מה הייתם עושות אם.......

מה הייתם עושות אם.......

אתם רוצות לרדת לחופשה , חברות שלכן רוצות לעשות 5 ימים של כיף רק החברות לנסוע לאילת לפני הצבא , והחברים של החבר רוצים גם לרדת , אין לי בעיה לרדת איתם אבל נראה לי שהם רוצים את החבר לעצמם ככה שאחד אמר שאני לא מוזמנת, [ אווו'ץץ] אנחנו מסתדרים מעולה והכל והחבר אמר שאם הם לא רוצים שאני יבוא גם הוא לא הולך ושנלך ביחד .. הקטע זה שאי אפשר לדעת מתי הרגילה שלו , וחברות שלי רוצות לרדת כבר בשבוע הבא ... מה עושים ?! יורדים איתן ? חוסכים כסף ונוסעים גם אם החבר?!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifמה הבעיה שהוא יהיה עם החברים במלון

אחד ואת תיהי עם החברות במלון אחר. או אפילו באותו מלון אבל בחדרים שונים וקומות שונות אומשהו.. ואז.. יהיו גם בילויים משותפים וגם בילויים רק של הקבוצות :) ככה כולם מרוצים, לא? תגידי להן שיחכו קצת.. ואם עד תאריך מסויים לא תהיה רגילה אז תיסעי איתן. הרי.. אתן לפני גיוס, לא?

כן , יש לנו חברה שאוטוטו מתגייסת .. בגלל זה

התאריך כזה קרוב , וגם אנחנו חלקינו עוד חודש מתגייסות. וחברים שלו רוצים ללכת שבוע אחרי או אחרי שבועיים מהתאריך שכעיקרון אנחנו רוצות .. ככה שזה ממש בעיה ובקשר רגילה שלו, אין לו מושג מתי היא , ויכול להיות שהיא תצא בכלל בראש השנה ... למה בצבא אי אפשר לדעת כלום למהההההה?! חחחחחחחחח *תיסכול יתר*

ואצלהם זה הרבה יותר קשה , כי הם חיילים ..

אז חופשות ורגילות וכל מה שאמור להיות בזמן הזה חחחח

GrowingMadness

New member
אז שיסעו לבד.

תסעי את לבד, תקדישי את הזמן הזה שאתן עוד אזרחיות [
] רק לחברות שלך, והוא יסע רק עם חברים שלו וככה יוכל להיות לגמריי איתם. אני מבינה את הקטע הזה שאת ממש מסתדרת איתם אבל הם בטח לא רוצים שתבואי, זה לגיטימי שהחברים שלו ירגישו ככה. הם גם רואים אותו קצת ובטח רוצים להיות איתו לבד... זה כמו שחבר שלי ממש ממש אוהב לטייל אבל את רוב הטיולים המגניבים הוא עושה עם חברים שלו. ולפעמים אני מתה לבוא גם אבל מה לעשות שזה קצת לא מתאים.... [ואני מדברת איתך על טיולים של 2-3 לילות בחוץ, שזה רוב הסופ"ש אם לא כולו שהוא מקדיש לחברים, ואני למדתי כבר להסתדר עם זה, כי אני אוהבת אותו ורוצה שיהיה לו טוב ושיהנה
]

למעלה