מה הייתי עושה אחרת?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
מה הייתי עושה אחרת?

האם יש דברים בסרטי הסופרגיבורים שהייתם משנים? מה לא אהבתם בסרטים האלה, ולהמ? שחקנים שהייתם מלהקים אחרים במקומם? חוו דעתכם.

BaSTArD077

New member
אממממ

ההיתי נותן לסרטים אוירה יותר עצבנית כזאת כמו למשל דרדוויל.. כל הסרט הזה הוא אדיש כמו לא יודע מה, הוא צריך להיות יותר עצבני >___< ואם זה היה תלוי בי,בגלגול הקודם כמובן..לא ההיתי מלהק את טובי מגוויר (איך כותבים
) לשחק את ספיידרמן.. למרות שהוא עושה את זה טוב וכאלה.. זה עדיין לא זה :( טל מוסרי היה עושה יותר טוב :] אני לא ציני!! אני כן :((

מומייגי

New member
וואו.. זה שאלה ממש רחבה...

ז"א יש מלא סרטי סופרגיבורים, ומלא דברים לשפר. כמה דברים רק מהזכרון: -- אקסמן, הייתי בוחרת דמויות אחרות, ז"T ברור, וולברין וציקלופס וגין גריי. אבל איפה חיה? גמביט?? אנג'ל??? -- לגמרי מסכימה, טובי מגוויר לא מספיק מגניב,חי, בשביל ספיידרמן. בטח יש עוד, אבל אני לא זוכרת עכשיו...

sutul

New member
גביט הוא הוא תוספת

יחסית מאוחרת לא?!!?... ההרכב המכורי זה היה ג'ין, ציקלוף, בובי, ביס ואנג'ל לא?!?!... רק אז הגיעה סתורם וגמביט אל תשכחו את מורף...וולברין וג'ובי לי....טוב היא יחסית שולית בקומיקס התפקיד שלה תמיד היה יותר בתוכנית המצויירת....

DDN

New member
לגבי ג'ובילי

לא בדיוק שולית, הגיעה מאוחר, ובישוף זיהה אותה בתור "THE LAST X-MEN"

MeetLofe

New member
אז ככה לדעתי

כמו שכבר אמרו פה טובי מגווייר בקשר לספיידרמן באקסמן זה בושה שגמביט לא שם ואייסמן ואנג'ל שלושתם צריכים להיות שם פעם חשבתי על מישהו במקום יו ג'קמן לתפקיד וולורין אבל ברח לי[למרות שאני מת על יו ג'קמן] לדעתי אפשר לשים את ג'וני דפ בתור גמביט זה יהיה טטוטוווובבבב= ] ואת ריאן סיקסט בתור אייסמן או אנג'ל:p ריאן פליפה היה מצטרף בשבילי לקאסט בכיף ואליסיה מילאנו גם בכל תפקידשהוא:) בדרדוויל הקאסט מעולה

MeetLofe

New member
אוקיי מתברר לי שכן...

רוברט בובי דארק אבל חבל שהוא לא היה דמות בולטת כמו סטורם סקוט ג'ין וולברין וכו'

sutul

New member
לא רק שהוא אמרו להיות דמות בולטת

הוא גם צריך להיות בשיכבת הגיל שלהם!!!

קמגארו

New member
האאהה שאלה טובה !

אז בקשר לאקסמן - למה אין שם רמי ? למה למה :( !!!?? בכול מיקרה חשבתי שקאסט היה די טוב אבל השחקנית של רוג הייתה מעצבנת וכול העלילה של הסרט הראשון הייתה קצת לא קשורה למקור ....וחבל ! חוץ מיזה לדעתי אנגל היה משתלב מאוד טוב בטסריט היה יכול להיות מגניב... בקיצור נהנתי מהסרטים אבל עם אני הייתי מביימת הסרט לא היה ניראה ככה !! וטובי מגוויאר התעלל בדמות של ספיידרמן סופית לי אישית ה ממש הרס ! איפה הקיצה הזו של פיטר .....בקיצור הייתי מלהקת מישהוא אחר ....אבל אני לא יודעת מי..... ועוד דבר אחרון למה בפאנטאסטק 4 גוני לא בלונדיני הא מה הקטע !?!?!?! ואגב סרט שממש צריך להיוק מחדש זה הארי פוטר שונאת שם את כול השחקנים שילכו לקורס משחק דחוף.....!

למעלה