מה הייתם מייעצים לי?

גלי 1970

New member
רק מסיבה כלכלית

הבנתי שיהיה לי קשה למצוא עבודה בימים ושעות שנוח לי,וכמובן המשכורת,לא מוצאת משהו שמתקרב למה שקיבלתי,מוכנה להתפשר על המשכורת נמוכה יותר אבל כל כך נמוכה...

yuval charash

New member
גלי יקירתי

בואי, תתעוררי ותריחי את הקפה , העבודה היחידה שבה תרווחי כמו שרק תרצי , תעבדי מתי שרק תרצי מתקיימת בארץ החלומות ו\או כעצמאית. החלטת כבר לעשות את הצעד ולהתפטר ? מצויין - תהיי שלמה עם כך !!! זו ההחלטה הטובה שעשית בזמנו וכעת יש להתמודד עם התוצאות. אל תפלי ברוח , לאט ובסבלנות - והכי חשוב - עם ביטחון וראש צלול - המשיכי לחפש. אני איתך תמיד.

לעיתים צריך להוריד את הראש

אל תשכחי שאת עושה את זה לצרכייך...פשוט, להתקשר לבוס , לומר לו בטון הכי נעים שלך שחשבת על התקופה הארוכה והטובה שעבדתם יחד והחלטת שחבל להרוס אותה בשל מחלוקת קצרה, תבקשי יפה לשוב לעבודה , תאמרי לו שברוב הזמן הוא היה בוס נפלא (כן, תלקקי קצת) ואת תשמחי לחזור לעבוד איתו. אני חושבת שהגיע הזמן שתנסי קצת לשנות את היותך מאודדדדדדדדדד גאוותנית , האדם העיקרי שנפגע מזה היא את וחבל! בהצלחה!!! * קארמה- משאבי אנוש *

השאלה אם את בכלל רוצה לשנות את

הגאוותנות שלך... ובכלל, מה יקרה אם תחזרי לעבודה ושוב תעמוד במבחן המציאות סיטואציה דומה? האם תהיי מסוגלת לא לחזור על טעויות מהעבר? אני חושבת שלא משנה בכלל מה נציע או מה נגיד, את בתוכך יודעת את התשובות שנכונות רק לך ואת זאת שצריכה להחליט!!! בהצלחה!! יופי.

על גאווה ודעה קדומה

עם אגו לא הולכים למכולת. השפע הכלכלי בארץ מתחיל להראות את אותותיו החיוביים ובעלי העסקים לא יתאמצו בכדי להתחנן להשיב את הנעשה. איך אומרים "לכל מטאטא יש מחליף" (אמירה של פולניות כנראה) . ההיררכיה בארגון נשלטת ע"י מקצוענות, והבאת רווחים שזה הקו התחתון והחשוב ביותר. ללכת נגד המדיניות תמיד תגרום למישהו לסבול מהעניין, מה שנותר ברגעים של אי הסכמה, הוא רק להיות פוליטיקאי טוב, כל זאת באם מקום העבודה חשוב ויש רצון להמשיך בו. לכן אינטריגות ויריבויות לא מתאימות או מעניינות את המנהל. ובשעת כעס הריכוז הולך לאיבוד ואז עושים מעשים שמתחרטים עליהם אח"כ, במקום להוריד את הראש ולהמשיך הלאה. אל תשכחי שגם אותה מנהלת וגם אותו בוס התפקוד שלך הוא בר חשיבות עצומה, את זו שמסייעת לו לעמוד ביעדים שלו, יש לך כוח עצום ואת זו שתגרמי לבוס שלך להיראות טוב או רע. לפחות התנצלת שזוהי גדולה של אדם, כל שנותר כעת הוא להמשיך להוכיח את המקצועיות שלך במקום אחר, ואולי עדיף שכך, לנסות התחלה חדשה, עם סביבה חמה אחרת שתקבל אותך בגלל המקצועיות ויחסי האנוש שלך תוך ניסיון לשפר מה שניתן מהפעם הקודמת. וללמוד לחיות עם כל השאר.גם עם הרע שתמיד צפוי להיות בכל מקום וגם עם הטוב. אל תשכחי תמיד להחצין קצת שיווק עצמי פנימי וכישורים בין אישיים שיאפילו אותך מדרגה למעלה, מי שמנסה להביס אותך- לכי בקו שלו, זה שם המשחק. לכולם יש דד ליין וימים רעים- השאלה אם את בוחרת להיות צוות מנצח או צוות שבורח. המון הצלחה.

