מה הייתם אומרים .

HandsomeMan

New member
מה הייתם אומרים .

אני בן 21 . כתבתי לעצמי תיאור מצב-בריאותי-נפשי ... ובהזדמנות אשמח לשתף .... ולהזעיק עזרה ... = = == == = חוסר טוסטרון .. גורם או נגרם על ידי דיכאון ... איש שינה .. התעוררות מוקדמת ... ירידה בשומן פנים ..... השמנה באיזור הבטן ... באופן מובהק .. וללא סיבה ברורה , בלי יותר מדיי אוכל ... אפילו עם מעט מאוד אוכל . * חוסר חשק מיני די מוחלט ... אי זיקפה ... ובמכון הכושר קיבלתי אבחנה (עצמית - הרגשה עצמית בגוף שלי ובירדיהת האנרגיה שבו) .. פחד מהטיפול הסינטטי בטוסטרון .. כי יש לו תופעות לוואי לא פחות נוראיות .. האם לחכות עד שהדיכאון יחלוף מישהו .. ואז יחזור בדרגה מצב הגוף למצבו הקודם . האם החוסר בטוסטרון הוא הגורם לדיכאון ... ? דיכאון איך מטופל ... חשתי שהדרך הכי טובה .. זה להלים ממנו באופן טבעי ... בזביל זה צריך לחכות למין נס-טבעי כזה .. או בעזרת כדורים .. הכדורים מטשטשים וגם להם יש תופעות לוואי גרועות .. עם הפסקתם מתישהו הדיכאון חוזר ... לפעמים אני חש מיני-שיפור במצב רוח ללא דיכאון . וזה מסמל מעין מיני חזרה למצה הרגיל-קודם .. אך כל המצב והבעיות מחזירות לי את הדכאון שוב . עייפות-בריחה- בריחה מהמציאות היומיומית - בריחה מבת זוג .. אי יכולת לתפקד כראוי - אי יכולת ליזום התחלות חדשות \ פרוייקטים .. ויכולת לעמוד עליהן .. למרות הזמן הפנוי הרב שעומד לרשותי בימים הללו . אי יוזמת פעילות ספורטיבית - אני כבר לא פעיל ספרטיבית/גופנית כבר שנה-שנה וחצי .. וזה לא היה לי אופייני בכלל ... הייתי נוהג ואוהב לעשות ספורט .. השינויים די דרסטיים .. עשיתי הפסקת לימודים של שנה - בשנה כמעט ולא עשיתי כלום .. ואני לא מצליח לווסת את עצמי בכדי לחזור ... השנה החדשה מתקרבת ... וזה כבר מהווה איום עתידי עליי ... התדרדות טוטאלית שאני יכול להגיד שהתחילה לתקוף אותי בהדרגה מלפני שניים .. ופרצה בהסתערות עם סימנים ברורוים כבר מלפני שנה . ושינתה בי המון דברים .

גרא.

New member
Handsomeman,כושר האבחנה והמודעות העצמית

שלך לבעיות הפסיכולוגיות והפיסיולוגיות שלך,מרשים.מעט אנשים באמת מודעים כמוך למשמעות הקשיים שלהם, אם בכלל.אבל עם כל ההערכה ליכולת האבחנה שלך,היא אינה יכולה להיות מדוייקת ותקפה כפי שפסיכולוג קליני מומחה,או פסיכאטר יכול לעשות.וודאי שלא להתייחס לפתרונות כלשהם.מכאן,כדאי מאד,שתגש לאבחון פסיכיאטרי שאתה יכול לעשותו בעלות סבירה,בקופת החולים שלך.אבחון מקצועי,עשוי לאתר את הסבות,הנסיבות,והדרכים לטיפול.אם תרופתי,פסיכולוגי או משולב.

העזרה שאתה צריך

היא קודם כל רפואית. אתה צריך אבחנה מדוייקת. גם אם אתה צודק ומדובר רמות טסטוסטרון נמוכות, חשוב לדעת מהי הסיבה שגורמת לכך. טסטוסטרון נמוך יכול להופיע במצבים בהם נפגע אזור ההיפותלמוס במוח, בלוטת ההיפופיזה במוח או האשך עצמו. ,חשוב לעשות בדיקות מעבדה כי רק על פי תוצאותיהן אפשר יהיה לדעת את מקור הפגיעה. גיל הנבדק והסיבה קובעים את אופן הטיפול. גש להיבדק!

למעלה