר שלא מתאים להישרדות.

gig19

New member
אז...

זה שאנחנו מסכימות שג'נה לא היתה השורדת הטובה זה אבל התכוונתי שכמה העולם שלנו במצב טרגי שהאישיות ועבודה קשה וחוכמה לא מנצחים בכל דבר וסדרת ריאליטי מחצינה את זה זה מיקרו קוסמוס ופה את רואה מי שולט בעצם הדוגמנית המקובלת והמפונקת זה הכל.......

gig19

New member
אהה וגם

שכחתי להגיב על זה שהחסינוית לא היו פיזיות הם דווקא כן היו פיזיות..... פשוט בחסיניות שג'נה זכתה זה היה בגלל שהאחרים לא היו טובים לא בגלל שהיא היתה טובה

חשנגה

New member
ג'נה ענתה לו יפה

משהו כמו: "השאלה שלך מצויינת רק חבל שאני לא מספיק פלצנית כדי לענות עליה". רק במילים אחרות כמובן.

gig19

New member
ואם כבר מדברים

על השאלות שהמושבעים שאלו מה היידי חשבה לעצמה ששאלה מי הייתם חושבים מהשורדים האחרים שמתאים להיות במעמד שני השורדים במקומכם מה היא ציפתה שיענו שג'נה תגיד היידי אני נותנת לך את מקומי???????????? כמו שג'נה נתנה לה את החסינות??????

Boran

New member
היידי היתה פתטית.

"בבקשה, תגידי שמגיע לי להיות בפיינל!!" אבל נראה לי זה היה הצעד החכם היחיד שג'נה עשתה אי פעם במשחק בזה שהיא לא בחרה בהיידי אלא במישהו אחר, בגלל שהיא ידעה שהקול של היידי יהיה שלה גם ככה אז יש לה הזדמנות לתפוס שתי ציפורים במכה וללקק לשורד אחר.

ג'נה היא הטובה ביותר כי היא זכתה וה

די כבר להתווכח עובדה היא זכתה!!! ולא האחרים!!! חוץ מזה הרבה בוכים כי מאט לא זכה אז ככה... שמעו הוא קיבל קול אחד והיא לעומתו 6(!) חבר המושבעים יודעים יוטר טוב מאיתנו כי הם חיו איתה במשך חודש!!!!! וכן היא יפה אבל לא בגלל זה היא זכתה נ"ב: אני מעדיף שמישהו פאסיבי יזכה מאשר מישהו שתיכנן כל הזמן איך להעיף מישהו ומישהו שמרכל על כולם מאחורי גבו

LOVEtheMcMAHONS

New member
למשחק קוראים הישרדות

המוטו של המשחק : outwit, outplay outlast. כלומר צריך להערים על כולם לשחק את כולם ולשרוד אחרי כולם ג'נה עשתה רק את הדבר האחרון, וזה היה מסיבות שעד היום לא ברורות לי. רוב עשה את שני הדברים הראשונים בצורה מדהימה, והדבר היחיד שהרס לו את המשחק הייתה חוסר היכולת שלו לעמוד יציב בחסינות האחרונה. מעצבן שאחרי כל כך הרבה עבודה אתה מאבד את האפשרות לזכות במיליון בגלל שאתה לא בנוי כמו דוגמנית בגדי ים ולא מסוגל לאזן את עצמך על קורה קטנה. אבל זה האופי של המשחק ואני לא מתכוון להתלונן על כך. רק להגיד שזה שהיא זכתה הופך אותה להכי טובה - זה נאיבי ואפילו פאתטי.

Boran

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לא יכול להסכים יותר

mmeny

New member
../images/Emo31.gifנכנעתי

אם כולכם חושבים שלג'נה מתאים לזכות,אוליי ראיתם משהו שאני לא,אוליי זה באמת ככה בעולם האמיתי,אבל לדעתי היא משעממת(אם הייתי צריך להיות עם מישהו על אי בודד הייתי מעדיף להיות עם רוב או מאט),ולא מגיע לה

gig19

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

סוף כל סוף הגיעו להחלטה בדיון על ג'נה...... ובקשר למי מהקבוצה הייתי רוצה להצטרף ולהיות איתו על אי בודד אז.....רוב כי הוא חמוד מסתדר עם כולם ודואג למורל אבל איתו גם הייתי גוועת ברעב..כי הוא לא הראה מעשים שהוא יודע לצאת לקיימפינג ולדוג ולצוד אז לזה היייתי לוקחת דייב

למעלה