מה הייתם עושים???

מה הייתם עושים???

או סתם תמיכה נפשית... אז ככה, אני גרה בבנין משותף, בדלת מולי גר אדם מבוגר עם המטפל שלו ומעלי גרה אישה מבוגרת עם הנכדים שלה. אבל.......וזה אבל גדול!!! כמה מהנכדים של הסבא והסבתא התחתנו ביניהם ויצרו "חמולה" ענקית מעין כמוה... כל היום וכל הלילה הם מגיעים לכאן, מרעישים, גוררים רהיטים מעל חדר השינה שלי באמצע הלילה, בקיצור זוועה! אבל זה לא הדבר העיקרי. אחד הבנים של הזקן (בערך בן 45-50) פשוט החליט להיטפל אלי! מאד חשוב לאמר שמדובר במשפחה מעורבת, חלק דתיים וחלק חילוניים. הבן האמור חילוני לכל דבר, אבל כנראה בגלל הטמפרמנט הגבוה ו"קצת" רכילות של החבורה הוא החליט שחילוניה מחללת שבת כמוני לא צריכה לגור שם (מה שנכון...) כל פעם שהוא רואה אותי הוא מקלל ברמות קשות, ואני מדברת על דברים שעדיף לא לכתוב בפורום המכובד הזה. אתמול עמדתי לפני הרכב שלו והוא התחיל להתקדם!!! התקרבתי אליו והוא צרח עלי שהוא ידאג שעוד שבועיים אני לא יגור כאן! אני באמת לא יודעת מה הוא רוצה מהחיים שלי ולמה הוא קורא לי זונה??? בסה"כ רציתי לחיות חיים שקטים עם המשפחה הקטנה שלי... אוווףףףףף, בבקשה תגידו מה הייתם עושים (חוץ מלפוצץ לו את הגלגלים(ואת הפרצוף...))???

yatusha

New member
זנות

ידוע שההגדרה של זנות היא "מרימה את מפסק החשמל בשבת" ככה שאני מבינה אותו שהוא לא רוצה זונה בבניין (זנותית שכמוך!) בכל מקרה הייתי ממליצה לדבר עם ההורים או אחד האחים השפויים שלא שממש לא נעים לך (תהיי מנומסת וחסודה) מה עוד? תזמיני אותו לתה או תביאי להורים שלו עוגה (מורעלת?) לא יודעת...

כל הכבוד יתושה, כמיטב המסורת הנוצרית.

תן את הלחי השניה. א ל תזמיני אותו לתה, ובטח לא לעוגה. אפילו לא מורעלת. זה רק ייגרום לו להיטפל יותר. אני מניח שאמרת את זה בצחוק? מה עומד מאחורי הבדיחה הלא משהו הזאת?

בתש1

New member
זה מה שהיא חושבת ומי אתה שתזלזל?

אני מקווה שמה שכתבת זאת בדיחה.

yatusha

New member
ככה../images/Emo130.gif

מכיפה שקופה אני יתעלם (הוא לא ממש מעניין אותי עם התגובה הלא עניינית שלו) בתש- לדבר עם אחד האחים היה ברצינות, להזמין לתה היה טקטיקה נואשת והעוגה רעיון מוצלח ונקי (הם משפחה גדולה, מי יחשוב שהשכנה הנחמדה והמחללת שבת תעשה את זה אם יש ירושה ברקע?) ליל מנוחה.

מובחרת

New member
לא הייתי נסחפת בבדיחות כאן.

ישר מגישה תלונה במשטרה. הבן אדם משתמש נגדך באלימות מילולית!!! מטריד אותך בטריטוריה שלך, וגורם לך נזק נפשי. פעם אחת ששוטר חמור סבר יאמר לו "פויה", והשקט שלך יחזור לשלוט.

Sonic hedgehog

New member
השאלה היא אם המשטרה תעשה משהו

לפי הכרותי עם השוטרים בישראל לא ברור שהם יטרחו. בעבודתי במוקד בטחון פעם טלפון שלי למשטרה אף לא נענה, איך קורא שמישהו מתקשר למשטרה ולא עונים לו? מאידך אם יורשה לי להסחף לסיפורים לא קשורים, הופתעתי מאוד לטובה בסופ"ש האחרון מהמשטרה בעירי הקטנה. מישהו ניסה להתקשר לארץ מהבית שלי ואיכשהו התבלבל עם כל הספרות ויצא שחייג 911 הוא לא שם לב וניתק. עד שהתחיל לחייג את המספר הנכון (כ30 שניות אחר כך) כבר התקשרה שוטרת נחמדה ששאלה מה קרה, ווידעה שאני באמת בעלת הבית והכל בנימוס יוצא דופן. למה אני עוברת דירה? למה?

מובחרת

New member
המשטרה לא צריכה לעשות הרבה.

ניגשים לתחנה, מגישים תלונה מפורטת. אחרי יומיים, מוזמן ה"נאשם" לחקירה פורמלית בתחנה. אומרים לו: "ילד רע, אל "תעשה" לה שוב"... זה עובד. באחריות!! אף אחד לא מעוניין להסתבך עם החוק.

את יודעת מה יהיה אח"כ?

כל ה"ערבושים" ירדפו אותי עד יום מותי.... בעלי אומר שנחכה שהחוזה ייגמר, נעבור דירה ואז נחזור לנקום.....

מובחרת

New member
"לנקום"...

להזמין לו ערימות פיצה, משלוח אדיר של פירות וירקות, בשר ודגים... 4 אינסטלטורים בו זמנית, 2 אמבולנסים, 3 מכבי אש, וניידת נט"ן אחת... לשחרר שפופרת דבק "שתי שניות" אל תוך חור המנעול. ( אם יש לו "רב בריח", הרי זה משובח...) לפרסם בלוח חינם מודעות תרומה ומסירה, ולהשאיר את מספר הטלפון הביתי שלו...

uri80

New member
להלקליט או לצלם את החולירה הקטן.

להגיש תלונה במשטרה. אח"כ תלונה משפטית במקרה הצורך. שלפחות ישלם קצת על עוגמת הנפש שהוא גורם לך.

למעלה