מה הייתם עושים?

lovley18

New member
מה הייתם עושים?

הייתי במסיבה עם חבר שלי עמדנו בחוץ (לפני שנכנסים) והתחלנו להתנשק וחיבקתי אותו מאחורה אחרי כמה דקות ניגשה אלינו מישהיא בת 19 (אני 18 חבר שלי גם) והתנהגה מוזררר התחילה לשאול מלא שאלות: אתם הומואים? מה אתם לא נמשכים לבנות? נכון שאני יפה? מאיפה אתם? איך אתם נפגשים? ההורים יודעים? אתם לא מפחדים ממחלות? מה אתם לא נמשכים אליי בכלל? ועוד כל מיני חבר שלי היה קצת יותר עדין אבל אותי אישית זה עיצבן.. השאלות נשאלו בטון מתנשא ובצורה שגרמה לי להרגיש פחות בן אדם ממנה... אמרתי לה "ילדה מה זה סקר? מה באת מהירח? הומואים, כןן" אח"כ חבר שלי שאל אותה "רוצה לראות אותנו מתנשקים?" היא אמרה "לאאאאאא" אז ישר התנשקנו חחחחח בקיצור היא אמר שהיא לא מבינה הומואים ולא לסביות והיא לא ממש אוהבת.. אמרתי לה שזה לא מעניין אותי... היא אמרה "בחיים שלי לא ראיתי הומואים" אז התחלתי לשיר לה "מי אמר לךךךך שאת מוזרההה?" כל כמה דקות בא ידיד או חברה שלה לקחת אותה כזה שלא תפריע לנו והיא לא מוכנה ללכת ומסתכלת בצורה מוזרה.. מהצד זה נראה כמו ילדה בת 12 שלקחו אותה לגן חיות בפעם הראשונה והיא רואה את שושו השועל ובלינקי ביל ואת אוזה ואת בנצי מהטלוויזיה... מה אתם הייתם אומרים לה?

W a r r i 0 r

New member
תלוי בסיטואציה

יכול להיות הייתי מתעלם ממנה לגמרי, יכול להיות הייתי מסביר לה יותר בטון סמכותי ביותר שיכול להוציא, יכול להיות הייתי טיפה מתגרה בה כמוך.... כל מקרה לגופו..

ItsikH

Member
אתה פה על תקן של מחנך קשה לה, מוזר לה - הייתי משתדל להיות הכי "מורתי" שבעולם. גם אין לי בעיה לחזור על עצמי במצבים כאלו, לאנשים שמפגינים קשיי קליטה צריך לגלות סבלנות, קוצר רוח לא יעזור. אם שאלת את עצמך פעם למה למורות בכיתה א' יש נטיה לחזור על עצמן שוב ושוב, בשפה בסיסית ביותר - זו הסיבה.

white star

New member
../images/Emo54.gif חחחחחחח

על איזה פאקצה נפלת. בתכלס זה באמת להתחיל לקבל עצבים

fef24

New member
../images/Emo60.gifיש תשובה אחת שהייתה סותמת לה את הפה

כאילו חוץ מלדחוף לה לשם דברים אחרים... פשוט שואלים אותה את אוהבת גברים
למה
נכון שהם יפים ומדהימים והכל
אז למה לי אסור
אם כי אני רק מהמר שהחבר שלה נראה כמו קוף, אבל זה לדיון אחר של פקאצות וערסים ומה שביניהם (הנורונים (או איך שלא יקראו לזה - שכחתי את השם) שמתעופפים בחלל המוח הריק למדי...) אגב, מגיע לי מזל טוב כפול, קיבלתי ביום חמישי את התואר שלי, אני רשמית אקדמאי, וגם אח שלי התחתן (ביום חמישי, כמובן
)

../images/Emo47.gif איזה טמבלית פחח

היית אומר לה "טוב, אם את רוצה להמשיך לצפות בנו - מחיר כרטיס 30 שקל". שתעוף.. אם היא היתה ממשיכה להישאר כל הזמן הייתי אומר לה להתחפף ושנראה לי שמיצינו וכאן דרכינו נפרדות....

probably

New member
הייתי אומר לה ככה בדיוק: (כנסו כולם!)

"אני יודע שיש לך מספר בעיות לא פתורות הכוללות תסמונת דאון ומחסומים רגשיים מלאכול, אך אנא ממך, אל תוציאי אותן עליי. מצאי פסיכולוג, או בעצם, פסיכיאטר טוב, כי הכדורים האלה שלקחת לא עוזרים בהרזיה, בינתיים הם רק מרזים לך את המוח!!!~!!!. ביי אהבלה."

למעלה