תקווה, המשלבת תמשיך עוד שנה וכלכלית
מסתדרים. היא תהיה איתו 4 שעות. לא יותר. בשעות הקריטיות כמובן בבוקר. הוא משתלב יופי בגן, טוב לו ואני מניחה שגם בגן החדש יהיה.
המשלבת נמצאת כדי לתווך ולתעל את הזמן שלו באופן יותר איכותי כמובן. והיא גם עובדת איתו פעם-פעמיים ביום זמן פרטני לבד על הדגשים של הקלינאית והמרפאה בעיסוק.
העניין הוא כזה. מה שעשינו עד עכשיו קידם את הבן שלי. הוא לומד דברים- אוכל לבד בכפית, מבין שפה היטב, מתקדם יפה במיומנויות המשחק שלו, משחק קצת משחק סימבולי מותאם לגיל- וכאילו אין לי ספק שייגמל מטיטולים בטווח סביר, שימשיך לרכוש מיומנויות מהסוג הזה, ימשיך להתפתח בתקשורת. הוא עכשיו אפילו מצביע על עצמו או מסתכל במראה ואומר את השם שלו. הוא לומד, מתקדם, חמוד. מתקשה מאוד ליזום, יש ימים שהוא עצבני, סף תסכול נמוך, לא מאורגן, קצת תבניתי, קצת חזרתי- הכל קצת מזה וקצת מפה וקצת משם...אתם יודעים איך זה.
בשורה התחתונה אני תמיד תוהה האם אפשר יותר. כשמישהי כותבת כאן-הבן שלי התקדם- אני תוהה- מעניין מה האינדיקציה מבחינתה להתקדמות. כי אצלי ההתקדמות לא מהירה, אבל מתרחשת. ויש בי איזה תהייה האם באלוטף יקרה איזה פלא ופתאום הילד "ירביץ" התקדמות משמעותית. תהייה....
עוד תהייה האם מה שאנחנו עושים מספיק. בתחושה מרגיש שכן- קלינאית, ריפוי בעיסוק, משלבת, מנחת שילוב, דיווח יומי מהמשלבת, מעורבות מוחלטת שלנו כהורים, חשיבה משותפת...כן יש את כל אלו. ותוהה האם זה מספיק. האם האלוטף ייתן לו משהו שאנחנו לא מסוגלים לתת...