מה היה קורה אם...

עמי92

New member
מה היה קורה אם...

הנה שרשור חדש ומעניין: מה היה קורה אם... כאן בשרשור, תכתבו כל מיני דברים שאם הם לא היו קורים מה היה קורה. ונתחיל מההתחלה, מה לדעתכם הייתה העלילה אם יוסי ציגלר היה מחזיר לאלי את הכסף בזמן?

עדי18

New member
אז הוא לא היה מנסה להרוג אותו

והוא לא היה רודף אחרי רונה, ואז רונה לא הייתה פוגשת את דורון... בקיצור זה היה משנה את התמונה....

Shani5

New member
כמו שסמדר רצחה את איריס,

ורדה ניהלה רומן עם אלכס ועוד ועוד

pompii

New member
אם ציגלר היה מחזיר לאלי את

הכסף אז לא היה לנו מה לראות כל יום!
אבל- ויש אבל, אם דורון ורונה לא היו נפגשים בדרך זו הם היו נפגשים בדרך אחרת כמובן כי הם נועדו זה לזו( ברגע של חולשה ואם זה יגמר נגמור את זה יפה...
) ואם הם לא נועדו זה לזו אז הם לא היו ביחד ומאיה וגידי לא היו ביחד... אבל יש דברים שהיו קורים בכל מקרה כמו המועדון של מאיה ושלומית ואבנר, אם גידי לא היה אתם חושבים שמאיה ואבנר היו ביחד? לדעתי היא לא היתה מצליחה לסבול אותו עוד שנייה אחת....

לאנה

New member
יש לי אחד........

אם גידי לא היה עובד אצל אלי, הוא ומאיה לא היו מתנשקים (לפחות באותו שלב)

Shani5

New member
יותר נכון

עם רונה לא היתה עובדת אצל דורון וסמדר... יו זוכרים את הפעם הראשונה שגידי ומאיה נפגשו? ושגידי מעד כזה מרוב התרגשות ורונה צחקה עליו... יו איך הוא היה חמוד!!

מה היה קורה אילו.....

מאיה לא הייתה נופלת מהחלון?אז היא לא הייתה באה לארץ,ולא הייתה פוגשת את גידי,והוא היה נשאר עם כלנית ומתחתן איתה. ואולי גם לא היה מוקם מועדון.... ואז לא היה את רונה,כי שכרו אוה בגלל מאיה,אז סמדר ודורון היו נשארים ביחד!

LARAS

New member
אוקיי.. אני מצטרפת... ../images/Emo103.gif

מה היה קורה אם....... סמדר היתה הבת של המאומצת של שלומית ואלכס? לא לא לא לא... זה יצא קצת מעוות... מה היה קורה אם סמדר היתה מתאהבת במאיה ברגע שהיא פגשה אותה לראשונה, ולעולם לא היתה שולחת אותה ללמוד בניו-יורק?? עוד יותר מעוות... טוב, לא נורא. נתגבר. אה.. עוד אחד: מה היה קורה אם דורון לא היה נתקע עם האוטו בשביל העפר שבו הוא פגש את רונה? וואייי.. פתאום יש לי כזה פלאש באק.................

LARAS

New member
ה"של" המשפט השני מיותר :)) ../images/Emo103.gif

טוב, לא נורא.

אורלי5

New member
מה היה קורה אם

איריס הייתה דוחפת את סמדר מהגג במקום שסמדר תדחוף אותה

חחח כולנו היינו שמחים יותר! ../images/Emo13.gif

אם סמדר היתה מתה העולם כבר לא היה נראה כ"כ רע.....(חחחח)!!!!

אור 2002

New member
היי

אם מאיה לא הייתה הולכת לעבוד במועדון אז היא לא הייתה מכירה את אבנר הנצלן הכפייתי.

אם אם אם אם אם.....................

אם לא היה לכם אינטרנט לא הייתם רושמים את כל זה... סתם עזבו זה לא קשור. ועכשיו ברצינות... אם רונה לא היתה בסידרה היתה לנו סידרה ברמה גבוהה ויותר אנשים היו אוהבים את הסידרה

עזית1

New member
ללא מצאתי שם אם היית מוצא שם?

אז אולי הייתי מבין שסופי שחקנית מעולה, חמודה, מיוחדת וכל מי שאני מכירה ויודעת שראה את הסדרה, (והמון אנשים), אהב את סופי הג´נג´ית המדהימה ורמת הסדרה שכן היתה טובה, - לידיעתך- לא נקבעה ע"י סופי אלא ע"י היוצרים והכותבים , כך שאין קשר בין הדברים!

ADIDIDIDI

New member
ללא מצאתי שם

רק בגלל שסופי היתה שם הסדרה היתה מצוינת!!! היא האישה הכי מתוקה ויפה שם!!!

לא מצאתי שם, תמיד היו לך דעות רעות

על סופי, אבל עובדה שהרוב קובע והרוב אומר- סופי שחקנית טובה ובן אדם מקסים ומהממם! איך צורך להגיד מה אני חושהת עליה הא?
מספיק אני מבלבלת לכם את השכל עם זה I KNOW....אבל לשם הויכוח, תראו תנו לה צאנס היא שחקנית חדשה לא לשכוח, אז יש לה הרבה מה ללמוד ולשפר, אבל היא רק מתחילה את קרירת המשחק שלה, היא עוד תתקדם.... היא שחקנית טובה לדעתי, משחקת בצורה מאד משכנעת, אמינה ויפה! שלא לדבר שהבחורה פשוט פצצה!!!! AND THAT IS THAT

למעלה