תלוי בקשר שלך איתו

קני עציץ קטן וירוק מאוד, תקעי בו דגלון לבן וכנסי אליו למשרד כשהעץ מול פניך (אבל דאגי שיהיו חורי הצצה). תבקשי מהמזכירה שלו לחכות עם שיחות, נשמי עמוק ואמרי מה שעל ליבך מתוך מקום גבוה של "אני עושה משהו למען עצמי", ולא ממקום נמוך של "אני מתקפלת". כמו במלחמה ובאהבה - גם בעבודה - הכל פייר :) המטרה מקדשת את האמצעים :) בהצלחה

נראה לי שהייתי מוותרת

אם זה רק בשביל הכסף, הייתי עובדת בינתיים בכל דבר אחר, ומחפשת עד שאמצא משהו.. לא בגלל כבוד ולא בגלל שום דבר, אלא מהסיבה הפשוטה שנראה לי שפשוט כבר לא יהיה לך כיף שם... אם בכל זאת את רוצה, פשוט תרימי לו טלפון, ותגידי לו בשיא הכנות "לא חשבתי שזה יקרה, אבל אני צריכה עבודה, אם זה עדיין אקטואלי מבחינתך אני אשמח לדעת.." את יכולה גם להתפלסף טיפה אם את מרגישה לא בנוח, ולשאול אותו אם הוא יודע אם צריכים עובדים בכל מקום אפשרי (אם הוא אדם מתוקשר אז זה סבבה תירוץ) , ולראות אם הוא יציע לך לבד או יגיד משהו בעניין.. את לא צריכה להרגיש שאת מורידה את הראש. קודם כל אנחנו כבר לא ילדים וצריך להסתכל על זה אחרת. דבר שני אולי באמת קחי את זה לתשומת לבך, ותזכרי שאם לא נעלה את הראש גבוה מידי, הירידה אחר כך תהיה הרבה פחות תלולה.. העולם הוא גלגל, וזה משהו שחייבים לקחת תמיד בחשבון בהצלחה בכל מקרה

היי לך אני לא יודעת מה הציעו לך..

אבל אם את חושבת שאת רוצה לחזור אז תלכי לבקר כאילו סתם ותגששי מה המצב כי ליפעמים שחוזרים מיתוך אילוצים הכל ניראה אחרת ויש תחושה שמחזיקים אותך "בביצים" סליחה על הביטוי ועוד משו בנושא הפרנסה אין אגו ביכלל תהרגי אותו כשהו קטן
יש הרבה אמפתיה ואני מבינה אותך

גלי 1970

New member
זה החשש שלי

שאם אומר שאני רוצה לחזור,אז הוא יגיד לי שרק בתנאים החדשים,שבגללם בעצם עזבתי,ואז היא תשמח ו"תנצח" ואז בעצם למה עזבתי ולמה כל הרעש? או שהוא בכלל יגיד לי שהוא כבר לא מעוניין שאחזור,שהוא לא צריך... קשה לי לבקש לחזור

גלי ממי שלי

את חייבת לשים סטופ למחשבות האלו... הז יהווה עבורך מכשול בהמשך הדרך, יש מקרים שהגאווה לא יכולה להיות חלק מהסיפור. איך זה משרת את האינטרס שלך בדיוק? מה יוצא לך מזה? חוץ מזה שאם לחשוב על גאווה. איתו את אמורה להרגיש יותר בנוח, וגם אמרת שהתנצלת בפניו על ההתבטאות שלך בפעם הקודמת. אז את יכולה לפנות אליו בלי שום קשר אליה ובלי להתקל בה בכלל, ואם התשובה שלו תהיה לא, אז קחי את זה כפתרון מושלם להתלבטות שלך, ותהני מזה שאת יודעת שמצידך עשית את שלך וניסית. ואם התשובה שלו תהיה כן לפי התנאים החדשים, וזה לא בא בחשבון מצידך, אז תגידי לו "לא" ואז את המשכת לעמוד על שלך ואפילו הגאווה שלך לא נפגעה... ובמידה והתשובה תהיה כן, אז כולם יצאו מורווחים. לא עדיף לעבור 5 דקות של אי נעימות מאשר חודשים של באסה? יאללה גלוש, אני מחזיקה ממך הרבה, אל תהרסי לי

