מה הייתם עושים אם..

דיווה22

New member
מה הייתם עושים אם..

הייתם יושבים עם מישהו שאתם יוצאים ופתאום הוא מקבל טלפון והוא לא עונה? האם הייתם מתעצבנים? כשאתם יודעים שעד לפני כמה זמן הוא יצא עם מישהי?

חמודה ..

זו יכולה להיות אמא שלו זה יכול להיות אבא שלו זו יכולה להיות סבתא שלו זה יכול להיות סבא אחותו אחיו חבר שלו ידידה שלו סטודנטית שלומדת איתו הבוס שלו מכר שלו מכרה שלו וכן הלאה וכן הלאה .. וגם אם זו הייתה הבחורה הזו שיצא איתה .. אז הוא פשוט לא בחר לענות לה וואו , לפעמים גם כשאני לבד וגם כשאני עם אנשים , אני מסננת חופשי .. אני בטוחה שגם את , לא ?

להפך

הייתי שמחה מאוד ומעריכה את העובדה שכשהוא איתי הוא לא עונה לטלפונים. את באמת רוצה שהוא יתחיל לענות לכל טלפון שהוא מקבל בזמן שהוא איתך ויפריע לדייט/פגישה/יציאה שלכם באמצע?

דיווה22

New member
לא הבנתם..

זה לא שהוא סתם לא ענה אם זאת היתה הבחורה שהוא יצא איתה? כששאלתי איתו הוא אמר שלא, מן הסתם.

אני חושבת שכולם הבינו את זה

אני לא מבינה מה הבעייה, להפך, זה לא מנומס לענות לפלאפון כשאתה בדייט. אני לא עושה את זה, על אחת כמה וכמה אם זה אקס! אני לא מבינה, את היית רוצה שידבר עם אקסית בזמן שהוא בדייט איתך?

elena20

New member
הוא לא ענה לטלפון כי

חושב כמו רוב האנשים שזה לא מנומס להתחיל לפתח שיחות בטלפון באמצע הדייט, יכולות להיות אלף אפשרויות של אנשים שהתקשרו אליו, האקסית היא היחידה שמתקשרת אליו??? ברור שלא. את ממש היסטרית ועושה סיפור מכלום.

למעלה