מה היה סדר יצאת....

Fish in the sea

New member
מה היה סדר יצאת....

הסינגלים מ nevermind ו- in utero ?? מחכה לתשובות... np: soul asylum - runaway train acoustic

Fish in the sea

New member
מקפיץ מקפיץ

יכול להיות שבפורום של נירוונה אף אחד לא יכול לעזור לי ולתת לי את התשובה? או שסתם מתוך עצלות? או אולי זה החום?
עדיין מחכה...

Fish in the sea

New member
כמה מאכזב

חשבתי שיש כאן מעריצים שיוכלו לעזור לי. אין לי כוח עכשיו להתחיל לחפש את זה באינטרנט....

טוב...

מאחר שחבריי לפורום לא כל כך אדיבים... אני יודע את של נוורמיינד. smells like teen spirit come as you are in bloom lithium נראה לי שזהו... "don´t hurt yourself´ i want some help to help myself"

Fish in the sea

New member
תודה../images/Emo98.gif

עדיין מחכה שמישהו יקפוץ עם התשובה לin utero.... לילה טוב.

Skate is Back

New member
איגי,אל תמהר

אני חושב שהכוונה היא לפולי באנפלאגד אבל אם באמת יש ל"פולי" קליפ,למרות שאף פעם לא שמעתי על דבר כזה,גם אני ישמח לראאות אותו

פולי אנפלאגד... ../images/Emo6.gif

אז זה כמו להגיד שיש לכל שיר מהאנפלאגד קליפ... לא נראה לי באמת שיש קליפ לפולי, או שלפחות אני לא ראיתי אותו. בכל אופן, אם למישהו יש את הקליפ הזה במחשב, מוזמן לשלוח לי אותו.

guy krul

New member
יש קליפ לייב שלו.

זה מתוך הקלטת Live! Tonight! Sold Out! (שיש לי אותה) אני חושב שזה יצא בתור קליפ.. יש לי גרסא של זה על המחשב שיש את הלוגו של אמטיוי למעלה וכל הריבועים עם האינפורמציה שפעם היו להם בכל קליפ (לאמטיוי). בכל מיקרה אני לא יכול לשלוח את זה כי צרבתי את כל הקליפים על דיסק.

למעלה