מה היה קורה אם...

את אומרת לי מה הדיעה שלי??......

וואלה את יודעת יותר טוב ממני מה הדעה שלי.. וניבה, דיברתי על רונה ולא על סופי. זו דעתי וככה היא תישאר!

pompii

New member
טוב, כל אחד ודעתו....

מה זה משנה ניבה? העיקר שאת אוהבת את ניבה ובעצם רובנו אוהבים אותה וזה מה שחשוב.

pompii

New member
אוווו מייייייי גאאאאאד אנשים!

ובמיוחד אוהבות יהודה לוי! מעריב לנוער- תמונת שער מדהימה ביותר שלו ועוד 6 תמונות בגודל עמוד של יהודה מדהימווווווווות וחידון שאלות עליו עם תמונה מאאאאאאאקסימה ותמונה אחרונה בעמוד עם מבצע שאפשר לדבר איתו ביומולת 23 לאחל לו מזל טוב במרכזייה, לא שמיהו יצליח, יהיה מפוצץ אבל בכל זאת! לקחתי תמונה אחת וציירתי אותו, אולי אני אעלה את זה אם זה לא יהיה פאדיחה.....

ללא מצאתי שם- תקרא בבקשה!!!

תגיד לי, אתה על משהו או שרק נדמה לי??? אמרת במילים שלך "לדעתי היא שחקנית גרועה וקלקלה את הסדרה" אז אתה יושב פה ואומר לי שדברת על רונה?? אתה בסדר?!...... ופומפי, זה לא משנה, אני רק הגבתי שאני לא חושבת כמוהו...לא שזה משנה לי אישית, כי העיקר שאני אוהבת אותה ואחרים חושבים שהיא בובה, וזהו. אין מצב שכל האנשים בעולם יואהבו מה שאת אוהבת וזה ממש לא צריך להיות ככה...

יש לך תגובות של ילדה קטנה..........

אמרתי שרונה לא יודעת לשחק!! ושאמרתי שהתכוונתי לרונה ולא לסופי התכוונתי לזה שאמרת שהיא מקסימה ונחמדה וכל זה אז אמרתי שאני דברתי על הדמות בסידרה ולא על הדמות במציאות!!!!!!!!!!!

לא שמצאתי שם- עלק לי יש תגובות של

ילדה קטנה....תראה מה אתה אומר ונראה פה מי כותב כמו ילד שלא יודע מהחיים שלו... עזוב...אין לי כוח לדבר על השטויות שלך....

actress

New member
היא אחותי והתפוח לא נופל רחוק מהעץ

חחחח
חשבתי היא אוהבת אותה ועכשיו מתברר לי אחרת.
וניבה´לה היא בגילך.

למעלה