מה הייתם עודשי אם....

מה הייתם עודשי אם....

העלו מקרים שקרו לכם באורווה ואותו הרגע לא ממש ידעתם איך להתמודד איתם... במידה ועכשיו אתם יודעים איך שתפו אותנו במידה ולא אוליי אחרים יוכלו לענות לכם.... מקרה שלי: הייתי על שחר בסוס מוביל והתבקשתי לעבור לקאנטר ואז שחר התחיל לעשות לי קאנטר מופרע ולהביא תאימא של הבאקים והקיצר עשה לי רודיאו..... הפתרון: לקחתי אותו לראונד פן והרבצתי לו הרצה עד שיצא לו כל החשק לעשות את זה שוב! (לילדה שסיפרה שקרה לה מקרה דומה נסי את זה)

פרסה

New member
ממממ

לי לפני חודש אפילו פחות קרה שיצאנו לאיזה רכיבה מחורבנת (ירד עלינו מבול בדרך)נשארו לי שני סוסים לבחור או את המופרע או את המפרע השני במהלך הרכיבה הסוס עשה לי הרמה ונתן לי מכה באף. החלטתי להחליף אם אחד הרוכבים לסוס שאני יודע שלא עוצר הם התחילו לרוץ לכיוון החווה אני לא הצלחתי להשטלת על הסוס אז צעקתי להם שינסו לעצור אותי. הטמבלים עומדים כמו מפגרים ורוצים שאני אכנס בהם אז ישר לקחתי שמאלה קפצתי מעל צינור ובדרך חשבתי: "יש לי עוד 4 קילומטר לחווה הוא בטח יתעיף מתי שהוא אני לא אמשוך לו כי אני יודע שזה לא יעזור אמרתי אם אני רואה שאנחנו מתקרבים מדי לחווה או לעץ אז אני קופץ ממנו" ככה הוא רץ 3 קילומטרים ב 2 דקות באבנים גם אד שהוא נעצר אח"כ הם הסטלבתו עלי שצעקתי להם שיעצרו אותי ושאני לא יודע לרכב ואז שמעתי מישהוא צוחק קפצתי מהסוס אמרתי לו שיעלה נראה אם יש לו אומץ הוא עלה ומיד קפץ מהפחד
ואז אמתי להם שהם החרות כי אפיילו 12 איש לעצור אותו לא הצליחו וגם כן עומדים כמו מפגרים שאני אכנס בהם (ברכיבה הזאת נכנסתי במישהוא אם הסוס הראשון והיה לי מן צמרמורת ברגל לאיזה 10 דקות) זהוא עד היום הם צוחקים עלךי ואני מחזיר להם בדרך שלי הם עובדים בכל מני תחנות ורוצים מים או אוכל אז אני אומר להם שאני לא יכול ושאני עסוק בליפול מסוסים פוי חתיכת מגילה

אבו-דני

New member
מרכוס

--- אם תעשה לונג' לסוס לפני רכיבה וגם מדי שבוע תתפלא שאתה עשוי לקבל תוצאה טובה

חח... ידוע לי....

פשוט לא ידעתי שהוןא מלא אנרגיה... הסוס הזה בדרך כלל פדלאה לא נורמלית והוא התחיל להשתול רק כשעברתי לקאנטר...

למעלה