מה היה קורה.....

Liron1005

New member
מה היה קורה.....

אם הייתם אנשים יפים? אם כל מה שהייתם צריכים לעשות בבוקר היה לטפוח לעצמכם על השכם, ועוד לפני שצחצחתם שיניים. אם כל פעם שהייתים נכנסים למשרד, הפקידה הייתה אומרת לעצמה "איריס, תירגעייייי.... גם הוא/היא עושה קקי".. אם מערכות היחסים שלכם אולי לא היו הכי מוצלחות, אבל הם היו עם סיקס פאק או חזה עומד. אם היו לכם עשרים בקשות חברות ביום וזה רק בגלל תמונת הפרופיל.. אם היה לכם קל יותר לעמוד מול המראה ולקבל את עצמכם כגופה רותחת ומסוקסת. היה לכם יותר טוב בחיים? -יצא תחת מקלדתה של בחורה שהתברכה-

קובי למה אתה לא באה כותבת בעולם החרדי?

נטאשה הרבה מאוד משעמם שם. צריך אתה חוזרת שמה וכותבת יפה שגננת מלי לא מעצבננת. טוב? אתה חוזרת ולא מקללת.

קiבי אא

New member
אהה אתה מהגן

של הדפוקה ההיא מלי. בסדר אל תיהיה עצוב 99% מגולשים בגן שלה.

ללא ספק - כן.

אולי כי כרגע יש משהו שמאוד מפריע לי להמשיך את החיים שלי בתור "מושלמת חיצונית" אבל אני חושבת שאם הייתי נראית טוב הייתי מסתדרת בהרבה דברים בחיים שלי שהיו גורמים לי אושר. שום דבר לא באמת מושלם, לא הבנאדם ולא החיים, אבל עושים השתדלות..

הייתי

נגעל מעצמי, אני לא מסוגל להיות מושלם מידי. אני חייב את החסרונות שלי כדי להתמודד בחיים. החיים המוצנעים עדיפים עלי...!

EinOdMilvado

New member
בנוגע לתשובה

ליופי מתרגלים בסופו של דבר. תמיד אתה תסתכל על מה שחסר לך... אני באופן אישי מבלי לתפוס תחת - גבוה/נראה טוב(כך אומרים)/גוף רזה אך מחוטב ... ובכל זאת, אתה מתרגל לכך . זה לא הדבר שיעשה לך יותר טוב בחייים .

למעלה