מה הייתם עושים???

R a c h e

New member
משטרה../images/Emo196.gifולעבור דירה../images/Emo82.gif

עניינים עם שכנים נראים קצת מסוכנים לאחרונה.....

לא סומכת על המשטרה

נראה לי שיותר מסוכן להתלונן... וכמו שכתבתי, מחפשת דירה נואשות.

barr1969

New member
טבם של דברים כאלו להרגע.

פעמיים יצא לי לגור בדירות שכורות, עם שכנים לא נחמדים בעליל. קרה גם פעם שהבן שלהם כעס על הלכלוך שחשב שהוא משלנו, ועם רצח בעיניים הוא צעק עלי ועשה תנועה של שיסוף גרון. שבוע עברנו במדרגות בשקט, השתדלנו לא להראות, והעניינים נרגעו. אם לא נרגע, גם אחרי שיחה שקטה, וממילא את מתכוונת לעבור דירה, עשי זאת. בהצלחה.

admor

New member
צריך לאפיין את הבחור

אם הוא מהסוג המסוכן, לא הייתי מערב משטרה. כי אז זרק יחמיר את המצב (את הרי סיבכת אותו עם המשטרה את לא מצפה שזה יעבור לך בשקט). בפעם הבאה כשהוא מתחיל, את ניגשת אליו עם חיוך ענק ואומרת לו: אהלן אחי, אתה צודק לא חשבתי שהדבר כל כך יפריע להורים שלך. אני מחפשת דירה וכאשר אני אמצא אני מתחפפת מהאזור. בדרך כלל זה עוזר ואת מרוויחה עוד חודשים של שקט. גם לא הייתי עושה מעשי נקם מטופשים. אם הוא מהסוג הפחות מסוכן שרק עושים רוח אפשר בהחלט לפנצ'ר לו את האוויר ע"י פניה למשטרה.

עובבי

New member
השאלה איך היא תדע אם הוא מהסוג המסוכן

להזכירך בתי הקברות מלאים באנשים שלבשו תחתוני חוטיני ואף אחד לא ידע על כך

admor

New member
היא מכירה אותו לא אני. וספק דאוריתא לחומרא.

רציתי להגיד לך שיש לי חבר כזה הוא כבר הציע פעם את שרותיו (יש לי חבר שחייב לי אני אפילו לא יהיה בסביבה כך הוא אמר) למישהו שהציק לי.

נתקלתי בבעייה דומה

כאשר מעלי התגורר מו``ץ שלטש עיניו על דירתי, ועצת אבי היתה להאכילו קאט. ובכך, כל אימת שהלה היה מרעיש בדירתו, הייתי קורא לנגדו פרק קט בתהלים.

זה כי הוא מקנא בך שאת כל כך יפה

אני יודע שזה לא עוזר לפתור את המצב, אבל סתם תרגישי טוב. בינתיים אל תתיחסי אליו בכלל, זו השיטה הכי טובה ותשתדלי למצוא דירה במהרה. ממליץ רמת גן גבעתיים.

התפתחות בפרשה!!!

היום כשחזרנו מארוחה אצל חברים, (אני הגעתי לפני בעלי אבל כיוון שהשכן האמור היה בחוץ חיכיתי עד שהוא הגיע כדי להכנס הביתה) הוא ניגש לבעלי, תפס לו את היד ואמר, חיפשת אותי? אני אראה לך... וכמעט נתן לו אגרוף. למזלו של בעלי כל המשפחה שלו קפצה עליו כך שהוא לא הספיק. אבל אני כ"כ נבהלתי שמיד הוצאתי את הפלאפון וחייגתי למשטרה, הם הגיעו אחרי כשלושת רבעי שעה וסיפרנו להם את הענין(אפילו בכיתי קצת...) קיבלנו מספר אירוע לתלונה וכמובן שצחר אגש לתחנה לפתוח תיק. אימה'לה אני חייבת לברוח מכאן!!!

למעלה