מה היה קורה אילו..

מה היה קורה אילו..

כהומאז לסרט הותיק "אילו חיין נםלאים" ולפרק בו רואים מה היה קורה אילו באפי לא הייתה מגיעה מעולפ לסאנידייל : מה היה קורה אילו שרה מישל גלר הייתה מקבלת את תפקיד קורדיליה ואילו כריזמה הייתה מקבלת את תפקיד באפי (כמדומני כל אחת נבחנה בתחילה, לתפקיד השניה)? לא התלהבתי אף פעם מהסרטים שעשתה שרה מישל גלר, אבל תמיד הרגשתי שהתפקיד של תפור עליה בול.... מה דעתכם?

S h a y 9 9 9

New member
מסכים

שרה מישל לא שחקנית משהו בכל תפקיד אחר שהיא אי פעם עשתה אבל בתור באפי היא פשוט בול באפי!

OMRICH

New member
אני בטוח שאם התפקיד היה ניתן לכריזמ

ה הייתם אומרי אותו דבר. גם לי יצא לחשוב על זה פעם פעמיים מאה..

S h a y 9 9 9

New member
לא ראיתי את כריזמה אף פעם בתפקיד

אחר חוץ מקורדיליה. קשה לי לדעת איך היא משחקת דמויות אחרות מחוץ לג'וסוורס

avivino

New member
לדעתי הסדרה לא היתה סוחבת

עם כריזמה כבאפי. וזה למרות שאני מאד מחבב את כריזמה ואת הדמות של קורדיליה. אני חושב שהליהוק של שרה-מישל-גלר כבאפי הוא ליהוק חד פעמי. כפי שכתבת, שרה היא שחקנית בינונית מינוס, אבל השילוב המנצח של הבלונדינית הקטנטונת החצופה שמצילה את העולם- הוא פשוט שילוב מנצח. זו גם אחת הסיבות (לטעמי) שאנג'ל היא סידרה הרבה פחות מוצלחת. היה לג'וס קלף מנצח- גם סידרה שכתובה מעולה וגם שחקנית שתפורה לתפקיד בצורה מושלמת. אני חושב שאם כריזמה היתה משחקת את באפי היא היתה הורסת את כל הקטע של הבלונדינית הקטנה וחסרת הישע. במיוחד בעונות הראשונות בהן קורדיליה היא פשוט פצצה- יותר מדי יפה, יותר מדי פופולרית, יותר מדי גבוה. מסיבות דומות, לדעתי הסרט "באפי" לא הצליח. למרות שאם נהיה כנים גם התסריט שלו היה די גרוע...

smgfan

New member
חמודים... חכו עוד קצת... עוד מעט

תבלעו את כל המילים שלכם בנוגע לשרה...

למעלה