מה היציאות בחי"ר?

אני רק יכולה לאחל בהצלחה ../images/Emo9.gif

ושלא תקבל יותר מדי הלם כשתתגייס...

xxMichaelxx

New member
שמירה

זה כשאתה שומר על משהו איפהשהו... זה יכול להיות ש.ג בקרייה וזה יכול להיות פילבוקס בעזה וזה יכול להיות עוד 1000 דברים שונים ומשונים...

aureliano1

New member
יש לי שאלה אליך

למה שיתקעו אותך במקום לא נחוץ? אתה תשמור - על הפלוגה\בסיס\מחסום\צוות שלך באמצע הקסבה. יש משהו שאתה אחראי עליו - אנשים או ציוד. אתה לא עומד סתם. אז נכון - אנשים רבים מתארים לעצמם שלא יקרה כלום (ולרוב אכן לא קורה כלום) אבל זה הפקודה וזו עבודתך. לכן אתה תענש.

xxMichaelxx

New member
שבור את השמירה לפני שהיא תשבור אותך

לשמור לבד הרבה זמן זה מחרפן (בעצם זה תלוי בבנאדם,אם לא מפריע לך להיות לבד הרבה שעות אז סבבה לך) שמירות שהן ביחד זה הרבה יותר כיך ועובר מה"ר בד"כ... בכלל שמירות זה דבר מעצבן ונורא מפתה לשבור אותן...אבל אם תופסים אותך זה עלול להסתיים בריתוק או בכלא.

../images/Emo6.gif

קודם כל, הראשי תיבות של מה"ר זה מה"ר... הפירוש, זה כבר משו אחר...
והוא סתם התבלבל בגלל ה'בד"כ'...

חחחחח ממה שאני ראיתי המוח נדפק

משמירה.. ראיתי ידיד שלי בשמירה.. ועוד הוא היה עם מישהו... הוא התחיל להתפגר שם.. גם בקושי ישנים בלילה.. 4 שעות +- ככה שזה ממש לא משהו... =/

L e G e n D

New member
לא נכון

במסלולים של יחידות מיוחדות היציאות יותר טובות. בטירונות אמנם סוגרים קצת וגם בטירונות יחידה אבל אחר יוצאים כל שבוע. אחרי סוף מסלול זה כבר תלוי ביחידה ובאופי הפעילות שלה אבל יוצאים טוב...

xxMichaelxx

New member
יציאות בחי"ר (ובכל מקום אחר)

זה דבר מאוד משתנה.יכול להיות טוב ויכול להיות חרא. זה תלוי במשימות ובסד"כ...

CajU9

New member
צודק לגמרי.

אח שלי בסיירת הצנחנים, סוגר עכשיו שבת 4 או 5, אפילו 6 מתחילת הטירונות. אני התחלתי טירונות באותו יום, רק שאני בנח"ל, והיציאות שלי באמת אחלה, 2 שבתות כולה סגרתי, ועכשיו אני משישי עד יום שלישי בבוקר בבית! ויום חמישי? חמשוש, כי יום הורים. אז איזה מין דבר זה? :)

Sniper 13

New member
In basic training

U close some weekends less than what it used 2 be. In the operating companies 4 me 17 4 and 16 5 but it can change in seconds

למעלה