מה הייתם מעדיפים?

taloni

New member
מה הייתם מעדיפים?

800 בפסיכומטרי או לזכות ב3 מיליון בלוטו?

PinkyRaSta

New member
ברור ש3 מיליון ../images/Emo210.gif

למרות שכסף זה לא הכול ובלה בלה ולימודים יותר חשוב. ותגידו, גם בחו"ל התנאי קבלה כוללים פסיכומטרי או בולשיט בסגנון?

MUMI 7

New member
עם 3 מיליון היית תורם חצי מיליון

לאיזו אוני' בחו"ל וכבר היו מקבלים אותך בזרועות פתוחות ללא שום מבחני קבלה למה שבא לך ללמוד. היית שוכח מהפסיכומטרי

maestr00

New member
חח אפילו 200 אלף הייתי מסכים

ואולי 50 אלף הייתי גם מסכים לעשות עסק קטן להגדיל את העסק אקבל שכר חודשי כ 100000 חחח באמת זה מספיק לי ולא אכפת לי אם לא אגיע לאוניבירסטה בכלל ואקבל תעודה בימימינו בעל המאה הוא בעל הדיעה . בלי תעודה בלי כלום אהיה הכי מצליח למה לא ?

עירני22

New member
בחור חכם maestr00

אין קשר כה הדוק בין עשיית כסף ובין לימודים באוניברסיטה.יכול להיות סטודנט חרוץ ו"חרשן" שמשיג הישגים נאים בבחינות אבל עם תואר ראשון עדיין הדרך רחוקה. ישנם מיקצועות שבהם העלו את הרף -ודורשים שיגיעו אליהם רק בעלי תואר שני! ישנם מקצועות שמקנים לבעליהם את שכר המינימום בלבד. אצלנו בעבודה: אנו מספר אקדמאים(צעירים) שמשכורותינו לא ממריאות למול שכרה הגבוה יותר -ובהרבה של מנהלת השיווק שהינה מזכירה וותיקה בכירה וברוכת כישרון מכירות. בעל העסק: הנדסאי בתחום ,שהוריו מימנו לו את ההלוואות הראשוניות לפתיחתו ומאז הוא התרחב והתרחב.

maestr00

New member
אין קשר ../images/Emo2.gif נראה לי שיש קשר

לימוד באוניבירסטה נותן לך הזדמנות לעבוד במקום מסויים והמטרה היא כסף אם לא הייתי בטוח שיש קשר , מעולם לא הייתי לומד חחח אפילו לא אכנס לבית הספר בכלל ולא אוניבירסטה אני לומד כדי ללמוד באוניבירסיטה ולומד באוניבירסיטה כדי לעבוד במקום מכובד (משרד) ולא אצטרך לעבוד בעתיד בשיבוצים למשל ואם לא אצליח בלימודים אתחיל להתלונן ואתקשר לערוץ 2 ואספר להם על המצב הכלכלי הרע שלי ויגיעו לבית שלי ויעשו צילומים למקרר שלי ואתחיל לבכות מול המצלמה ולהתחיל לכתוב תלונות ולא יודע מה אז הלמידה באוניבירסטה הדבר הכי קל והכי נוח ובסופו של דבר ארוויח כסף טוב לא מזיק בכלל לא ?

למעלה