מה הייתן עושות?

נאשא

New member
מה הייתן עושות?

חזרנו הרגע ממסיבת יום ההולדת בגן לתמגוצ'י שתהיה טפו עליה בת 3 מחר. היה מדהים, היא הייתה מאושרת בלה בלה בלה, כל זה לשרשור אחר. במהלך החגיגה השארתי לשניה את המצלמה ללא השגחה במקום שבו לא היו ילדים. למרות זאת אחד הילדים רץ לשם והעיף אותה על הרצפה. העדשה התעקמה לגמרי ובקיצור, הלכה המצלמה. וההתלבטות: זאת מצלמה חדשה דנדשה, יחסית יקרה למצלמת פוקט דיגיטלית כי החלטנו להשקיע והוצאנו עליה הון לא מועט, אני מודה. מה לעשות עם הגן? מצד אחד לא נעים לי, ולמרות שהראיתי שהמצלמה שבורה והגן נתן לי להשתמש בשלהם לשאר החגיגה אף אחד "לא שם לב" שזה קרה ולא אמר משהו (אני יודעת במפורש שאחת העוזרות כן הייתה עם הילד כי זה ילד שכל כך התפרע שהזיזו אותו משאר הילדים ששיחקו כל כך יפה החבילה עוברת וזאת הייתה הסיבה שהוא בכלל היה שם). אני לא רוצה להיות האמא שדורשת שיקנו לה מצלמה חדשה (דברי המטפלת שלי שטוענת שככה היא הייתה דורשת, מהגן או מההורים של הילד). מה הייתן עושות? ובנוסף, כמובן שעכשיו אין לנו מצלמה כדי לצלם את היומולדת מחר ובשבת וכו'. אוף.

נאשא

New member
אלה שתי התמונות היחידות

שעוד כן הספקתי לצלם במצלמתי כמה אופיני לי שאלה תמונות של האוכל...

תמי ס

New member
האמת? הייתי מתבאסת רצח

אבל בת'כלס, הם לא חייבים לקנות לך מצלמה אחרת. במילים לא עדינות זו בעיה שלך שהשארת את המצלמה ללא השגחה, זה גן.

נאשא

New member
זה לא הכי מדויק

כי זה היה במקום שילדים לא אמורים להגיע אליו והילד הזה, מסיבות שלא אפרט כרגע, מצא לשם את דרכו. לכן ההתלבטות. ותודה על הברכות. היא אהבה כל רגע בגן והייתה מאושרת שאמא שלה עושה ממנה מרכז העניינים. והחלטתי לדוש בזה עוד קצת אבל ברוח נייטי גם לסיים את זה כשהשרשור הזה נגמר, וזה ממש עוד מעט.

מזל טוב לילדה גדולה שכבר בת 3 ../images/Emo140.gif../images/Emo213.gif|!

לא יודעת מה לגבי המצלמה, באמת באסה... אבל התמונות שצילמת בה מקסימות!!! נתת לי רעיונות תודה

נייטי

New member
אולי באנגליה זה מקובל

אבל לדעתי בארץ אם הייתי מבקשת דבר כזה מהגן, סביר להניח שהיו מריצים עלי דאחקות במאה שנה הקרובות. נראה לי גם קצת לא קשור לאיזה ילד הפיל את זה. בתכלס, זה יכול היה לקרות לכל ילד וגם לכל מבוגר. מצלמה יכולה לפול, והיא יכולה לפול בבית כשם שהיא יכולה לפול בגן. לדעתי אין מקום לבקשה כזאת אבל שוב, אם באנגליה זה מקובל אז לכי על זה בלי להתבלבל. (שאלה בכנות, אם הילדה שלך הייתה מפילה בטעות מצלמה של משהוא אחר בעודה משתובבת במסיבה, באמת היית מציעה להורה של המצלמה לרכוש לו מצלמה חדשה?) הכיבוד נראה מהמם וחבל שאין תמונות גם של התמגוצ'י המהממת. מאחלת לילדת הקסם הנפלאה שלך המון מזל טוב, שמחה, אושר ואין סוף בריאות. ולך נאשא'לה, שולחת מזל טוב ענקי, על היותך אחת האמהות הכי מדהימות שפגשתי ומאחלת לך שתמשיכי להנות מתמגוצ'י ומהורונה כל יום כל היום.

happy

New member
מזל טוב ../images/Emo213.gif

זה הכי הכי חשוב. לצערי לא חושבת שיש הרבה מה לעשות חוץ מלתבוע את הביטוח. אין מה לעשות ככה זה ילדים גם בריטים. יקירתי מקווה שתצליחו לארגן מצלמה ליום שבת ותראי לנו תמונות של התמגוצ'י. מרגיז מאוד מאוד מאוד. אין אפשרות לתקן את המצלמה

