מה הייתם מעדיפים:

מה הייתם מעדיפים:

יאריס או קליאו (1.3 מול 1.4 בהתאמה, תיבה אוטומטית)? ולא, אל תגידו לי 206 1.6.

© DrorZi

New member
זו באמת שאלה קשה ../images/Emo70.gif

זו העדפה אישית. מה אתה חושב
עשיתה נסיעת מבחן על שתיהן
לפי כלל אצבע שלא בטוח שהוא נכון אבל סבירות גבוהה לטווח הנכון שכך הדבר (אני מדבר נגיד על 10 שנים) היאריס תהיה קצת יותר אמינה, אם מדובר על פחות מ 4 שתיהן אני מעריך לא יתקלקלו. זו באמת העדפה אישית כי שתיהן טובות מאוד.
דרור זי, שבאמת היה בוחר 206.

עשיתי נסיעת מבחן על שתיהן...

וכנראה שהעדפתי את היאריס בסופו של דבר, שכן היא עומדת כרגע אצלי בחנייה... הסיבות להעדפה היו: מנוע עדיף (למרות הנחיתות בנתונים), תיבה עדיפה, מרווח ועיצוב עדיפים, ואבזור מקורי ביאריס שבקליאו הוא או תוספת, או התקנה מקומית.

© DrorZi

New member
אם כבר קנית אז מה השאלה ?

אתה רוצה שנטפח לך על השכם
דרור זי, מבולבל

מצמץ

New member
אם מדובר אך ורק על היאריס והקליאו

אז הייתי הולך על היאריס מבלי להניד עפעף.

rigi

New member
מנסיון של חבר שבדק את הליאו

הרי יש לנו ליסינג בחברה... הקליאו 1.4 אוטו´ קצת ´עגלה´.... ולא מספקת את הסחורה...

© DrorZi

New member
החדשה ../images/Emo35.gif

זו עם ה 1.4 מנוע 16V
יכול להיות שהעוד פעם המוח המעוות של הגיר האינפנטילי הזה שם רגלים למנוע כלכך מוכשר...
דרור זי, רנו קליאו 95 אוטומט, זו עגלה (בטח עם המזגן עובד)

sronis

New member
יאריס מול קליאו

לקליאו החדשה עם ה-16V יש מנוע טוב יותר משל היאריס, אבל לדעתי בשאר התחומים, חוץ מהתנהגות, היאריס לוקחת אותה. גם אני הייתי בוחר ביאריס על פני קליאו (היי, רגע, בעצם בחרתי
) רוני, יאריס בחנייה של הבית

B.M.F

New member
לא בטוח שהקליאו טובה מהיאריס..

מבחינת התנהגות. הדעות חלוקות בנושא.

sronis

New member
תראה, אני נהגתי על שתיהן על המגבלות

והעדפתי את הקליאו במעט. זווית גלגול פחות חדה, הגה יותר כבד ומתקשר, יותר קל ובטוח לזרוק זנב, אמנם יותר תת היגוי אבל היא עדיין יותר נשלטת. היאריס קצת טריקית בקטע של ההתנהגות, היא בסדר גמור, אבל מי שנכנס אליה פעם ראשונה יכול לחשוב שהיא ממש גרועה כי הישיבה גבוהה ולא מתאימה לנהיגה כזאת, זווית הגלגול נוראית, ההגה קל מאוד והיא לא מרגישה מתאימה בפניות חדות. רק אחרי שמתרגלים לכל זה רואים שהיא דווקא בסדר גמור, אבל בסעיף הזה ה-206 והקליאו עולות עליה במעט. רוני

sronis

New member
לא מסכים!!

אל תסמוך עלי, הרי זה עניין סובייקטיבי בסופו של דבר, לא? אתה תביא את הקליאו (אין לי מושג מאיפה, פשוט תשיג אחת), אני אביא את היאריס, ונשווה
סתם, נראה לך, מי לוקח יאריס וקליאו להחלקות מטורפות? בשביל מה יש לי 306 בחנייה? רוני

B.M.F

New member
ברור שלך שצחקתי נכון ?

הרי אני לא באמת אסמוך עליך. הצחקת אותי.. לסמוך עליך..

למעלה