מה היה לנו החודש?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
מה היה לנו החודש?

אז מה היה לנו בחודש מאי? החודש התחיל עם סיפור הרקע של ה"נשגבים" - קבוצת האקזלטד של הורסט (ואם אני לא טועה גם של גילגם ופרנהייט) "העדר" - הקבוצה של זלוטניק, אבישר ובורן עדכנו. ומאז. . .. לא שמענו מהם. וחבל. פרוייקט אוגמיוס זכה ב"דרקון הזהב" - ואנחנו מאוד גאים באוגמיוס על הישג זה. מפגש הפורום שהיה בביליארד ברמת גן היה מאוד מוצלח. בקול תרועה, חבורת נוסגות' ניצחה את מוקי ושגו"ר המרושעים והקבוצה יצאה לפגרה (קצרה אני מקווה) אני גיליתי שכשהעכוז יבש, צריך לספר סיפורים.

DDN

New member
המשך, פלוס קישור שנפל

מצורף הלינק החסר לנשגבים "המשחק" התחיל, ומאז סוחף אחריו את הפורום. סצנת הפונדק הנדושה - קטע חביב פרנהייט וגילגם ניסו ללמד אותנו מה זה קרב אקזלטד היו לנו שאלות על "מי נחשב שחקן טוב"? סדנת משחק,

מה היה לנו החודש :

-DDN הוכיח את עצמו כסכיצופרן מתוסבך והיתל בכולנו -סניפט נשאר פארנואיד -משתמשת שמשוכנעת שהיא חתול מגודל קיבלה תואר של כבוד (מזל"ט !) -משתמשת אחרת עדיין משוכנעת שהיא לא שלדון - למרות כל ההוכחות -ההתעללות בנארינגים נמשכת - למורת רוחי -למסדר האדום נמאס שאני פולט פרטים על טקסי השבעה סודיים אז הם מצאו קורבן אחר -גורבש התעורר משנתו רק כדי לצחוק עלינו המשתמשים התמימים שנפלו ברשתו של DDN הנל -תפוז אנשים מודיע הוכרז רשמית כטרול -כמה גובלינים הסתובבו פה בחופשיות מוגזמת -בורן המשיך את מלחמתו של בלפורינט בטחנת הרוח שנקראת "משתמשים שכותבים באנגלית" -לפחות שלושה אנשים נשלחו בבושת פנים לגילדה ללא ברכת שלום או כוס שיכר -כבר הזכרתי ש DDN סכיצופרן ? puppet master wanabe -הצנונית הזהובה עדיין לא נמצאה , המוצא הישר מתבקש להחזירה לרוסקו וקייד פיו.. הרבה עבר עלינו החודש..
עוד 7 שעות בגרות במתמטיקה - בהצלחה לכולם
*הכל ברוח טובה ומוגן מחוסר שפיות תחת חוק החמש.

DDN

New member
בעייתיות

DDN מוכיח את עצמו כסכיצופרן בהווה מתמשך, ז"א כל הזמן. זה לא יחודי לחודש מאי. וכל סיפור מנקיינד, נפתח בחודש יוני.
סניפט פראנואיד בהווה מתמשך.
ניהאו הואדמה ביוני.
שלדון צעקה על קבל עם ועדה שהיא מתגעגעת, ומאז לא נראו עקבותיה ולא נשמע שמה (רק בגיחות קצרות)
מי מתעלל בנארינג?????? נביא בו מכות! בהצלחה לכל מי שעשה בגרות היום! אני כבר מחכה לעדכון של יוני. וחכו לעדכון של יולי. . .. .

naring

New member
נצל"ש../images/Emo32.gif

איך היתה הבגרות במת'? אני כרגע חזרתי, עשיתי את כל השאלות (חוץ מהאי-שיוויון) והגשתי את 1,3 ו-6. DDN, תגיד לHamerfall, היא מרביצה לי...

Hammerfall

New member
מלשן!!!

