מה הייתם עושים?

m L m

New member
מה הייתם עושים?

לפני חודש הלכתי לקנות מתנה לחברה שלי וראיתי בחנות את הסידרת סרטים של "אינדיאנה ג'ונס". חודש לפני כן אחי הבכור ביקש ממני להקליט לו את כל הסידרה מערוץ 1, הקלטתי לו את הסרט הראשון ואת השני פספסתי והשלישי בכלל לא זכרתי. אז כשראיתי את הסרטים למכירה החלטתי לקנות לו ליומולדת. עד כאן הכל טוב ויפה. היומולדת שלו עוד חודש ואני מתאפקת מלהגיד משהו (ותאמינו לי שמאוד קשה לי
) הבעיה היא- הוא התחיל לנדנד לי, הוא רוצה את הסרט שהקלטתי לו "אם כבר עשית משהו שאני אזכה לראות את זה" ואני בכלל לא מוצאת את הקלטת שהקלטתי עליה... התייעצתי עם חברה שלי והיא אמרה לי לתת לו את הקלטות שקניתי כי זה לא חשוב מתי אני אתן לו אלא שהוא יהנה מהן... אבל אני לא יודעת. רציתי לתת לו ליומולדת ולא סתם
מה אתם הייתם עושים

צימעס

New member
אני הייתי נותנת.

אני בכלל לא בענין של מתנות יומולדת, אבל אם יש לי משהו מיוחד למישהו, אני לא רואה סיבה לחכות.

אני דוקא כם בעניין של מתנות יומולדת

אבל גם הייתי נותנת לו, כי כל העניין זה לשמח אותו - לא? אז תני לו. הוא נורא ישמח. את יכולה להגיד שזו היתה מתנת היומולדת שלו ושהקדמת (אחיך גם מזל דגים?) וביומולדת לתת רק משהו קטן וסמלי.

adipo

New member
ברור שבוודאי שבטח

אני הייתי נותנת לו אותן עכשיו, בלי קשר למומולדת. לתת זה כיף ולא צריך סיבה בשביל זה.

m L m

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

אני אתן לו בשבת
אהה, ואין לי מושג איזה מזל הוא
אני בכלל לא יודעת את היומולדת לועזי שלו...

gadirr

New member
צימעס: אתה לא מבין כלל בלוח העברי !

מי שכתב שפרט לקצוות המזלות הולכים לא רע - לא מבין כלל במבנה של הלוח העברי ! בלוח העברי בשנים המעוברות יש פעמיים חודש אדר - זאת אומרת מזל דגים במשך 59 יום - כאשר אורך האמיתי של מזל דגים הוא: 30.1 יום (365 ורבע לחלק ל- 12). 59 יום מול 30.1 הוא לא רק פוגע בקצוות. בנוסף, בין הצחלת חודש כאשר התאריך חל מוקדדם ביותר לבין כאשר התאריך חל מאוחר ביותר יש הפרש של קרוב לחודש ימים (למשל א' בתשרי חל בטווח התאריכים 5 בספטמבר ל- 5 באוקטובר -- כאשר מזל מאזניים מתחיל רק ב- 24 בספטמבר) לכן לצימעס: יש לך עדיין מה ללמוד על הלוח העברי !

צימעס

New member
ואללה, נכון. לא חשבתי עד הסוף.

אבל... היה לי נעים יותר לקבל ביקורת ללא התקפה אישית.

gadirr

New member
מוסקט: זה חוסר ידע, ואני לא צועק !

מוסקט: ראשית כל אני לא צעקתי, רק הערתי שלצימעס יש חוסר ידע בוטה בלוח העברי.

m L m

New member
טוב, הבאתי לו.....

והוא ממש מרוצה
אמרתי לו שעכשיו הוא צריך לחכות ליומולדת שלו בשביל הברכה

למעלה