מה היה עוצר בעדכם?

• פותח הנושא sovs
  • פורסם בתאריך

sovs

New member
מה היה עוצר בעדכם?

כבר די מזמן נתקלתי בתופעה ואולי יותר נכון לקרוא לזה דילמה שעוצרת אנשים מלהתחיל עם מישהו/י בגלל השאלה "מה יקרה במקרה וזה לא יילך?" מכירים את זה?
עד כמה התחשבנות עם עצמך יכולה לעצור אופציה למערכת יחסים בגלל שאתה מפחד מהתוצאות שבמקרה וזה לא יילך?
ומה ימנע מכם להתחיל מערכת יחסים בגלל השאלה הזאת, מקום עבודה? כיתת לימודים? חבורה עם היכרות של שנים?
אני אישית בדעה של ללכת על זה ולא משנה אם זה מקום עבודה או כל מסגרת אחרת, כי הרי אני מנסה להתחיל מערכת יחסים שכן תימשך ולא תיקטע באמצע, ואם אני מתחיל להתחשבן מה ייקרה אם, אז כבר מהתחלה אני מכניס ספקות לתוך מערכת יחסים ובמקרה כזה נראה לי לא כדאי להתחיל בכלל...

אתה בורח מהמציאות בכוח,

אתה שואל ומנסה לשכנע את המציאות להתנהל אחרת כשבפועל היא תהיה תמיד יותר חזקה ממך.
שני פנויים (או אחד מהם) ברומן במקום העבודה מזמין צרות. היחסים האלה יידעו עליות ומורדות בגלי סינוס גבוהים כי הזמינות של כל אחד מאוד גבוהה וקונפליקטים יצטרכו לקבל עם הזמן מענה תקשורתי וכך הדברים מתגלים במקרה הטוב כשהקונפליקט יתחדד במקרה הלא טוב ואף פרידה ברוב המקרים.
בפרידה כששניים הם במקום העבודה מתגלה כי המצב האינטימי גם אם קצר, שהיה בהתחלה אף נעים כבר הופך לאי נעימות בהמשך.
כל ההתחלות מתוקות וכל ההמשכים לא כאלה.
ובפרידה עם הזמן הדברים מביאים אחד מהאנשים לעזוב, אדרבא אם הסיפור נגלה לרבים.
גם אם יעשו המאמצים הגדולים ביותר- הסיפורים האלה מתגלים ואתה בפוזיציה מאוד לא נעימה להרבה מאוד זמן.
למה כל ההרצאה הזו אליך?! כי אתה מתעקש לשכנע אחרים לחשוב אחרת על יחסים בתוך מסגרות בין היתר, דבר שגורם לך לדילמה עמוקה, אז אולי אם יביאו לך הסבר קצת מפורט ועובדתי - תחשוב פעמיים ולא תיכנס לטעות הזאת.
אהבה או קשר רציני או טוב לא יכולים לצמוח מקשר שצריכים להסתיר אותו. למה?! כי ההסבר יותר ארוך מהקודם.
תחסוך לעצמך כאב, בושה ועצב ותתרחק מיחסים בתוך מסגרות.

sovs

New member
אני בשום פנים ואופן לא מנסה לשכנע אף אחד...

אז כמו שרשמתי בנושא, אני בשום פנים ואופן לא מנסה לשכנע אף אחד לחשוב אחרת על שום נושא, סה"כ הסתקרנתי ורציתי לדעת מה יכול למנוע ממישהו להתחיל עם מישהו אחר, ועד כמה הקטע שאתה מתחשבן עם עצמך על השאלה "מה אם?" תעצור בעדך?
ולי, זה לא גורם לשום דילמה, ואני לא חושב שמערכת יחסים צריך להסתיר, ובסוף תרצי או לא תרצי הרבה מערכות יחסים מתחילות ממסגרת כזו או אחרת (בית ספר, חדר כושר, חוג, צבא, קבוצת חברים וכן אפילו עבודה) כי אנחנו אנשים שחיים במסגרות.

שלום

אם אוהב את הבחורה, ארצה ואנסה ליצור אתה קשר, אהנה מהקשר אתה ואשקיע בו. אם לא תרצה להמשיך, אבין שלא התאמנו והקשר לא צריך להיות ואמשיך הלאה.

Daniel M19

New member
למה להרוג משהו שעוד לא התחיל

אם נראה כי יש לכך עתד ובאמת ריאלי שתתפתח מערכת יחסים-אין סיבה לא ללכת על זה.
תמיד יש את הפחד שהצד השני לא יהיה מעוניין.אבל אם לא מנסים עלולים לפספס כל כך הרבה.

Megie

New member
אפילו לא לשנייה

מיותר ולא נכון ושגוי ובכלל..חבל על הזמן שמקדישים למחשבות האלו..
אנחנו לא מנבאי עתידות ואין לנו באמת מושג איך יהיה..למה לנחש? מנסים ומקסימום לא הולך-למדנו וצברנו ניסיון.

אני בעד תמיד לנסות:)

הכי הרבה לא מצליח נחזור למה שאנחנו עכשיו בלי אף אחד.
אבל אולי נרוויח משהו טוב , קשר טוב מישהו שיעשה טוב:)
אז נרוויח יותר מאשר נפסיד אז עדיף לנסות:)

למעלה