מה הייתן עושות אם

מה הייתן עושות אם

הייתן רוצות לשמח חברה, להראות לה שחשבתן עליה, ככה במחווה קטנה וסימלית? לא משהו שדורש הוצאה כספית גדולה, כי זה יביך אותה (וגם יש עליכן 20 ש״ח בארנק כרגע ושכחתן את כרטיס האשראי אצל בעלכן
לא משהו שדורש השקעה גדולה, כי אין לכן זמן ואתן גם לא רוצות שזה יהיה מוגזם. משהו ככה בקטנה, שיגיד חשבתי עליך... יש רעיון? (ברגיל הייתי אופה משהו, אבל זה לא יסתדר היום).

rnavina

New member
שוקולד, קרמבו, משהו טעים שהיא אוהבת

בצירוף מכתב. נראה לי שאת מוכשרת בכתיבה

nochda

New member
שוקולד מיוחד,מארז טו בשבט

עוגיות מיוחדות...

מיוליקה

New member
שוקולד ? (יש כל מיני גרסאות חורף)

קופסת עוגיות ? פרח ? לכתוב לה מסרון/מכתב/שיר/חמשיר/מקאמה ? איזה חנויות רלוונטיות יש בסביבתך ?

Jackie O

New member
ספר

ואפשר לבקש מהבעל את המספר של הכרטיס ולעשות עסקה טלפונית...

זוג גרביים חמוד

מהסופרפארם או המשביר הקרוב, עציצון פיצפון (אם יש ב20 שח, אולי צמח תבלין), ואם איין מרכז מסחרי קרוב אז מה שהחכמות מעלי אמרו

imasarit

New member
תלוי מה היא אוהבת

שוקולד מארז עוגיות טובות סלט מושקע (שתכיני לבד?) ולצרף כרטיס ברכה עם כמה מילים חמות.

D X 9

New member
כל דבר שמצורף אליו מכתב אישי היה מרגש אותי

אפילו סתם קשקוש להניח על השולחן במשרד.

D X 9

New member
|הלוו

מחכה לתשובה ביום ראשון. ומשהו מוזר קרה לי השבוע, קיבלתי איזשהו זעזוע פנימי שהביא אותי להתנער קצת, בין הייתר ללכת לבדיקות דם ולטפל קצת בעצמי ובעיקר לשנות גישה ולחייך יותר. במקביל התקשרה אליי רכזת ההתנדבות להזמין אותי למפגש ולבקש לבוא לתת הרצאה, ועל הדרך אמרתי לה שיש לי זמן פנוי ואם יש יולדת שצריכה עזרה אני פנויה, מייד היא אמרה שמחפשת נורא עבור יולדת צעירה לאל קרובות משפחה שיכולות לעזור, עם ילד ראשון וטרי טרי שתשמח לכל עזרה. בסיום השיחה הרגשתי שמשהו משתנה, בי, באנרגיה או בלא יודעת מה. ושעה אחר כך זימנו אותי לראיון הזה שנשמע ממש טוב ויצאתי בהרגשה טובה מאד, ועל הקנה ראיון נוסף לא פחות אטרקטיבי. בראיון קיבלו בקלילות את ההגבלות שלי (שעות) והבוקר גם דיברתי עם היולדת, אמנם טלפונית בינתיים וקבענו ליום שני בבוקר אבל הרגשתי שעזרתי ולו במעט. אז אני בגישה חיובית במכאן והלאה things are going to get better את מקסימה שזכרת

פרמלה

New member
נפלא מה שאת מספרת!

את מחייכת אל העולם והעולם מחייך אלייך בחזרה.

adif11

New member
בדיוק כמו שכתבה פרמלה - העולם מחזיר

מה שאת נותנת לו. איזה יופי לך !

למעלה