מה הייתן בוחרות???

love 2 love

New member
מה הייתן בוחרות???

איזה גבר היית בוחרת.... * שכייף איתו מבחינה מינית * שכייף לצחוק איתו * שיש לו עבודה מסודרת * ושיש לו גם אגו אוו גבר... * שיש לו לב זהב * נאה * מפנק דואג * שאין לו עבודה

אופציה 2

תמיד אפשר למצוא עבודה ותמיד אפשר לעשות שיהיה כיף מבחינה מינית. בקשר לצחוק- אני אצחיק אותו ואולי הוא יתחיל לזרום

luda88

New member
את מציגה את האפשרות הראשונה

בתור חיסרון לעומת היתרונות של האפשרות השניה [חוץ מזה שאין לו עבודה ופה את מביאה את זה כאילו כההבדל]. אבל מאמי, האפשרות הראשונה ממש לא נוראית.

אפשרות 2

מעלות טובות בבחור שיידע לאהוב,לפרגן ולהעריך את האוצר שיש לו ביד..מה טוב מזה? כמובן גם שיראה נחמד עם לב זהב טהור..ועבודה אפשר תמיד למצוא-זה לא חיסרון.

me85

New member

maybe because I'm selfish but I could care less if he is good I like when he makes me feel good -good sex -making me smile -the safe feeling

what's the connection?

אם אני רוצה יזיז, אני אלך על האפשרות הראשונה. בשביל הסקס. אם רוצים קשר, צריך משהו שהוא יותר מסקס. אי אפשר לבנות חיים על סקס וזה לא קשור לאנוכיות..

shirazlovemor

New member
שילוב של

כמה תכונות מהבחור הראשון וכמה תכונות מהבחור השני

אפשר שילוב? :)

זה טוב שיש לב זהב ודואג ומפנק... אבל גם צריך שיהיו לו חיים משלו (אגו, עיסוק ועוד..) אם לא, הוא יהיה דבק!! אני נוטה לראשון ...נשמע יותר מעניין ומאתגר!!! :)

זכוכיות

New member
באף אחת מהאופציות לא ציינת שום דבר

שבאמת חשוב לי, שהוא באמת פרמטר מבחינתי אם אני ארצה או לא. אז אני מניחה שלשניים סיכויים זהים.

למעלה