מה הייתן עושות ?

מה הייתן עושות ?

הערב יש לי להנחות מסיבה בחיפה. ביום חמישי כשנפלה קטיושה בחיפה שוחחתי עם המארגנת שאמרה שהכל בסדר, ושטויות ולא קורה כלום בחיפה. הבוקר היא שוחחה איתי ושוב הרגיעה אותי מחד לא קורה כלום בחיפה, תודה לאל. מאידך כל הזמן יש הנחיות להישאר בבתים בחיפה והקריות. והכי דבילי זה שאני גרה בשומרון ומפחדת לנסוע לחיפה !! אני לא מסוגלת לבטל להן ולהודיע שאני לא באה. אבל אני ממש חוששת לנסוע לשם ! מה הייתן עושות ?

ועוד משהו

הן לא מוכנות להקדים את השעה - המסיבה אמורה להתחיל בשמונה וחצי הווה אומר שאני יוצאת מחיפה רק בחצות לערך. והן לא יכולות להדרים מעט ולהגיע למרכז. רק בחיפה.

הממ... בהחלט בעייתי ../images/Emo10.gif

אני חושבת שהעובדה שאת חייבת ללכת לשם בגלל שזה עבודה, היא דווקא דבר טוב, כי ככה את תהיי חייבת לאזור אומץ להתגבר על הפחדים ולהגיע לשם. את תראי שהכל יהיה בסדר
פשוט תנסי להנות מההנחייה ומהבנות. שירי

א י ו ש י

New member
לא הייתי נוסעת אבל אני חרדתית

בכל מה שקשור לסכנה/מוות וכד'...... אני אומרת שהיכן שיש אש צריך להזהר כרגע המצב לא רגוע ואי אפשר לדעת מה יקרה לא מאמינה בגורל (כלומר אם גורמלי למות אז לא משנה מה זה יקרה) אני חושבת שיש לי אחריות על עצמי ולמקום מועד לפורענות לא אסע ואזהר) לצפון יותר (נהריה ,קרית 8 היית נוסעת במצב כזה? ) אני לא!!!!

מכון שההנחייה היא היום אי אפשר

להתעלם ממימד הזמן, מהביטול של מהיום להיום. אני חושבת שזה באמת תלוי ברמת החרדה שלך, האם זה רק חשש או ממש חרדה. אני מבינה שהעובדה שההנחייה היא היום והביטול יהיה קצר מועד מידי אולי עבורן לתכנן משהו אחר מפעיל מחבש לחץ לא פשוט. ועם זאת, אם את מרגישה שזה מוציא אותך מאיזון, שכל דרך הנסיעה לשם תהיה עבורך מלחמה בין מה שאת מרגישה לבין מה שהמחוייבות לעבודה אומרת ש"צריך " לעשות, הייתי אישית אומרת לך לכי עם מה שאת מרגישה. אני יודעת שזה לא פשוט ואולי יהיו לזה השלכות מפעת העובדה שזו עבודה והבנות אולי לא ממש יפגינו "אהדה" או הבנה לביטול אני מניחה שמה שיכריע יהיה עם מה יהיה לך יותר קשה להתמודד, מה שאת מרגישה עם עצמך מול עצמך או מה שהן תרגשנה כלפייך. קצת סיטואציה של DOOMED IF YOU DO DOOMED IF YOU DONT בכל בחירה שתעשי יהיה מי שיהיה מרוצה פחות- בבחירה אחת זו את, בבחירה השניה הבנות. אין פה .WIN WIN SITUATION. בכל מקרה, אם תחליטי לנסוע אז שתהה לך דרך צליחה ובטוחה, ואם תחליטי להישאר פשוט תחבקי את עצמך ותגידי שלמרות הקושי הלכת עם מה שבליבך.

אני הולכת. חייבת ללכת.

אני לא יכולה להבריז להן אפילו שיש לי סיבה טובה, אני חוששת. אני לא חושבת שאני חרדה, אבל אני בהחלט חוששת ובלי שום קשר מתעדכנת כל הזמן בחדשות. כולי תקווה שהכל יהיה בסדר, ולא רק בזמן שאני נוסעת לשם כמובן. וכולי תקווה שהחששות שלי ייעלמו ושאני אצליח להעביר ערב כמו שצריך מבלי להיות עם אוזניים כרויות לחלילה וחס. תודה.

ב מ ב ו ש

New member
נוסעת, עם החשש.

אבל אולי גם אני לא דוגמה. אין לי ילדים, ככה חונכתי, וככה אני מאמינה חיים במדינה הזו. ונוסף - את יודעת עם כל שלל האמונות שלנו, בינהם גם מה שצריך להיות קורה... אז... זה לא ממש משנה עבורי איפה זה. ללבנון למשל לא הייתי נוסעת..
והכי חשוב, תנסי להנות, ותחשבי שגם להן את מסבה אושר גם בזה שאת באה ושאת שם. תהני ספרי לנו איך היה והכי חשוב: חזרי בשלום וסעי בזהירות

למעלה