נאשא

New member
גם אני חשבתי על ביטוח

שאם כבר אז אני אשאל את הגננת אם יש להם ביטוח תאונות. למרות זאת, אני לא רוצה להיות האמא הנודניקית שתובעת את הגן. אני יודעת איזה כתם שחור זה יכול להיות על הילדה שלי, גם אם הגננות הן הכי מקצועיות שיש. לגבי מצלמה, אני באמת צריכה לסנג'ר את חברה שלי. אבל זה כל כך מרגיז, כי למשל עכשיו היא עשתה לאחותה הקטנה הצגה שלמה עם סיפורים ואני מתה לצלם את זה.

בונגרו

New member
נתרכז בעיקר

המון ברכות לקטנה. אתאזר בסבלות עד שתוכלי לשלוח גם תמונה. (גם כשתובעים ביטוח, אם יש כזה בגן, המשמעות יכולה להיות הגדלת הפרמיה לשנה הבאה. הקיצר, אם יש לך אינטסים ארוכי טווח בגן, הייתי חושבת פעמיים)

נאשא

New member
את צודקת

פעמיים. גם שזה העיקר ותודה על הברכות וגם כמובן בעניין הביטוח. פשוט כולם סביבי חוץ ממני ובעלי חושבים שכדאי להפעיל את הגן. אנחנו לא חושבים ככה כי למרות העצבים והאכזבה זו רק מצלמה, ואולי יהיה אפשר אפילו לתקן, אמנם בסכום לא מועט אבל נצטרך לעשות את זה. תודה על ההארה הזאת.

נייטי

New member
אז אולי הם צודקים?

זאת באמת מנטאליות אחרת. אני חושבת שאולי בתשובות שלנו אנחנו עושות לך נזק כי הרי את יודעת שבארץ זה לא ככה. אני בעד להתייעץ עם משהו שאת סומכת עליו משם ולא מפה.

נאשא

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

וגם אם הם צודקים זה עדיין לא מתאים לי. אני כמוכן, וכל מה שנאמר פה גם על ביטוח מחזק את זה. זאת בסך הכל מצלמה ומקווה שהתיקון לא יעלה כמו חדשה, ובא לציון גואל. מי שמחזק את הדעה השניה זה כמה יהודיות פה, שהגישה שלהן בחיים זה "מגיע לי", ובראשן המטפלת שלנו שמשנוררת את הביטוח הלאומי עד תום (עלינו היא כמובן לא מדווחת), כולל לגור ב
של 6 חדרים על חשבון המדינה (זה שהמדינה מאפשרת את זה זה כבר שגעון מסוג אחר!). לא מתאים לי וטוב שחיזקתן את דעתי. ובלי שום קשר או אולי עם, אתן יודעות מה התמגוצ'י קיבלה מהילד הזה? ארנק עם שטר של 10 פאונד ועוד מטבע של 1 למזל בפנים
. זה המון בלי שום צל של ספק, ואני תוהה האם האמא שלו חוזה והיא נתנה לי מעשר ממימון התיקון

קרה לי...

רק שמי שהפיל את המצלמה היו הילדים שלי וגם אצלינו העדשה התעקמה לגמריי וגם אצלינו זו היתה מצלמה שהשקענו עליה הרבה יחסית למצלמה קטנה רק שאצלינו לא היה לי את מי לתבוע (אלא רק לבוא בטענות לעצמי שהרשיתי לילדים גישה למצלמה) ויכולה לומר לך שממש התעצבנתי ושצרחתי כאילו זה יכול להחזיר את המצלמה (זה לא החזיר...) אבל כעבר מספר חודשים בעלי הגיע הביתה עם מצלמה חדשה שעלתה הרבה הרבה פחות מהקודמת ואני מאוהבת בה , היא נותנת תוצאות פי 9283641026 יותר טובות מהמצלמה הקודמת - אז עזבי אותך מתביעות ועניינים (במיוחד אם הבת שלך עוד מתכוונת להמשיך ללכת לגן הזה (ואולי אחר כך גם הקטנה תלך לשם) ונצלי את ההזדמנות להשתדרג בביצועים של המצלמה ולהתחדש במצלמה חדשה. ומנצל"שת לדוגמית איכותית - אם תרצי המלצה על מצלמה תגידי.