חכה חכה מה אני אעשה לך כשאני אתפוס אותך, אתה תצטער על השניה שבה חשבת אפילו על להלשין עלי לDDN!!! כשאני אסיים איתך אפילו הDNA שלך יהיה מפורק לחתיכות!!!

dragon zlotnik

New member
DDN קבוצת העדר התפרקה עקב

פרטים טכניים. התחלנו קבוצה חדשה שסה אני משהם, ועד עכשיו היו מס' שינויים ועוד לא התחלנו ממש, כנראה נתחיל בבסופה"ש או בתחילת שבוע הבא. תבקשו מאבישר/בורן שיכתבו עידכונים.

בורן

New member
היי! בטח שהתחלנו את הקבוצה!

אין לי כוח לכתוב עכשיו, אולי אני אכתוב בהמשך...

dragon zlotnik

New member
לא מדויק

אתה ויתרת על שיהום. בורן, דבר ראשון, כנראה שנתעלם בערך ממה שקרה עד עכשיו ותתחילו חברים מהתחלה וגם פקטר ודגני החליפו מקצועות אז זה בערך כמו להתחיל מהתחלה.

אררר... שוב...

טוב, רגע. זה לא פייר. אתם יודעים כמה קשה לשמור על לימודים תקינים, אורק, חתול קטן (!!!), עבודה (!!!) והרבה הרבה הרבה חברים שגם בזמנים כתיקונם קשה לשמור עם קשר על כולם?! אני יודעת, זה לא תירוץ. אבל אני עדיין לא שלדון. אולי חתלתולה (with all do respect לחתולה הגדולה). little kitten egg.

Nihau

New member
???kitten egg

בשביל מה שלחנו אותך ללמוד ביולוגיה באוניברסיטה? בשביל מה??? איך נפלו ...ביצי דרקון קטנות...? משהו לא בסדר במשפט הזה...

-הכל- לא בסדר במשפט הזה!!

כי ביצי דרקון קטנות לא נפלו, כך שה"איך" אינו רלוונטי... כבר הייתי kitten fish... טו, מסתבר שלא שמעתם את התיאוריה האבולוציונית שלי על כך ש: א. הממותות נכחדו כי הפינגווינים טרפו אותן. ב. חתול זה יונה בלי כנפיים (או יונה זה חתול בלי כנפיים, אני עוד לא בטוחה). ג. המלפפון היה צורת החיים הראשונה בעולם (תודה לרמץ על זה). אני חושבת שהיה משהו גם על זה שכלבים מגולחים הם בעצם חולדה, אבל זה עדיין לא שולב בתיאוריה בצורה מלאה. להסברים - פנו אליי! או לרמץ, שניסה לסתור את התיאוריה הזאת במשך משהו כמו שעה, בשיחת טלפון, ובדרך תרם להוספת נדבך המלפפון. בלי להצליח לסתור את דבריי, כך אוסיף ואומר.
והאוניברסיטה נחמדה. רק - בשביל מה צריך פיזיקה ומתמטיקה אם אני ביולוגית???!

The DDM

New member
זה לא הגיוני !!!!!(אני יכול לסתור)

נתחיל בזה שבתקפות הממותות (לפני שהם נכחדו) הפנגוונים היו כולם צהובים וזה כבר סותר. וגם לי היה פעם רשימה של תאוריות בלתי נתנות לסתירה (רציתי לכתוב ספר אבל לא היה לי מספיק) וגם פתרתי המון דברים מסתוריים שהמין האנושי (שניהם) לא הצליח לפתור א) למה יש רח ?? - כי העצים זזים (ועושים רח) ב) מה גורם לכדור הארץ להסתובב? - יש קבוצה של 9 פילים בדרום אפריקה שלאן שהם רצים כדור הארץ מסתובב. והיו עוד מלא אבל נדמה לי שאני סנילי (אולי, אני לא זוכר). אני עדיין שברתי את הרעיון על הממותות! באמת! תחשבי על כל דבר לפני פיתוח תאוריה, תאוריה חייבת ליהיות בלתי נתנת לשבירה (איך לא שמת לב לצבע של הפנגוונים?) לילה טוב לכולם

למעלה