מה הייתם מביאים ל...?

Chewbacca

New member
מה הייתם מביאים ל...?

"קצת" באיחור קיבלתי את "על השולחן" של חודש ינואר, יש שם טור נחמד, בלי חתימה שמציע רעיונות לכל מיני יינות להביא לכל מיני אירועים. די משעשע. לדוגמא: "שבת בצהריים, מוזמנים לחמי אצל ההורים של החברה: למי יש כוח לסמול טוק של אחרי האוכל (מה התוכניות שלכם? מתי עוברים לגור יחד?...ועוד ניג'וסים) אבל צריך לעשות רושם טוב. מרלו צ'יליאני עם מינימום 13.5% אלכוהול ירשים בארוחה וישלח את כולם לישון מייד אחרי המנה העיקרית." וכמובן שאחרי זה הם מוסיפים המלצה על מרלו צ'יליאני עם 13.5% אלכוהול. חשבתי שזה יכול להיות נחמד שגם אנחנו נוסיף כמה כאלה משלנו... והראשון, שלי. מה הייתי מביא ל... ארוחת ערב עם הבוס (אחרי שביקשתי ממנו לחתום לי על המלצה לקידום). טוב אז ככה, קודם כל, עם הבוס שלי, ארוחת הערב תהיה סושי, הוא לא יכול לעבור יום בלי זה. הבוס שלי הוא שתיין לא קטן אבל הוא לא ממש יודע מה הוא שותה. אז הייתי מביא שני דברים שונים. הראשון הוא יין, לבן שילך עם הסושי, איכותי כי בכל זאת זה הבוס, ושיראה על השקעה אבל לא יסב את השיחה לנושאים כמו זה שיש לי מספיק כסף (בנתיים) כדי לקנות יין איכותי. שרדונה "אודם" של רמה"ג יעשה את העבודה. לקינוח, ועוד דבר שהבוס שלי נורא אוהב זה קינוחים, Tawny Port של Graham's ילך מצויין עם כל קינוח שהוא יבחר.

marsala

New member
צ'ובקה מה דעתך

על בקבוק שמפניה טוב? לא יכול להיות רע בכל הזדמנות .. ואם מתעקשים על מוצר ישראלי יש את הבלאן דה בלאן של רמה'ג. עשה חיים MOSH

מה הייתי מביא......

לארוע משפחתי גדול -- קיאנטי קלאסיקו, של וילה אנטינורי או משהו דומה. למה? לא כולם אוהבים יין או מעריכים יין. הרבה אנשים שותים אותו "כי הוא שם", או "כי יש ארוע", והרבה "לא מבינים ממה עושים עניין" או "מרגישים שהטעם מוזר". אבל, תמיד יש יין בארוחות (וטוב שכך
) הקיאנטי מצד אחד קליל, ומצד שני מהנה ומעניין. לוילה אנטינורי לי יש חיבה אישית. גם אנשים שלא ממש אוהבים יין אדום נהנים מקיאנטי טוב, וזה הרבה יותר נחמד להגיד "הבאתי קיאנטי" מאשר "הבאתי כרמל מזרחי"
ואז כולם יוצאים מבסוטים -- מי שאוהב יין קיבל יין טוב, מי שסתם שותה קיבל יין שקל לשתות, וכולם יודעים שהשקיעו בהם עם קיאנטי
קינוח -- גוורצטרמינר של רמה"ג. תענוג. לא מצאתי אדם שלא נהנה ממנו.

למעלה