נאשא

New member
אההה פה זה איכות החומר המצולם

זה כבר לא קשור למצלמה.
ולמה את חושבת שקנינו מצלמה לפני חודשיים? נכון, כי הרשינו לתמגוצ'י להיות צלמנית הבית והיא גם עשתה עבודה לא רעה עד שיום אחד העדשה הלכה פייפן ואחרי כמה חודשים החלטנו להשקיע באחת חדשה ומאד טובה. מאז אין גישה לילדים עד אתמול כמובן. כך שבסיפור הזה לצערי היינו וזו כבר המצלמה של האחרי זו ששברנו.

תודה...

חייבת להסכים (באובייקטיביות כמובן) אכן חומר איכותי מצולם חחחח בואי נתקדם , אין מה לבכות על חלב שנשפך, המצלמה הנוכחית שלנו עלתה לנו 1400 ש"ח וזה רק כי בעלי מתעקש תמיד לקנות בחנויות הכי יקרות , ראיתי אותה באינטרנט גם בסביבות 1000 ש"ח אם מתאים לך אשלח לך פרטים יש לה גם כל מיני אפקטים מגניבים- תראי בתמונה - זה אותו ילד שיש לו עיניים חומות לחלוטין, וכבר שאלו אותי אם אני עורכת את התמונות בפוטושופ (ואני , אין לי בכלל פוטושופ חחחח) יש עוד כמה אפקטים מגניבים אם את רוצה לראות שלחי לי במסר את המייל שלך ואשלח לך כמה תמונות להמחשה.

נייטי

New member
אני רוצה פרטים

תומר חירב לנו את המצלמה האהובה עלינו כשהיה בן 10 חודשים בערך (וזה רק באשמתנו כי נתנו לו אותה ביד והוא שיחרק עם הכפתורים ו............... מחק את הדיסק הפנימי של המצלמה והרס אותו לגמרי
) זאת הייתה מצלמה של פאנסוניק, מדהימה באיכותה. קנינו מצלמה חדשה של canon ואנחנו מאוד לא מרוצים. מעבר לעובדה שיש לה בעיה כרונית עם הבטריות בערך מהיום הראשון, ואף אחד לא מוכן לקחת על זה אחריות, התמונות שלה יוצאות הרבה פחות טוב. מאוד לא מרוצים. האיש שלי מאוד אוהב לצלם, למעשה זה סוג של תחביב ילדות שלו. לאחרונה, כשחזרתי לעבוד, הוא קנה לי לפטופ כדי שזה יתן לי כנפיים לכל הדבר החדש הזה שאני מתחילה אבל אני יודעת, שזה בא במקום המצלמה שהוא כבר המון זמן רוצה לעצמו. בקיצור, הבטחתי לעצמי, שהשכר הראשון שיהיה לי יושקע במצלמה לאיש ואני עושה ברורים, כי ברור הרי שממש אוטוטו אני ארוויח
, ונוכל להעיף את הקנון המסריחה הזאת. (ואם את תוהה למה סיפרתי לך את כל הסיפור המתיש הזה, אז זה בשביל הסיכוי הקטן שאולי שירות הלקוחות של CANON גם עושים חיפושים ואולי הם רוצים לסייע ללקוחה לא מרוצה שנגעה לליבם בסיפור מרגש?) {כמו ששמתן לב, כתבתי את השם שלהם בכל דרך אפשרית כדי שיהיה להם קל בחיפוש}

תתפלאי - שלנו גם canon

אבל תלוי איזה קנון. הקודמת היתה פוג'י והיתה חרא של מצלמה לעומת זאת הקודמת קודמת היתה גם היא פוג'י עם נתונים הרבה פחות טובים והוציאה תמונות באיכות גבוהה מאד. אני אף פעם לא קונה מצלמה עם סוללות רגילות אלא רק עם סוללת ליתיום נטענת ככה נוח לי , זה מספיק להמון תמונות ואם את לא נוהגת לצאת למקומות שאין בהם חשמל זה מצויין. המצלמה היא canon 90is תגגלו עליה היא מצויינת ואם את רוצה לראות כמה תמונות להמחשה גם את מוזמנת לשלוח לי מסר עם המייל שלך

נייטי

New member
אין סיטואישיון שאני קונה עוד קנון

שבעתי מרורים. לנו היו מצלמות משני סוגי הבטריות. אצלנו המון תמונות זה מושג מאוד בעייתי ותמיד אבל תמיד גם אם אנחנו יוצאים עם שתי בטריות נטענות איך שהוא הן נגמרות, ולכן, העדפנו הפעם בטריות רגילות. אצלנו במצלמה יש גם חשיבות לסרטונים כי האיש שלי מאוד אוהב סירטונים.

למעלה