מה הייתם עושים...

מה הייתם עושים...

במקרה הזה. התחלתם לרשום דו"ח תנועה, ואחרי זה אתם מגלים שהנהג זה הבן של המב"ס שלכם... הייתם ממירים את הדו"ח לעבירה יותר קלה ממה שתכננתם? (כגון, דו"ח חניה במקום דו"ח על עצירה בתחנת אוטובוס...) או שהייתם ממשיכים לכתוב את הדו"ח כפי שהוא אמור להיות? איך אח"כ תתנהגו עם המב"ס?

dorzini

New member
הייתי משאיר את זה כמו שתיכננתי כי

מבס או לא מבס או הבן שלו בכל זאת צריך להעינש...

emiln1

New member
אני עם הייתי האבא של הילד

הייתי דווקא מרוצה מזה ששמים לו דו"ח כי ככה הוא ילמד שפעם הבא לא עושים עבירות תנועה ועוד יותר חמור שאבא שלו הוא עובד במשטרה

אוקיי...

כנראה שלא פירטתי יותר... הבן של אותו מב"ס עובד בפריקת/טעינת סחורות לחנויות, והדו"ח אמור להיות ספציפית על החניה בשטח המיועד לתחנת אוטובוס במקום באדום לבן... (אני לא מדבר על דוחו"ת אחרים! פשוט זוהי מסגרת העבודה שלו!)

UTM

New member
בן מבס או לא- הדוח מוצדק

אם הוא באופן קבוע חונה בתחנת אוטובוס, וגורם הפרעות חוזרות (כל פעם האוטובוס לא יכול להתקרב לתחנה, חוסם נתיב שני ופוקק חצי רחוב), ובהנחה שמדובר במקום בו נגרמת הפרעה אמיתית לתנועה, הדוח מוצדק ורצוי (ולו לשם מתן דוגמה אישית). שוב יש כאן נקודה של מידתיות: אם נגרמת הפרעה אמיתית לתנועה, ובייחוד אם זו עברה חוזרת, רצוי לרשום דוח. (עדיף שיחנה 10 מטר לפני או אחרי התחנה, ואפילו עם שני גלגלים על המדרכה). ובקשר ל'בן של המב"ס' - יש כאן בעיה של אתיקה מקצועית - __של המב"ס__ אם הבן מנצל את המעמד של האב לקבלת חסינות, יש כאן טעם לפגם. זה יכול לסבך את האב בצרות עם מח"ש (אם הוא לדוגמה מפעיל עלכם לחץ לוותר לבן או אפילו לבטל את הדוח).

זהו...

שהבן לא עושה זאת "בכוונה" להכעיס ולהנות כביכול מחסינות של "בן מב"ס" וגם המב"ס עצמו לא אומר לנו לוותר על הדו"ח! השאלה שלי היא יותר על אי הנעימות מהמב"ס על הדו"ח... (פעם שניה שזה קרה...)

Lena16

New member
לא נראה לי ש...

המב''ס היה רוצה שיוותרו לבן שלו על הדוח או משהו...

UTM

New member
פעם שלישית גלידה

הכי טוב יהיה לספר למב"ס שהבן שלו נתפש כבר פעמיים בעברה, וויתרתם לו כי הוא בן-של וכו, אבל יש גבול... תעשו לו טיפ-טיפה לא נעים, והוא כבר יקרע את הבן לסדר (השיבוש באיות מכוון...) ואם לא יעזור, דוח יעזור. אזהרה נותנים פעם אחת. פעם שלישית זה כבר עבריין סידרתי וניצול לרעה של מעמד.

זהו...

שבסוף המרנו את הדו"ח לחניה רגילה ובלי לבקש את הרישיון של הבן כדי למנוע נקודות... בפעם הבאה אני כבר יתן למישו אחר לעשות את זה... פשוט לא נעים לי מהמב"ס הוא חולה עלי והוא גם אחלה מב"ס.

למעלה