מה????? הישרדות 6...

smgfan

New member
מה????? הישרדות 6...

עד עכשיו הייתי ממש ממש בטוחה שהזוכה בהישרדות 6 היא היידי (לפי ספוילרים ולפי רייטינג) אבל אתמול העיפו אותה ואני הייתי כל כך בשוק!!! כי הייתי בטוחה שהיא הזוכה! אולי זאת היתה ג'נה והתבלבלתי?? למרות שלפי איך שזה נראה ג'נה עפה היום אם היא לא זוכה בחסינות.

שלום כולם... הישרדות...

שלום.. יש למישהו תמונות של הקעקוע של ג'נה מהישרדות 6????? זה ממש חשוב לי!!! תודה רבהההההההה

Aby2

New member
../images/Emo58.gif

כן,כן ג'נה תנצח,,,,, חבל שמתיו לא ניצח ממש מגיע לו ולג'נה לא.

smgfan

New member
מצידי שכל אחד אחר יזכה רק לא רוב!!

שנאתי את הבן אדם הזה מההתחלה!!!

mmeny

New member
משהו מריח ממש רע מסיום הישרדות

מתיו היה צריך לזכות וזה ברור,משום מה גם לא הראו איך האנשים הצביעו,בכלל עונה גרועה לעומת הקודמת עם מיליון דוגמניות ואנשים חלשים שרוב היחיד ששם קצת פלפל. אני לא יתפלא אם נראה קצת כסף נע מהחשבון של ג'נה לחשבון של רוב או של דינה (איזו עיסקת תצביע בשבילי ותקבל כסף) אחרת קשה להבין איך היא זכתה. אגב בעיניי,זכיה של ג'נה שהיא גם חלשה פיזית,גם משעממת ולא תככנית גדולה,יחסית לזוכים אחרים בסידרה,מורידה את הרמה של הסידרה ממש.

amitooshacham

New member
יש חוק בהישרדות

שאומר שאסור לעשות עסקאות של הצבעה תמורת כסף.

ummag

New member
פשוט חוצפה, על מה ולמה היא זכתה !!

ברור שמאט היה צריך לזכות, ובאמת יש קטע מסריח בכל הבחירה הזאת !!!! על מה היא זכתה, על זה ששכבה בשמש והשתזפה ??? במילה אחת : אכזבה

יש!!!!! ג'נה זכתה אני כ"כ מאושר הז

הזכייה שלה עשתה אותי מאושר לכל השבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאושר!!!!!!!!!!! אתמול אחרי שהיא זכתה צרחתי כל הלילה מרוב אושר!!!!!!!

smgfan

New member
אני מאוד שמחתי שג'נה זכתה

והסיבה מאוד פשוטה ואני אגיד לכם למה: התשובות שהיא נתנה היו מאוד חכמות וכנות. מאט אולי עזר הרבה במשחק ולא ממש "שיחק" את המשחק אבל התשובות שהוא נתן היו חנפניות וצדקניות מדי... מצויין שג'נה זכתה לדעתי, היא הרוויחה את זה.

ran110

New member
אני גם אהבתי יותר את העונה הקודמת

האנשים שם היו הרבה יותר נורמלים

gig19

New member
השרדות 6 האמזונס

אז ככה העונה היתה נחמדה בעיקר בגלל רוב עובדה שבאיחוד שאלו אותו את השאלות הכי משמעותיות והוא היחידי ששיחק את המשחק כמו שצריך על אף השקרים וכל זה ובדיעבד פתאום כולם אומרים שהיה צריך לזכות כי הוא היה הכוכב!!!!!! והוא גם הכי חכם שם מבחינת אסטרטגיה ויצירתיות

mmeny

New member
סיכום העונה-אמזונס

עונה חלשה,זוכה חלשה,יותר מידיי צעירים מפונקים,זו לא תחרות יושר אלה הישרדות. לי אישית יש גם סימני שאלה בקשר למאבקי החסינות,כאילו בסוף תיכננו אתגר חסינות שיתאים בול לניצחון של ג'ינה,בלי שום דבר פיזי.

mmeny

New member
תוספת לגועל מזכיית ג'נה

וחוץ מזה זה נראה כמו אות קין לסידרה(כ"כ אנטי הישרדות) שמישהי סנובית,שהתחברה רק עם המקובלים(ראה כריסטי),לא היתה בכלל תככנית,לא עבדה,לא עזרה בבנית מחסה,לא צדה,חלשה פיזית,ומשעממת,זכתה. תוסיפו לזה את הפרוטקציה שהיא קיבלה בסידרה (מכתב שלא היתה צריכה לקבל). מוזר ורע,אות קין לסידרה

gig19

New member
זאת ...

הבעיה בחיים תמיד היופי עולה על האופי ולא משנה כמה יפי נפש יהיו האנשים אנשים יפים ושחצנים מנצחים

Boran

New member
היא לא צריכה לנצח.