גלי 1970

New member
../images/Emo24.gifתודה

אני פשוט עם דמעות עכשיו,את צודקת אבל אני לא מסוגלת להוריד את הראש. כל מי שמכיר אותי אומר לי לדבר איתו,וכולם בטוחים שהוא רק מחכה לזה.וברור להם שהוא ישמח אם אחזור. אוף אני כזאת פחדנית,לא מסוגלת לשמוע כניראה תשובה שלילית. בכל מיקרה אני יודעת שהוא בחו"ל עד שבוע הבא,ואני צריכה ללכת לשם לקבל כסף עבור עיסקה שסגרתי לו היום,ככה שאני אראה אותו עוד שבוע שבועיים,ניראה מה יהיה עד אז. מקווה לטוב

../images/Emo24.gif

עוד יותר טוב קפצי לשם חייכי את החיוך היפה שלך תשאירי רושם שיזכיר לאנשים שלמרות הכל ובגלל הכל הם מתגעגעים אלייך אולי גם היחס שלה אלייך זה רק הדמיון שלך, והמציאות הרבה פחות גרועה? וכשהוא יחזור.. לכי על זה עד אז יש לך מלאן ת'לפים זמן לסימולציות :)

גלי 1970

New member
../images/Emo13.gifדיברתי עכשיו עם בעל הדירה

הוא מבקש 70 דולר יותר ממה שאני משלמת היום(ונותנים לו) ומוכן לוותר על זה אם אני אשאר כאן. במהלך השיחה איתו, החלטתי שאני מוותרת על הגאווה שלי והולכת לבקש לחזור לעבודה. הוא אמר שהוא לא יסגור עם אנשים,בינתיים כל מי שראה את הדירה רצה לסגור איתו,כולם... אבל הוא לא מוכן לסגור עם כל אחד,וזה מתעכב בגלל שהוא מושך את זה. אמרתי לו שיכול להיות שהבוס לא יקבל אותי חזרה כך שאם יש לו דייר אחר שהוא רוצה לסגור,שיסגור כדי לא להישאר עם דירה ריקה. הוא אמר שמצידו הוא ינסה למשוך את זה עוד שבוע
זהו נישברתי,אני הולכת שבוע הבא לבקש ממנו לחזור,מקווה שבעל הדירה יצליח למשוך זמן,ושהבוס יקבל אותי חזרה

בהצלחה!!

את מבחינתך תעשי את המקסימום לפי תחושות הבטן שלך ותשאירי קצת מקום למזל להחליט בשבילך.. מה שלא יצא מזה, אני אומרת שהכל לטובה

P u s s i c a t

New member
בואי נראה...

דמייני לך מאזניים. על כף אחת שימי את המטומטמת שאולי תשמח לאידך. על הכף השניה - את חוזרת לשוק העבודה - ועוד למקות שהיה לך טוב בו ואת לא צריכה להוכיח את עצמך מהתחלה את לא חוזרת בגילך לגור עם אמא ואבא את לא מוותרת על הדירה המדהימה שאת מחזיקה בכוחות עצמך את לא מוותרת על העצמאות שלך ועל הסיכוי למצוא בן זוג יש לך מספיק כסף להיות עצמאית ברשות עצמך ולקנות דברים שאת אוהבת. אז היא תשמח. סליחה. אם זה היה השיקול שלי הייתי חוזרת ושהיא תלך להז)*&ן רבאק. תפסיקי לדפוק חשבון לכל העולם. מזכיה לי פולניה שתוציא לעצמה עין אם השניה תוציא שתיים. אם הקיק שלה בחיים זה לשמוח לאיד - היא כנראה גם ככה כבר מספיק אומללה וחסרת חיים. תתקשרי אליו לפני שיהיה מאוחר

נימשון

New member
אז תורידי את הראש, לא מתים מזה

תחשבי מה עדיף לך, לחזור לגור אצל ההורים או להודות בטעות שעשית, לבקש סליחה ולקוות שהוא יהיה מספיק טוב כדי להחזיר אותך. עם גאווה כזאת לא מגיעים רחוק גלי את הטעות שלך כבר עשית עכשיו נותר לך ללמוד ממנה ולא לתת לגאווה מטופשת לגרום לך לעשות טעויות נוספות.

גלי 1970

New member
../images/Emo24.gifתודה לכולם

אני החלטתי לוותר על הגאווה שלי,אבקש ממנו שבוע (הוא בחו"ל כרגע)לחזור ואני מקווה שיהיה בסדר
עזרתם לי מאוד,תודה לכולם

למעלה