מה היה קורה אם. . .. .

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
מה היה קורה אם. . .. .

אחד הרעיונות היפים שאני אוהב בקומיקסים של מארוול זה סדרת ה"WHAT IF", לוקחים אירוע מרכזי, ומשנים משהו שקרה שם והשפיע עליו. כשאני חושב על זה, ישנם מספיק דברים מגניבים שיכלו להיות בעולם "מלחמת הכוכבים". לדוגמא, "מה היה קורה אם קווי גון ג'ין היה נשאר בחיים ומאמן את אנאקין?" תתפרעו בתשובות.

אאקין היה הופך לג'די, ואובי-וואן

היה מתחיל לאמן את ג'אר ג'אר בינקס. מה היה קורה אם ארטו לא היה מציל את לוק האן וליה מהקירות ההם בחדר של האשפה בכוכב המוות?

DDN

New member
הסטוריה חלופית

בזמן הקרב על נאבו, 2 אבירי ג'דיי: קווי גון ג'ין והשוליה שלו אובי וואן קנובי נלחמו נגד אדון הסית' דארת' מאול. בזמן ששני הג'דיי נלחמים בסית', מתחולל קרב בחלל מעל נאבו כשטייסי המלכה מנסים להפיל את חללית פדרציית הסחר. על פני הכוכב עצמו, הגונגים נאבקים בצבא הפלישה של פדרציית הסחר. המצב עגום. בזמן קרב חרבות האור, אובי וואן שוגה לרגע ומשלם על כך בחייו. קווי גון הורג את דארת' מאול בזמן ששאר הקרב על נאבו מוכרע. קווי גון מתאבל על השוליה שאיבד, ולוקח את אנאקין סקייווקר כשוליה שלו. בעשר השנים שעוברות בין "האיום הנסתר" ל"מתקפת המשובטים", קווי גון עדיין אבל על השוליה שלו, ומלמד את אנאקין לחוש את הכוח ולשלוט בו. קווי גון אינו מקודם לדרגת "מאסטר" ואינו נהיה חבר במועצה בגלל מרדנותו ודרכו היחודית לעשות דברים. מתקפת המשובטים: כשקווי גון שומע מדוקו שאדון סית' שולט במועצה, הוא מתמלא בכעס, פורץ מהכלא שלו והורג את דוקו. מלחמת המשובטים מתחילה כשהפלגנים מאשימים את הרפובליקה ברצח המנהיג שלהם. הנציב גונריי מפדרציית הסחר מנהיג את הפלגנים. מועצת הג'דיי מחפשת הוכחות לכך שפלפאטין הוא אדון הסית', וקווי גון מתוסכל מהעובדה שהם יושבים בחוסר מעש, פורץ ללשכתו של פלפאטין ומנסה להרוג אותו. פלפאטין משתלט על קווי-גון, ומצליח בעזרת טריקי מוח של סית' לשעבד אותו, ובכך קווי-גון הופך להיות דארת' קילינגס. כל הזמן הזה, זהותו של דארת' קילינגס אינה ידועה לאבירי הג'דיי, שמאמינים שקווי-גון נעדר או נהרג. ההתדרדרות של אנאקין לכיוון הצד האפל נראית היטב. מייס וינדו לא סומך עליו. בקרב בקאשיק, יודה נפגש עם דארת' קילינגס ולאחר קרב ממושך מגלה את זהותו האמיתית. יודה מצליח לשחרר את קווי גון ג'ין מהכבלים המנטאלים של סידיוס. בזמן שסידיוס מרגיש כאילו דארת' קילינגס נהרג בקרב, מגיעים מייס וינדו ואנאקין סקייווקר לעצור אותו. אנאקין הורג את מייס וינדו, הופך לדארת' וויידאר, ולאחר שהוא מסיים את המשימה עבור פלפאטין, להרוג את חברי פדרציית הסחר ואת תלמידי הג'דיי הוא צופה בקרב של יודה מול סידיוס. יודה מצליח לברוח כשאנאקין תוקף את סידיוס והורג אותו, הנקמה שלו הושלמה. למיטב ידיעתו, ווידאר הוא הג'דיי/סית' האחרון שנשאר מלבד יודה ועכשיו הגיע הזמן לעצב את הרפובליקה בצורה שהיא צריכה להיות. הוא מחפש את פאדמה והילדים שלו הרבה זמן, אך הם הוחבאו מפניו על ידי קווי גון שנחשב מת.

Katzomoto

New member
אהבתי, קבל ../images/Emo215.gif על המקוריות...

אני מניח שאם התסריט הזה היה אמיתי, היה אפשר להוסיף עוד כמה סרטים לסדרה...

DDN

New member
תודה. האמת שטרם סיימתי

החלק השני (כלומר מה היה קורה ב4-6) יגיע בהמשך השבוע

מ א ג ר ט

New member
קבל ח"ח

על הקטע המושקע... קצת התבלבלתי אבל אני מקווה שהכל יתבהר בהמשך. ואהה, שהסוף יהיה טוב!!

henney

New member
what if

טוב, אז אנאקין היה הופך להיות החניך שלו ואובי וואן היה אביר ג'דיי עצמאי, אבל אנאקין היה ממשיך ליפול לצד האפל, כי למרות הכל הנפילה שלו לא הייתה הכל באשמת אובי וואן, אנאקין כבר הכיר רגשות שג'דיי אחר לא הכיר עדיין (מפני שהיה מבוגר מידי). מה שבטוח הוא היה נופל... אבל השאלה היא מתי ולמה... (סביר להניח שבאותם נסיבות אבל עדיין...)

zigmond 69

New member
what if:

יודה היה משתכנע לעבור לצד האפל? סתם ככה? היה מבין שהוא יותר חזק, (אני לא אומר שהוא כן,אבל נגיד ש...) ועובר לשרת ישר תחת פיקודו של הקיסר? אני מנסה לתאר לעצמי את יודה ב-MODE אפל,מין תערובת של שחור אפור במקום הירקרקות הזאת,ועם לייטסייבר אדומה במקום הירוקה המסורתית. נשמע דווקא מגניב. מה אתם אומרים?

למעלה