היא לא עשתה שום דבר במשחק, ובתכנית כל מה שהיא עשתה זה לייבב ולבכות שהיא רוצה לפרוש ושיעיפו אותה הביתה. היא נשארה רק כי הברית שלה, שלא היא תכננה, אגב, החזיקו אותה בכוח כדי שיהיה להם רוב מספרי. למישהי שכל המשחק בכתה שהיא רוצה לפרוש לא מגיע לזכות. הסיבה היחידה שהיא הגיעה בכלל לפיינל 2 היתה רצף החסינויות שלה, ובתחרות האחרונה- נו באמת, כאילו שלשני בחורים מגושמים יש סיכוי מול דוגמנית בתחרות שיווי-משקל. היה לה אפס אסטרטגיה, נגררה אחרי אנשים אחרים, ולא הגיע לה לזכות.

אז ככה אני רוצה להצדיק את זכייתה של

המלכה: 1. היא רצתה לפרוש רק ביו ה-36 שזה אחרי חודש ושבוע!!!!!! 2. לא סתם היא זכתה בארבע(!) חסינויות אישיות מתוך שמונה שזה הרוב!!! 3. בשבט של הבנות היא בישלה!!! ונתה את המחסה!!!!!!! 4. בשבט ז'קרה היא בישלה!!!!!!!!! 5. היא צריכה את הכסף א. בשביל אמא שלה שחולה ברטן ב. בשבילה ללימודים 6. היא כוסית שחבל על הזמן!!!!!!! 7. היא היחידה שלא שיקרה ושיחקה ביושר!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8. בנוסף להכל היא רק בת 21 ויש לה את כל התכונות הללו!!!!

Boran

New member
מה הקשר?

1. מצדי שיהיה רק בדקה האחרונה, היא רצתה לפרוש. היא התחננה שיעיפו אותה. לא מגיע לה לזכות בשביל זה. היא גם היתה היחידה שרצתה לפרוש. 2. זה שהיא זכתה ב-4 חסינויות אישיות זה יפה, אבל לא הופך אותה לשורדת טובה, כי אם היא לא היתה זוכה היו מעיפים אותה, כך שזה מתקזז. 3. אוקי, נגיד, בישלה. לא הופך אותה לראויה לזכיה, אבל נגיד שבסדר. 4. כנ"ל 5. אז מה? תאמין לי שיש לה מספיק כסף בדוגמנות, זה א', גם מי שלא זוכה בהישרדות אבל משתתף מקבל כסף, זה ב', זה שהיא צריכה את הכסף לא הופך אותה לשורדת טובה או ראויה לזכיה, זה ג', וכמעט כולם שם באים כי הם צריכים את הכסף, זה ד'. 6. יופי, בוגר מאוד, בן כמה אתה, 11? מצדי שתהיה אמבר ברקיץ', זה לא הופך אותה לאחת שמגיע לה לזכות, אלא רק לאיי קנדי לחצי תכנית. וזה שהיא מתפשטת סתם, ואפילו לא כי היא צריכה, זה לא הופך אותה לשורדת טובה אלא לזונה. 7. א. היא לא ממש שיחקה ביושר, בכל ברית יש אלמנט של חוסר יושר בסיסי. ב. איזה יושר יש בלעשות ברית שמבוססת על זה שהבנות צעירות ויפות? זה מאוד סנובי ומפגר. ג. גם ביחס שלה לכריסטי. הרבה, הרבה יושר. ד. שוב, אם אתה לא משקר ומשחק ביושר זה עדיין לא הופך אותך לשורד טוב. ברוב המקרים זה אפילו להיפך, אתה צריך קצת לרמות ולעשות מניפולציות בשביל להיות שורד טוב. 8. יופי, היא בת 21. בשביל זה היא היתה צריכה לזכות. מה הקשר??

אז ככה........

1. היא לא היחידה שרצתה לפרוש!!!!!!!!! (קח בחשבון את שונה דינה היידי) 2. כשהיא זכתה ב4 חסינויות זה עשה אתה לראויה לזכות!!!!!!!! 3. היא עבדה במחנה!!! אולי לא הכי קשה אבל עבדה!!!!! 4. כנ"ל 5. היא חייבת את הכסף בשביל אמא שלה כי היא חולה בסרטן!!!!!!!!!! 6. זו סתם הייתה הערה טיפשית 7. היא השחקנית הכי כנה!!! (אולי פעם אחת שיקרה לדינה וזהו) אני לעולם לא אתן מיליון דולר(!)למי שרוצה לנצח בשקר. לא היא התייחסה בזלזול לכריסטי אלא היידי!!! 8.היא עשתה היסטוריה בכך שהיא השורדת הצעירה הגדולה!!!

למעלה